20 Verrassende feiten over de familie Duck Dynasty

Inhoudsopgave:

20 Verrassende feiten over de familie Duck Dynasty
20 Verrassende feiten over de familie Duck Dynasty
Anonim

Er zijn veel shows geweest die de natie op televisie hebben geschokt, van netwerken als HBO, TLC en A&E's 'Duck Dynasty' aan de lijst is toegevoegd. Of je nu van de show hebt gehoord, een paar minuten hebt gekeken of er een die-hard fan van bent, je kunt niet anders dan het ermee eens zijn dat het enigszins vermakelijk is.

De show draait om de familie Robertson die in Louisiana woont met een enorme passie voor het jachtseizoen op eenden. Hoewel de show niet voor bangeriken is, werpt het zeker een licht op de enorme successen die men kan behalen met eendenjacht.

Ondanks de entertainmentfactor hebben enkele zeer twijfelachtige momenten ertoe geleid dat castleden uit de show zijn geschorst! Hoewel het niet wordt benadrukt in de serie, hebben we je gedekt. Hier zijn 20 verrassende feiten over de 'Duck Dynasty'-familie die je zeker zullen choqueren.

40 Phil Robertson anti-atheïst

39

Phil Robertson, de "leider" van de familie naast broer Si, heeft in het verleden een aantal zeer twijfelachtige opmerkingen gemaakt, waaronder een zeer anti-atheïst. Volgens de Washington Post veroordeelt Phil alle atheïsten en heeft hij slechte verhalen gebruikt om hun geloof aan de kaak te stellen.

38 Mannelijke leden van de cast moeten baarden lang houden

37

Geloof het of niet, de lange baarden zijn slechts een deel van hun merk. Phil en 3 van zijn 4 kinderen zijn samen met broer Si contractueel verplicht om hun baard op een bepaalde lengte te houden. Het is geen verrassing dat de lange baarden passen bij de algehele uitstraling van eendenjagers, maar wie had gedacht dat het verplicht was!

36 Reed Robertson kon de roem niet aan

35

Reed Roberston, de oudste kleinzoon van Phil, is een van de weinige familieleden die niet met roem om kunnen gaan. Niet alleen zien we Reed niet veel in de show, maar hij heeft verschillende verklaringen afgelegd over de show en hoe deze negatieve effecten op zijn geestelijke gezondheid heeft veroorzaakt.

34 Si Robertson van school getrapt

33

De jongere broer, Si Robertson, is de enige van de twee die geen vrouw en kinderen heeft. Ondanks dat broer Phil er zelf vier heeft en bijna 15 kleinkinderen, lijkt het erop dat Si de opwinding voor zijn jongere jaren heeft verlaten. Volgens She Knows was Si in zijn schooltijd nogal een feest, zo erg dat het ertoe leidde dat hij voorgoed van school werd gestuurd!

32 Phil Robertson GQ Interview

31

Het lijkt erop dat Phil Robertson al een paar keer op de hotseat heeft gezeten, maar deze keer was het het ergst. Phil deed een interview met GQ magazine waar hij veel homofobe opmerkingen maakte en beweerde dat homoseksueel gedrag zondig was. Dit leidde tot een landelijke reactie en een tijdelijke schorsing van de show, zegt A&E.

30 Willie's roem zorgde voor spanning in het gezin

29

Willie, de derde geborene van Phil, was een castlid dat de roem en het fortuin naar hun hoofd liet stijgen. Ondanks dat het gezin redelijk nuchter en geaard leek, geniet Willie meer van de schijnwerpers dan anderen. Volgens USA Today leidden Willie's gedrag en obsessie met roem tot veel spanningen tussen de familie Robertson.

28 De verslaving van Phil Robertson

27

Phil Robertson is niet alleen anti-atheïst en homo, maar heeft nog een ander skelet in zijn kast dat algemeen bekend is geworden. Volgens Radar Online heeft Phil een verleden van middelenmisbruik en alcoholisme gehad. Dit onderwerp is besproken door zijn kinderen en hun ervaring en herinnering aan het opgroeien met een vader die aan een verslaving lijdt.

26 Familie heeft een geschiedenis van psychische aandoeningen

25

Met alcoholisme dat meer dan alleen Phil treft, onthult de Huffington Post hoeveel van de castleden van 'Duck Dynasty' worstelen met psychische problemen. Van verslaving, depressie en zelfmoord, de cast heeft het zeker meegemaakt.

24 Phil zat in een Steven Bannon-film

23

Als je Steve Bannon niet kent, hij was de hoofdstrateeg. Hoewel hij die functie niet langer bekleedt, zijn hij en Phil Robertson behoorlijk maatjes. Hun vriendschap werd getoond toen castlid Phil Robertson als gunst in een van Bannons films verscheen.

22 Familie hielp uitverkorene Vance McAllister

21

De familie Robertson bleef in lijn met de politiek en speelde ook een rol bij de verkiezing van Vance McAllister. Het Republikeinse lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden werd in 2013 gekozen nadat het was goedgekeurd door de familie, de enige schande is dat McAllister geen idee had wat hij aan het doen was.

Aanbevolen: