Say Yes To The Dress en nog 14 trouwprogramma's, officieel gerangschikt

Inhoudsopgave:

Say Yes To The Dress en nog 14 trouwprogramma's, officieel gerangschikt
Say Yes To The Dress en nog 14 trouwprogramma's, officieel gerangschikt
Anonim

Het belangrijkste dat twee mensen doen nadat ze weten dat ze heel erg verliefd op elkaar zijn, is trouwen! Trouwen betekent dat een paar hun bruiloft moet plannen en vervolgens hun bruiloft daadwerkelijk met hun gasten moet bijwonen. Elke bruiloft brengt veel planning met zich mee… De bruid en bruidegom moeten beslissen over de gastenlijst, de bloemen, de trouwjurk, de smoking van de bruidegom, de bruidstaart en nog veel meer. Laten we niet vergeten dat ze ook moeten beslissen over de bruiloftsmuziek, wie het bloemenmeisje zal zijn, wie de ringdrager zal zijn en al het andere. Zelfs het kiezen van een trouwlocatie is moeilijk!

Tv-programma's voor bruiloften kunnen nuttig zijn voor mensen die bruiloften plannen, omdat ze nieuwe ideeën opleveren!

15 Een huwelijksverhaal - over verschillende koppels die trouwen met verschillende verwachtingen

A Wedding Story is een reality-tv-show over bruiloften uit de jaren 90. Het volgt de verhaallijnen van veel verschillende koppels terwijl ze door het gangpad lopen. Het gaat in detail over de voorbereidingen die elk paar volgt om de grote dag te plannen en voor te bereiden.

14 Wedding SOS- Over een vrouw die koppels 3 huwelijkswensen vervult

Wedding SOS gaat over een vrouw die drie wensen vervult met betrekking tot hun huwelijk. Of de wensen nu gaan over de trouwlocatie, de trouwjurk, de bruidstaart of iets anders, ze doet haar best om de huwelijkswensen op de grootst en best mogelijke manier uit te laten komen.

13 Diva Brides- Over bruiden die moeilijk in de omgang zijn

Diva Brides is nu beschikbaar om te binge-watchen op Netflix en het gaat over bruiden die heel moeilijk zijn om mee om te gaan. Omgaan met een bruid met een slechte houding is voor niemand leuk. Vaak kunnen bruiloften veel druk en negatieve energie met zich meebrengen. Deze show bewijst dat.

12 Platinum Weddings- Over luxe Million Dollar Weddings

Platinum Weddings draait helemaal om luxe bruiloften die miljoenen dollars kosten! Het is gebruikelijk dat bruiloften een paar duizend dollar kosten, maar dat een bruiloft miljoenen dollars kost?! Dat is behoorlijk krankzinnig! Dit is het soort show om naar te kijken voor iedereen die wil fantaseren over een enorm chique bruiloft.

11 Brides On A Budget- Over bruiden die hun bruiloft plannen met een budget

Brides on a Budget is een tv-show die in schril contrast staat met de show die we zojuist noemden, Platinum Weddings. Deze show gaat helemaal over bruiden die hun bruiloft plannen met een krap budget. Ze moeten hun best doen om niet te veel geld uit te geven als het gaat om bloemen, hun jurk, de taart en meer.

10 Bruidstaartkampioenschap- Een bruidstaartwedstrijdshow

Wedding Cake Championship is een wedstrijdshow. Het richt zich op getalenteerde bakkers die weten hoe ze taarten moeten bakken en decoreren! Hun ontwerpen zijn zo creatief en chique dat veel van deze bruidstaarten er te mooi uitzien om in te bijten! Door dit tv-programma winnen sommige bakkers de uitdagingen van anderen.

9 My Teenage Wedding- Over tieners die trouwen

My Teenage Wedding is een reality-tv-show over tieners die besluiten te trouwen. Trouwen is voor iedereen een groot probleem, maar voor tieners is het nog gekker. Tieners zijn nog zo jong en hebben nog zoveel leven om van te leven. Soms hebben ze het gevoel dat hun liefde voor altijd zal duren en besluiten ze toch te trouwen.

8 90 dagen verloofde - Over interlokale koppels die een reisvisum van 90 dagen nodig hebben

90 Day Fiancé gaat over langeafstandskoppels die besluiten te trouwen op basis van een reisvisum van 90 dagen. In de loop van drie maanden moeten ze beslissen of ze zich nog steeds tot elkaar aangetrokken voelen en nog steeds samen willen zijn door de ernst en wettigheid van een officieel huwelijk.

7 Goedkoopste bruiloften - Over stellen die goedkope bruiloften plannen

Cheapest Weddings gaat over koppels die super goedkope bruiloften plannen! Deze koppels hoeven de bank niet te breken om hun liefde voor elkaar te tonen. Ze kunnen hun grote dag plannen met een klein bedrag en toch geluk vinden, ongeacht het bedrag in dollars.

6 Bridezillas- Over bruiden met veel attitude

Bridezillas is een bruiloft-tv-show over bruiden met veel attitude. Sommige van deze bruiden gedragen zich zo gek dat hun bruidegom besluit om weg te lopen. Bruiloften kunnen super stressvol zijn en vanwege de hoge druk kan het het ergste uit mensen halen… inclusief en vooral bruiden!

5 Vier bruiloften- Over bruiden die elkaars bruiloften beoordelen in competitie

Four Weddings is een huwelijkswedstrijdshow over bruiden die tegen elkaar strijden om te zien wie de beste huwelijksplanningsvaardigheden heeft. Alle bruiden mogen elkaars bruiloften bijwonen en terwijl ze op elkaars bruiloften zijn, kunnen ze een mening vormen en hun oordeel uitspreken.

4 Geweldige bruidstaarten- Over bakkers die ongelooflijke bruidstaarten ontwerpen

Amazing Wedding Cakes is de tweede show voor het decoreren van bruidstaarten die we op onze lijst vermelden. Het draait allemaal om bakkers die hard werken om ongelooflijke bruidstaarten te ontwerpen. Deze bruidstaarten zijn enorm indrukwekkend en kunnen niet door de gemiddelde persoon worden gemaakt. Ze hebben veel talent nodig.

3 Getrouwd op het eerste gezicht- Over personen die akkoord gaan met gearrangeerde huwelijken

Married at First Sight gaat over individuen die ermee instemmen om te trouwen met de hulp van experts. Experts besluiten koppels te koppelen op basis van gemeenschappelijke interesses, religieuze overtuigingen en meer. Sommige relaties werken vlekkeloos, terwijl andere op tragische manieren uiteenvallen.

2 Bridalplasty- Over bruiden die een make-over krijgen, inclusief cosmetische chirurgie

Bridalplasty gaat over bruiden die strijden in een reality-tv-showstijl om cosmetische operaties voor hun grote dag te regelen. Sommigen van hen willen een neuscorrectie, terwijl anderen borstvergrotingen willen. Sommige zijn gemakkelijker te behandelen dan andere! Uiteindelijk is deze show super intrigerend.

1 Zeg ja tegen de jurk - Over bruiden die de perfecte trouwjurk vinden

Deze trouwshow heet Say Yes to the Dress. Say Yes to the Dress is een geweldige trouwshow om naar te kijken omdat het zich richt op prachtige bruidsjurken en het uitgebreide proces achter het kiezen van de perfecte jurk. Het vinden van de beste jurk is geen eenvoudige of gemakkelijke taak en deze show bewijst dat!

Aanbevolen: