20 duistere geheimen waarvan de makers van pionsterren niet willen dat we het weten

Inhoudsopgave:

20 duistere geheimen waarvan de makers van pionsterren niet willen dat we het weten
20 duistere geheimen waarvan de makers van pionsterren niet willen dat we het weten
Anonim

Pawn Stars: de gezinsvriendelijke show die een eenvoudige goud- en zilverwinkel lanceerde tot supersterstatus. Het mekka van pandjeshuizen, World Famous Gold & Silver Pawn Shop, is een van de grootste trekpleisters in het gebied van de Vegas-strip. Duizenden bezoeken het elke dag, zelfs zonder iets te verpanden. Foto's van het bord, de deuropening en zelfs de jongens (die er misschien wel of niet zijn) zijn populaire goederen die elke Pawn Stars-fan graag zou willen bemachtigen. Om nog maar te zwijgen van alle merchandise die ze verkopen! Ondanks dat de winkel baadt in al deze gloeiende aanbidding, zijn er donkere hoekjes waar niemand graag over praat.

We hebben 20 van de donkerste geheimen verzameld die de producenten van Pawn Stars absoluut niet willen dat we weten; sst! Vertel het aan niemand.

20 Olivia Black werd niet echt ontslagen

Olivia Black was een van de winkelmedewerkers die na de eerste paar seizoenen in dienst trad. Haar aanstekelijke glimlach en heerlijke persoonlijkheid waren geweldig voor de show, dus het was een verrassing toen ze uiteindelijk "ontslagen" werd. Volgens Scribol is ze echter niet echt ontslagen. Ze was net overgeschakeld naar nachtdiensten in de winkel en bleef uit de show!

19 Geen van de items is een verrassing

Dit geldt voor veel reality-tv-programma's, maar het is interessant om erover na te denken in de context van het pandjeshuis. Zoveel experts lijken handig rond te hangen wanneer een geschikt item voor hen binnenkomt. Dit komt omdat (verrassing, verrassing) de meeste items eerder zijn gezien. De meest interessante transacties worden gekozen om te zien op de show.

18 Subway is een enorme showsponsor, daarom eten ze het altijd

Dit is een leuk feitje dat veel mensen niet lijken te merken. Vanwege de sponsorovereenkomst die ze hebben, is de snack die ze kiezen, wanneer de jongens iets willen eten, meestal een metro-sandwich. Scribol wijst erop dat ze ook praten over een Subway-sandwich "met de juiste merknaam", in plaats van het gewoon een vegetarische sub te noemen.

17 Veel van hun geld komt van meet-and-greets

Mensen staan te popelen om beroemdheden te ontmoeten, en de jongens van Pawn Stars zijn absoluut beroemdheden (zelfs als ze meer niche zijn dan Brad Pitt). De producenten van de show zijn slim en ze ontdekten dat het hosten van meet & greets met de Pawn Stars-sterren een geweldige manier was om wat geld in ieders zakken te krijgen.

16 Camerahoeken verbergen de echte winkelopstelling

Ja, Pawn Stars vindt plaats in het echte pandjeshuis dat bekend staat als Goud en Zilver. Goud en zilver zijn echter niet de enige dingen die in hun schappen liggen. Volgens Scribol staat het grootste deel van de winkel nu vol met showmerchandise. De camera's zijn zo gekanteld dat daar natuurlijk niets van te zien is op de camera.

15 Eén handelaar heeft ze in grote juridische problemen gebracht

Volgens Scribol is het typisch dat de gouden en zilveren pandjeswinkel alle munten die worden ingeruild omsmelt. De jongens hebben echter geleerd voorzichtiger te zijn met waar de munten vandaan komen. Op een keer hoorden ze dat de "verkoper de munten daadwerkelijk had gestolen van haar oom, die later beweerde dat ze $ 50.000 waard waren en de winkel aanklaagde" voor het smelten ervan!

14 En dat was niet de enige dief die een deal sloot

Wees voorzichtig van wie je cadeaus aanneemt, zeiden onze ouders altijd, maar het lijkt erop dat Rick dat advies gemist heeft. Boredom Therapy vertelt ons dat er een keer een handelaar binnenkwam met een paar diamanten oorbellen ter waarde van $ 40.000. Helaas werden ze gestolen en de dief gaf al het handelsgeld uit voordat Rick een terugbetaling kon krijgen.

13 De jongens werken niet meer in de winkel

Als je naar de Gold and Silver Pawn Shop gaat, zul je de jongens waarschijnlijk niet aan de balie zien werken. Waarom? Huffington Post zegt dat het komt door privacywetten, omdat mensen een beetje staren in de ogen als ze Rick en de rest van de jongens ontmoeten. Mensen zullen foto's maken die "de privacy van degene die aan de pionnenteller staat in gevaar brengen".

12 En Rick moest de garageverkoop opgeven

Arme Rick! Pion roem is niet aardig voor hem geweest, althans niet op het gebied van garageverkoop en koopjesjacht. Volgens Huffington Post kan Rick gewoon niet meer door de garageverkoop van mensen slenteren. Blijkbaar "maken mensen zich zorgen over zijn sluwe onderhandelingsvaardigheden", en weigeren ze met hem in gesprek te gaan over garageverkoop.

11 Dezelfde handel zal steeds weer worden gedaan

Op dezelfde manier dat de jongens allemaal weten welke items in de show zullen worden gebruikt, hebben ze ook de neiging om keer op keer dezelfde handel uit te voeren, op typische reality-tv-mode. Het is misschien niet echt een verrassing, maar het is iets om over na te denken de volgende keer dat een handelaar te opgewonden lijkt over hoeveel ze krijgen.

10 Rick houdt niet echt van tv, ondanks dat hij een ster is

Scribol heeft ons dit insidergeheim verteld, wat een beetje een verrassing is als we bedenken hoe Rick zijn brood verdient als tv-ster. Geloof het of niet, maar hij houdt niet per se van televisie kijken! Hij is "meer een boekenwurm" en staat altijd te popelen om een nieuw verhaal te openen.

9 Corey is meer een waaghals dan hij lijkt

Het voelt misschien alsof de jongens dit allemaal samen doen, maar Corey is eigenlijk een beetje een uitbijter. Hij is veel meer een waaghals dan de rest van zijn Pawn Stars-cohort, inclusief motorrijden en zelfs regelmatig woestijnracen! Alsof er al niet genoeg spanning was in het pandjeshuis.

8 Once Upon A Time waren de sterren van de Quizno

Huffington Post vermeldde het feit dat Pawn Stars niet het eerste bedrijf was waar de jongens bij betrokken waren. Blijkbaar was Rick ooit de eigenaar van een Quizno's franchise, "dat Corey en Chumlee samen liepen". We zijn blij dat ze zijn overgestapt op de pandjeszaak; Quizno's Stars heeft niet dezelfde klank.

7 Chumlee kostte ooit de winkel $ 20, 000

Chumlee was zeker lief in de show, maar hij bezorgde de jongens zeker af en toe een beetje verdriet. Huffington Post vertelt ons dat Chumlee de winkel ooit $ 20.000 heeft gekost door een zeer oude en dure bas te breken. Toegegeven, dit was een eenmalig ongeluk met een zeldzaam item; niet noodzakelijk de norm.

6 En hij is in ernstige juridische problemen geraakt

Met grote kracht komt grote verantwoordelijkheid, en Chumlee voldeed niet helemaal aan die Pawn Stars-kracht. Vervelingstherapie vertelt ons dat Chumlee in 2016 behoorlijk serieus met de wet te maken had. Ze doorzochten zijn huis en vonden genoeg smokkelwaar zodat hij uiteindelijk schuldig pleitte aan meerdere aanklachten!

5 Een van de zonen is weggelaten uit de wil van de oude man

Net als de Kardashians hadden de jongens van Pawn Stars ook een beetje familiedrama. Boredom Therapy vermeldt hoe "de oude man zijn jongste zoon Chris uit zijn testament sneed vanwege persoonlijke meningsverschillen", die niemand ooit heeft kunnen achterhalen. Dit is misschien niet direct gerelateerd aan de winkel, maar het familiedrama is erg sappig, toch?

4 De persoonlijkheid van de oude man was een totale karakterkeuze

Geloof het of niet, Boredom Therapy legt uit dat de oude man misschien niet zo chagrijnig en negatief was als hij ons allemaal liet geloven. Het was eigenlijk een personagekeuze die bedoeld was om de andere persoonlijkheden in de show in evenwicht te brengen. Bijna als een folie voor een komisch personage. Naar onze mening is het helemaal gelukt! De oude man is nog steeds een icoon.

3 De show begon dankzij een PBS-documentaire

Het is niet zo dat Pawn Stars zomaar uit het niets werd benaderd. Volgens Huffington Post kwam PBS en benaderde hen over het maken van een documentaire over de pandjeshandel. Het artikel schrijft: Toen de zaken omhoog gingen nadat de special was uitgezonden, begon Rick met het idee van een tv-show rond te shoppen.” En zo werd Pawn Stars geboren.

2 Ze helpen mensen borgtocht te betalen, geloof het of niet

Iets wat we niet wisten, is dat mensen gouden en zilveren sieraden van het pandjeshuis komen kopen om onderpand te hebben om borgtocht te betalen. Scribol legt uit: "ze kunnen het later terugnemen en de helft van de prijs krijgen als lening tegen… aangezien hun geld in beslag wordt genomen wanneer ze worden gearresteerd." Ik kan me niet voorstellen waarom we dat niet op tv zien.

1 Pawn Plaza is niet zo succesvol als iedereen dacht

Het leek het beste idee ooit. Waarom zou u een enorm populair pandjesbedrijf en tv-imperium niet uitbreiden tot een hele winkel- en eetervaring? Het zou het Disneyland van het pandjeshuis-gerelateerde winkelen worden. Helaas sluiten veel winkels en klanten willen niet graag ervaren wat Pawn Plaza te bieden heeft.

Aanbevolen: