20 zeldzame foto's van beroemdheden die hun babybultjes achter de schermen proberen te verbergen

Inhoudsopgave:

20 zeldzame foto's van beroemdheden die hun babybultjes achter de schermen proberen te verbergen
20 zeldzame foto's van beroemdheden die hun babybultjes achter de schermen proberen te verbergen
Anonim

Het leven is gevuld met onverwachte momenten, en niet alle zwangerschappen zijn gepland, en zelfs de zwangerschappen die dat wel zijn, zijn vaak in strijd met werkschema's en dagelijkse plannen. Bedenk eens hoe uitdagend dit moet zijn voor een actrice en de crew waarmee ze werkt als ze zwanger wordt, maar het personage dat ze vertolkt kan absoluut geen baby krijgen!

Dit is de tijd waarin schrijvers zich rond een tafel verzamelen en heel creatief worden. Daarom kunnen fans actrices spotten die verborgen zijn achter te grote bloemen, Prada-tassen of grote tafels, of misschien is hun kleerkast drastisch veranderd en te groot geworden en slordig. Dit is hoe de productieploeg vaak besluit om de zwangerschap van een beroemdheid aan te pakken, en hieronder zijn 20 foto's van vrouwelijke beroemdheden die proberen hun hobbels te verbergen tijdens het filmen.

20 Kerri Russell speelde een geharde spion op 'The Americans', maar IRL was ze zwanger van de baby van haar medester

Iedereen die The Americans heeft gezien, zal beseffen dat hoewel het personage van Keri Russell als spion veel uitdagingen moest aangaan, een onverwachte zwangerschap niet iets was dat goed zou passen bij de verhaallijn van haar personage. In plaats daarvan moesten de makers van de show haar buik vermommen door haar in slordige outfits te kleden. Interessant is dat Daily Mail opmerkt dat ze zwanger was van de baby van haar tegenspeler Matthew Rhys.

19 Er is geen enkele manier waarop Kate Winslet's 'afwijkende' karakter zwanger zou kunnen zijn, dus het verbergen van haar bult was de enige manier

Kate Winslet's personage in Divergent zou geen baby krijgen, daarom moest de film hun best doen om haar buik te verbergen. Blijkbaar dachten ze dat ze dit het beste kon doen door voorwerpen voor haar buik te houden, en ze deden het behoorlijk goed omdat niemand besefte wat ze verborg!

18 Amy Poehler's verhaallijn over 'Parks and Recreation' bevatte geen baby, maar wel puffy jackets

Amy Poehler was zwanger tijdens het filmen van Parks and Recreation seizoen 2, en de show vond dat het niet mogelijk was om zwangerschap in de verhaallijn op te nemen, dus moesten ze creatief zijn (ze konden niet voor altijd gezwollen jassen gebruiken)! Volgens Entertainment Daily werd Poehler aan het einde van seizoen 2 zwanger en versnelde de show de productie van seizoen 3, zodat ze konden filmen voordat haar buik te groot werd.

17 We kunnen niet anders dan met onze ogen rollen bij de poging van een nieuw meisje om de babybult van Zooey Deschanel te verhullen

Toen Zoe Deschanel zwanger raakte tijdens het filmen van New Girl, besloot de show dat het in hun eigen belang was als ze probeerden dit feit te verbergen. Hun oplossing was aanvankelijk dat Deschanel oversized kleding zou dragen, maar toen, merkt The Bump op, kreeg haar personage plotseling juryplicht (dus zat ze de hele tijd achter iets).

16 ‘How I Met Your Mother’ probeerde hard te werken rond de zwangerschap van Alyson Hannigan

Sommige crews slagen erin om de zwangerschap van een actrice geweldig te verbergen, anderen zijn een beetje lachwekkend als je eraan terugdenkt (hoewel je het misschien hebt gemist tijdens het kijken naar de show). Volgens E! Nieuws, toen Alyson Hannigan zwanger was op How I Met Your Mother, besloot de show het te verbergen met een aantal grote rekwisieten en schreef zelfs een verhaallijn over hoe ze "vol" was nadat ze te veel had gegeten tijdens een wedstrijd. Uhm… OK!

15 Courteney Cox's personage op 'Friends' geadopteerde tweeling, maar in het echte leven was ze zwanger

Courteney Cox' personage in Friends was niet in staat om biologisch kinderen te krijgen, en daarom kozen zij en haar partner ervoor om een tweeling te adopteren. Maar in het echte leven waren de dingen heel anders en volgens TheTalko was Cox tegen het einde van de serie zwanger van haar dochter Coco. De show besloot haar bult te verbergen in lagen en loszittende kleding.

14 Van grote tassen tot oversized jassen: 'Brooklyn Nine-Nine' werd profs in het afleiden van fans van Melissa Fumero's zwangerschap

Er zijn veel shows geweest die zich tot het uiterste hebben ingespannen om de zwangerschap van hun ster te verbergen, maar geen enkele was zo interessant als de beslissing van Brooklyn Nine-Nine. Toen het te moeilijk werd om Melissa Fumero's groeiende buik te verbergen, merkt Zimbio op dat de show gewoon besloot om een verhaallijn te schrijven waarin het personage van Fumero naar de gevangenis werd gestuurd als "een nep-zwangere gevangene".

13 'The Hart of Dixie'-schrijvers moesten het personage van Jaime King wegsturen toen het onmogelijk werd om haar bult te verbergen

Toen het onmogelijk werd om de zwangerschap van Jaime King nog langer achter rekwisieten te verbergen (alles van te grote bloemen tot grote tafels), vonden de schrijvers van The Hart of Dixie dat het het beste was als ze haar personage een paar afleveringen wegstuurden, Drukte notities. En voordat ze dit deden, veranderde haar garderobe in meer loszittende kledingstukken.

12 Sarah Jessica Parker's kleerkastveranderingen waren volledig uit karakter

Sarah Jessica Parker's Sex and the City-personage, Carrie Bradshaw, werd gevierd vanwege haar liefde voor mode en benijdenswaardige garderobe, dus het was een vreemde zet toen ze besloten haar echte zwangerschap te verbergen met wijde kleding! Vulture vatte haar verandering van garderobe het beste samen en merkte op hoe ze het seizoen doorbracht alsof ze in een "Jane Austen, Empire-taille-decked periodedrama" was.

11 Kerry Washington zorgde ervoor dat de crew op 'Scandal' echt hun brood verdiende toen ze creatief werden met rekwisieten

Wat doe je als de ster van de show zwanger wordt? Het is niet zo dat je haar kunt afschrijven, en je kunt de productie ook niet stopzetten, dus de crew van Scandal moest met een alternatief komen voor Kerry Washington. Ze sprak over hoe ze haar buik vermomden tijdens een interview met Good Morning America (via Us Weekly), en herinnerde zich hoe de productie bloemen en tassen gebruikte, maar ook haar bult verborg achter grote jassen en capes.”

10 Toen Holly Marie Combs haar babybultje niet langer kon verbergen, werd het in haar 'charmed'-verhaallijn geschreven

De schrijvers van Charmed kregen een onverwachte wending in hun verhaal nadat Holly Marie Combs zwanger werd. Hoewel ze aanvankelijk probeerden haar buik te verbergen (gedaan met de klassieke wijde kleding en close-upfoto's), werd later duidelijk dat de enige optie was om haar zwangerschap in de show te schrijven, en dat is wat ze deden, meldt Moms.com.

9 Debra Messing hield niet alleen die handdoek vast omdat ze van huishouden hield in 'Will and Grace'

Als je naar deze foto kijkt, denk je misschien dat het personage van Debra Messing in Will and Grace echt van het huishouden hield, want waarom klampt ze zich anders vast aan die handdoek alsof haar leven ervan afhangt? Nou, het blijkt dat die handdoek er met een reden is, en Moms.com meldt dat de reden was om haar groeiende babybuil te verbergen!

8 Slimme hoeken hielpen Gillian Anderson haar bult op 'The X Files' te verbergen

The X Files was een tv-show die een trouwe aanhang had, maar niet iedereen die naar de show keek, weet dat Gillian Anderson echt zwanger was tijdens het filmen van seizoen 2. Volgens The List raakte de actrice zwanger van haar man. kind vrij onverwacht, en de show besloot dat hun beste optie was om slimme hoeken en grote trenchcoats te gebruiken om elk teken van de bult te verbergen.

7 Fans dachten dat het personage van January Jones op 'Mad Men' alleen maar groter werd, maar ze was eigenlijk zwanger

January Jones was hoogzwanger tijdens Mad Men seizoen 5, en de schrijvers wisten dat het niet logisch zou zijn om haar personage, Betty Draper, zwanger te laten worden, dus (gier merkt op) besloten ze een verhaal te schrijven over haar groter worden, en ze moest zelfs protheses dragen om deze verhaallijn realistisch te maken.

6 Er is een reden waarom Alanna Masterson zo zit, en de crew van The Walking Dead aan alles heeft gedacht

Een pasgeboren baby krijgen terwijl je een zombie-apocalyps probeert te overleven, is niet bepaald een ideale situatie. Daarom heeft The Walking Dead besloten om een aantal zwangerschappen tijdens het filmen te verbergen, meldt Undead Walking. Ze hebben rekwisieten, wijde kleding en slimme hoeken gebruikt om de actrices te vermommen, waaronder Alanna Masterson, die zwanger was tijdens de show, en ze deden het zo goed dat de meeste mensen het nooit zouden hebben opgemerkt.

5 Het was de droom van Angélica Celaya om een baby te krijgen, en ze filmde tot ze 30 weken zwanger was op 'Mariposa de Barrio'

Angélica Celaya had altijd al moeder willen worden, en volgens Latin Times, toen ze haar zwangerschap aankondigde, bekende ze dat ze vanaf het moment dat ze haar partner Luis García had ontmoet, wist dat het hebben van een gezin onze droom was.” Maar het werk aan Mariposa de Barrio stopte niet alleen omdat ze zwanger was, en E! News merkt op dat Celaya tot haar 30e zwangerschapsweek filmde.

4 Toen het te moeilijk werd om haar bult te verbergen, moest de verhaallijn van Ginnifer Goodwin op 'Once Upon A Time' een pasgeboren baby bevatten

Ginnifer Goodwin ontdekte dat ze zwanger was tijdens het filmen van Once Upon A Time, en de show had geen andere keuze dan de zwangerschap in haar verhaallijn op te nemen. Maar ze besloten er wat plezier mee te hebben.

Volgens Celeb Connoissare speelt Goodwin in de show twee personages, en terwijl de show besloot de zwangerschap van Sneeuwwitje te verbergen met grote jassen, schreven ze het in haar verhaallijn toen ze Mary Margaret portretteerde.

3 Julie Bowen verstopte haar babybultje achter graandozen en wasgoed op 'Modern Family'

Julie Bowen speelde een moeder van drie op Modern Family, maar in het echte leven was ze zwanger van een tweeling, en de show zou niet nog een zwangerschap in haar verhaallijn schrijven. In plaats daarvan besloten ze dat het het beste zou zijn als ze alledaagse huishoudelijke artikelen zouden gebruiken om haar buik te verbergen, inclusief dozen ontbijtgranen en was!

2 Scrubs zijn nooit vleiend, maar gelukkig voor Ellen Pompeo hielpen ze haar bult op 'Grey's Anatomy' te verbergen

Scrubs zijn zo vormeloos en niet vleiend, en dit werkte echt in het voordeel van de schrijvers van Grey's Anatomy 's toen hun ster Ellen Pompeo zwanger werd. Zimbio merkt op dat Pompeo voornamelijk vanaf de taille werd gefilmd, maar toen het te moeilijk werd om haar bult te verbergen, besloot de show een verhaallijn te creëren met de afwezigheid van haar personage.

1 Heeft dat geschenk dat Julia Louis-Dreyfus 'Seinfeld' droeg echt iemand voor de gek gehouden?

Er gaat niets boven een gigantisch cadeau om een groeiende babybuil te verbergen, toch? Nou, dat is wat de schrijvers van Seinfeld besloten dat het een goed idee was nadat Julia Louis-Dreyfus zwanger was geraakt tijdens seizoen 3.

Naast grote rekwisieten, is het fans misschien opgevallen dat de garderobe van Louis-Dreyfus verandert en meer grote jassen en lagen bevat.

Aanbevolen: