Sister Wives: 17 dingen die Kody Brown op de DL wil houden

Inhoudsopgave:

Sister Wives: 17 dingen die Kody Brown op de DL wil houden
Sister Wives: 17 dingen die Kody Brown op de DL wil houden
Anonim

Sister Wives is een show vol drama, hartzeer en een heleboel echt gecompliceerde relaties. Aan de andere kant, hoe kan iemand iets minder verwachten, aangezien het zich richt op Kody Brown, een man die sterk gelooft in het meervoudig huwelijk en getrouwd is met vier vrouwen (en, als we de rapporten mogen geloven, heeft hij misschien oog voor een vijfde vrouw)!

In de loop der jaren heeft deze familie veel krantenkoppen gehaald, van een catfish-situatie tot berichten dat de vrouwen helemaal niet met elkaar kunnen opschieten, maar er zijn ook enkele dingen over de Browns die niet zo bekend zijn, en ze zouden waarschijnlijk op het laagste punt willen blijven - ondanks de kijkcijfers die dit hun realityshow zou geven. Hieronder staan 17 dingen waarvan Kody waarschijnlijk wil dat iedereen ze vergeet.

17 Dit is onhandig, maar voordat Janelle 'trouwde' met Kody, was ze eigenlijk Meri's schoonzus

Sister Wives zorgt voor interessante televisie, maar er zijn een aantal dingen over Kody Brown en zijn relatie met zijn vrouwen die vreemd zijn. Een voorbeeld hiervan is dat Meri Brown en Janelle Brown elkaar eigenlijk al kenden voordat ze allebei met Kody 'trouwden', en dat komt omdat Janelle getrouwd was met Meri's broer, meldt International Business Times.

16 Blijkbaar zijn vier vrouwen niet genoeg voor meneer Brown, en zijn ogen zwerven rond

Kody Brown heeft al vier vrouwen, maar volgens een rapport van InTouch Weekly (via The Hollywood Gossip) was hij op zoek naar een vijfde vrouw aan het gezin. "Voor een man met vier vrouwen en bijna twee dozijn kinderen gedraagt Kody zich alsof hij op zijn hoede is", vertelde een insider aan de publicatie.

15 Weinig mensen geloven dat de huwelijken van Kody Brown zo perfect zijn als hij wil dat iedereen denkt

Sister Wives is een show die een kijkje biedt in het meervoudig huwelijk, en Kody Brown en zijn vrouwen willen ons laten geloven dat hun relaties sterk zijn, ondanks hun ongebruikelijke huwelijksovereenkomst. Maar dat is niet altijd de waarheid. CheatSheet observeerde hoe het gezin polygamie in een positief daglicht probeerde te stellen, maar merkte op dat er zich zoveel drama in hun leven heeft afgespeeld.

14 Immers, als alles zo geweldig was, dan zou Meri niet zijn overvallen

Meri Brown was betrokken bij een groot relatiedrama in 2015, toen werd ontdekt dat ze was overvallen, meldt People. Ze dacht dat ze een online relatie had met een man, die een vrouw bleek te zijn, maar het echte probleem hier is dat ze überhaupt een online relatie had, wat duidelijk suggereert dat ze op zoek was naar meer dan wat ze in haar had. relatie met Kody Brown.

13 Kody's beslissing om Robyn aan het gezin toe te voegen heeft veel drama veroorzaakt

Kody Brown's vierde vrouw is Robyn Brown, maar zijn andere drie vrouwen verwelkomden haar niet met open armen in de familie. De relatie tussen Kody en Robyn werd gefilmd in 2010 en Robyns aanwezigheid veroorzaakte veel drama in de familie omdat, zoals CheatSheet opmerkt, het 17 jaar geleden was dat hij besloot nog een vrouw toe te voegen.

12 Christine nam een paar dagen afscheid van haar man omdat hij Robyns trouwjurk uitkoos (schijnbaar een grote nee-nee)

Kody Brown heeft een paar dingen anders gedaan in zijn relatie met Robyn, en hij hielp haar zelfs haar trouwjurk uit te kiezen, wat blijkbaar een grote no-no is in deze familie. CheatSheet merkt op dat Christine zo ongelukkig was toen ze ontdekte wat Kody deed, dat ze het huis enkele dagen verliet.

11 Soms wil Kody dat je denkt dat hij grote problemen heeft, omdat het voor betere tv zorgt

Reality-tv is vaak gescript, of het drama dat zich ontvouwt, wordt overdreven om interessante televisie te maken. Dit is wat er gebeurde met Sister Wives, volgens de tante van Christine, Kristyn Decker.

Decker vertelde Radar Online dat een situatie met betrekking tot de verhuizing van het gezin om te ontsnappen aan de anti-polygamiewetten, werd "uitgespeeld" voor beoordelingen.

10 Geld is krap, ondanks een tv-show (grote gezinnen zijn tenslotte niet goedkoop)

Kody Brown heeft een groot gezin, eigenlijk is dat een understatement, want met vier vrouwen en 18 kinderen zijn er heel wat monden te voeden. De familie heeft het financieel moeilijk gehad en volgens Radar Online hadden ze 'belastingschuld', maar moesten ze ook hun eigendom in Las Vegas verkopen met $ 25.000 minder, 'te midden van hun financiële problemen'.

9 ‘Sister Wives’ is een kans om naar het leven van de familie Brown te kijken, maar de echtgenotes zijn niet zo close

Een echtgenoot delen is niet iets dat velen van ons zouden willen doen, en er zouden waarschijnlijk gevoelens van jaloezie zijn, en er zou zich ongetwijfeld drama ontvouwen. Sister Wives doet ons denken dat dit niet het geval is, maar volgens Radar Online zijn de vrouwen niet zo hecht als ze mensen zouden willen laten geloven en wonen ze 'mijlen uit elkaar' van elkaar.

8 Meri en Christine kunnen niet oog-in-oog zien (wat waarschijnlijk de reden is waarom we ze zelden samen op foto's zien)

Meri en Christine Brown zijn misschien met dezelfde man getrouwd, maar dat betekent niet dat ze elkaar leuk vinden. Eigenlijk doen ze dat echt niet, en Radar Online meldde dat ze tijdens een gezinsuitje de hele tijd "elkaar negeerden". CheatSheet merkt ook op dat Christine heeft beweerd dat Meri haar een ongemakkelijk gevoel geeft omdat ze 'overal verdriet met zich meebrengt'.

7 Als het op relaties aankomt, willen Kody's kinderen geen meervoudig huwelijk

Je denkt misschien dat de kinderen van Kody Brown zijn overtuigingen zouden delen als het om relaties gaat, maar het lijkt erop dat het meervoudig huwelijk niet voor hen is weggelegd - althans, nog niet. Veel van Browns kinderen zijn in de traditionele zin getrouwd, waaronder Maddie, Mykelti en Aspyn (van wie de laatste hierboven is afgebeeld).

6 Het is vrij duidelijk dat Robyn de favoriet van Kody Brown is - en je kunt je alleen maar voorstellen hoe dat de andere vrouwen doet voelen

Kody Brown is niet bedoeld om een favoriete vrouw te hebben, hij moet tenslotte de vrede in zijn huishouden bewaren, maar zijn acties suggereren zeker dat Robyn zijn favoriet is. In 2014 scheidde hij van Meri zodat hij legaal met Robyn kon trouwen, wat voor veel drama zorgde.

BabyGaga meldt ook dat Kody's nachten niet worden gedeeld met zijn vrouwen, en "naar verluidt gereserveerd zijn voor zijn vierde vrouw, Robyn."

5 Er is gemeld dat Kody zijn zonen verkiest boven zijn dochters… of in ieder geval meer tijd met hen doorbrengt

Kody Brown heeft veel kinderen, en het moet een uitdaging zijn om tijd te vinden om met ze allemaal door te brengen, maar volgens rapporten heeft Brown een aantal duidelijke favorieten, en ze behoren toevallig tot zijn zonen. Volgens ScreenRant brengt hij meer tijd door met zijn zonen dan met zijn dochters, en zijn "relaties met zijn dochters lijken vaak gespannen."

4 Soms doen ze dingen alleen voor beoordelingen, zoals verhuizen naar Las Vegas

Kody Brown en zijn familie zijn de sterren van een realityshow en om kijkers terug te laten komen, hebben ze interessante inhoud nodig. Betekent dit dat ze soms overdrijven wat er in hun leven gebeurt? Misschien.

Volgens BabyGaga werd de manier waarop het gezin met hun verhuizing van Utah naar Las Vegas omging vooral voor de camera's gespeeld. Hoewel het een plotselinge beslissing leek, merkt de publicatie op: "in werkelijkheid had de familie talloze discussies gevoerd over een mogelijke verhuizing…"

3 Kody wil niet dat je weet dat zijn vrouwen kunnen doen alsof ze gelukkig zijn. Ze zijn tenslotte op een show

Sister Wives had de gelegenheid om licht te werpen op de manier van leven van de Brown, en helaas schetste het niet het beeld van een perfecte gezinseenheid.

Eigenlijk vecht de familie achter de schermen blijkbaar veel, en Robyn's voormalige vriend, Kendra Pollard-Parra, vertelde I nTouch Weekly (via ScreenRant): "Ze doen alsof ze blij zijn voor de show, maar de familie is een puinhoop."

2 Kody is niet altijd de meest gevoelige persoon, zelfs als hij zijn vrouw Robyn een 'voetbalmoeder' noemt vanwege haar uiterlijk

Je zou denken dat een van de voordelen van het hebben van meerdere vrouwen is dat je leert gevoelig en empathisch te zijn voor de gevoelens van andere mensen. Maar het lijkt erop dat Kody Brown die memo niet heeft gekregen, en NickiSwift meldt dat hij Robyn aanvankelijk beschreef als een 'voetbalmoeder' en zei dat het 'zijn maag omdraaide' om te zien hoe Christine een bord nacho's at.

1 Kody dacht niet aan Meri's gevoelens toen hij van haar scheidde om met Robyn te trouwen (ze is nog steeds zijn vrouw, alleen niet legaal)

Het meervoudig huwelijk blijft iets dat veel mensen niet zouden overwegen, maar er zijn ook anti-polygamiewetten in veel staten om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt. Deze wetten zijn de reden dat Kody Brown niet wettelijk getrouwd kan zijn met een andere vrouw, en waarom hij in 2014 van Meri scheidde om met Robyn te trouwen. Hun beslissing was niet alleen omdat hij de voorkeur gaf aan Robyn, maar omdat hij haar kinderen uit een ander huwelijk wilde adopteren, maar, het behoeft geen betoog dat deze beslissing zijn eerste vrouw veel pijn deed.

Aanbevolen: