De echte reden waarom Howard Stern en Steve Perry van Journey elkaar absoluut haten

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Howard Stern en Steve Perry van Journey elkaar absoluut haten
De echte reden waarom Howard Stern en Steve Perry van Journey elkaar absoluut haten
Anonim

Toen Steve Perry besloot om Journey te verlaten, veroorzaakte hij opschudding in de muziekindustrie. Velen hadden het gevoel dat hij de band zou verlaten. Hoewel hij niet in de originele line-up van Journey zat, lijdt het geen twijfel dat zijn invloed de band tot het hoogtepunt van zijn succes heeft gebracht. Steve noemde "burn-out" als de reden dat hij Journey verliet, maar Howard Stern dacht dat hij gewoon een diva was. Ja, de radiolegende heeft meningen over Steve Perry en Journey. Vooral omdat hij de man absoluut verafschuwt.

Natuurlijk is Howard geen onbekende in vetes van beroemdheden. Het delen van zijn zeer eigenzinnige (en meestal hilarisch oplettende) opvattingen over de rijken en beroemdheden heeft hem in een hoop problemen gebracht. Hoewel sommige van Howard's vetes met beroemdheden veel aandacht hebben gekregen, is er een aan de gang die grotendeels onopgemerkt is gebleven. Dat wil zeggen, het is onopgemerkt gebleven door de reguliere media, in tegenstelling tot Howards conflicten met Simon Cowell of zijn probleem met NFL-ster Aaron Rodgers. Fans van The Stern Show weten echter hoeveel Howard Steve Perry absoluut haat. Ze horen er pas jaren over. Het optreden van Journey tijdens de oudejaarsviering op Times Square op 31 december 2021 leek een opknapbeurt te geven aan Howards pure afkeer van de voormalige Journey-frontman, dus nu is het een goed moment om in hun geschiedenis in te gaan en waarom ze zulke rundvlees…

Howard Stern en Steve Perry haatten elkaar vanaf dag één

"Ik heb een hekel aan Steve Perry," verklaarde Howard aan het begin van zijn tirade in januari 2022. "Steve Perry is zo'n f!"

De oorsprong van Howards ware afkeer van de voormalige Journey-ster gaat jaren geleden terug in Detriot toen de radiolegende de band introduceerde tijdens een klein concert in de jaren tachtig.

"Je hebt nog steeds al die vreselijke gevoelens over hem, al die jaren later", lachte Howard's co-host Robin Quivers.

"Hij beval iedereen rond", zei Howard over de rockster die hij omschreef als "klein". Behalve dat Howard beweerde dat Steve buitengewoon onbeleefd was tegen iedereen die daar werkte, probeerde hij ook Howard rond te leiden. In het proces, volgens Howard in 2019, begon hij hem "Big Bird" te noemen.

Howard heeft dit verhaal een aantal keer verteld. Hoewel hij het goed heeft gemaakt met enkele van de beroemdheden waarmee hij in het verleden ruzie heeft gehad, lijkt het erop dat wat Steve tegen hem zei onvergeeflijk is. Wat betreft Steve's gedachten over Howard… Nou, het lijdt geen twijfel dat hij een hekel heeft aan het feit dat de veelgeprezen radiopresentator hem al jaren openlijk berispt. Maar we weten het niet, want Steve heeft slim vermeden om in het openbaar over Howard te praten.

Howard Stern heeft Steve Perry onlangs bekritiseerd omdat hij verschrikkelijk was

Het onderwerp van Steve Perry kwam ter sprake tijdens The Howard Stern Show in januari 2022 nadat de radiolegende het optreden van Journey op oudejaarsavond besprak en Andy Cohen's opmerkingen over Journey die Journey niet was zonder Steve Perry. Howard was het daar natuurlijk niet mee eens. Hij genoot echt van de nieuwe frontman en kon naar de muziek luisteren sinds Steve de band verliet. Howard prees zelfs herhaaldelijk de nieuwe frontman, het ongelooflijke talent van Arnel Pinada… maar niet zonder Steve daarbij te bashen…

"[Ze hebben niet langer] een klein shead rondrennen met een slechte shag en liften in zijn schoenen, je hebt een betere zanger daarboven," zei Howard. De radiolegende viel Steve aan omdat hij zijn Journey-bandleden in de steek had gelaten zonder ze echt een reden te geven.

Howard vindt het ook geweldig dat Steve Perry Journey verliet om een meer succesvolle solocarrière op te bouwen. Alleen Steve's solocarrière is volgens Howard niet helemaal zo goed verlopen als hij had gehoopt. Ondertussen blijft Journey stadions uitverkocht en fans zijn dol op de nieuwe frontman.

"Als je Steve Perry naast Arnel op het podium zet, wil je Arnel zien."

Steve's beslissing om een kerstalbum uit te brengen, zorgde er ook voor dat Howard helemaal opgewonden raakte.

"Lazy f! Schrijf een nieuw nummer. Hij denkt dat hij Mariah Carey is!" Howard lachte. "Wie koopt deze klootzak? Verdomme, Steve."

Om eerlijk te zijn, Steve heeft de afgelopen jaren wat nieuw origineel materiaal geschreven… Muziek die Howard ook heeft geslagen.

Bovenop Howards afkeer van Steve als mens en muzikant, bracht hij ook enige tijd door met grappen maken over hoe kort hij is in het echte leven.

"Ik zag dat Steve Perry backstage was en hij een vriendin had, en natuurlijk was ze hot omdat hij een rockster was en zo, ze torende boven hem uit", lachte Howard. "[Hij is] klein, je kon deze man nauwelijks zien. Paul Simon torent hoog boven hem uit."

Hoewel er duidelijk veel meer is gebeurd tussen de twee beroemdheden, is het duidelijk dat Howard geen interesse heeft in het repareren van hun kapotte brug. Sterker nog, hij lijkt veel meer plezier te hebben in het in brand steken van wat er nog over is.

Aanbevolen: