TLC's shows rangschikken van slechtst naar beste

Inhoudsopgave:

TLC's shows rangschikken van slechtst naar beste
TLC's shows rangschikken van slechtst naar beste
Anonim

Er was eens, TLC stond voor 'The Learning Channel'. Die tijden zijn echter al lang voorbij, omdat het netwerk zich heeft gericht op meer uitbuitende, gênante en soms woedende inhoud om een breder publiek te krijgen. In plaats van kijkers een blik te bieden op levens die anders lijken dan die van hen, heeft TLC de neiging om een platform te bieden aan het soort mensen dat beroemd wordt en helemaal niets doet! Als ze onderwerpen op een andere manier van leven proberen te laten zien - denk aan Breaking Amish - wordt later onthuld dat het "realisme" volledig vervalst was!

Met jarenlange uitzendingen hebben we gekeken naar welke TLC-shows de slechtste zijn en welke we het erover eens waren dat ze enkele van de beste waren!

15 Here Comes Honey Boo Boo was IQ-vernietigend

Om het publiek een glimp te geven van hoe de "andere helft" leeft - wat een vrolijk smakeloze familie betekent die noedels en ketchup in de magnetron kookte en het 'sketti' noemde, Here Comes Honey Boo Boo verheerlijkt in lichaamsfuncties en liet medeklinkers vallen. De show duurde 4 seizoenen en gaf sterren Alana 'Honey Boo Boo' Thompson en Mama June Shannon een toegangspoort voor meer reality-tv.

14 Peuters en tiara's gaven een podium aan slechte ouders

Honey Boo Boo kwam van de vuilnisbakbrand die Toddlers & Tiaras was, die vreemd voyeuristisch en crimineel aanvoelde. Hoe omschrijf je anders het gevoel van het kijken naar vijfjarige meisjes die spraytans krijgen en valse tanden dragen om in kleine outfits rond te paraderen voor een kroon? Gelukkig was de show niet zonder tegenstanders en werd deze na 7 seizoenen geannuleerd.

13 Sister Wives is op zijn best problematisch

Het grootste mysterie in het hart van Sister Wives is waarom elke vrouw, laat staan meerdere vrouwen, zou willen trouwen met ster Kody Brown. Het is niet verwonderlijk dat er geruchten de ronde doen dat de vier vrouwen ongelooflijk ongelukkig zijn, wat waar werd bewezen door vrouw Meri die werd opgenomen door een meerval. De show is al 14 seizoenen aan de gang.

12 Mijn leven van 600 pond lachte om zijn onderwerpen

Het pretendeert een inspirerende kijk te zijn op hoe zwaarlijvige mensen hun leven leiden, maar My 600-lb Life geniet er niettemin van om zijn onderwerpen belachelijk te maken. Ondanks uitgebreide berichtgeving over schaamtegevoelens rond hun lichaam, zal de productie er bijvoorbeeld nog steeds op aandringen dat deelnemers douchen voor de camera, om hun "griezelige" vorm beter aan ons "gewone" mensen te laten zien.

11 Mijn vreemde verslaving heeft zijn verslavingen vervalst

In tegenstelling tot Intervention, die een behoorlijk grimmige (als semi-scripted) kijk op de onderwerpen neemt, lijkt My Strange Addiction meer geïnteresseerd in het vinden van de vreemdste "verslavingen" die er zijn. Iemand is verliefd op zijn auto, een ander eet gipsplaat - zijn dit verslavingen of pogingen om 15 minuten roem te verdienen? De bizarheid van de afleveringen wijst in de richting van het laatste.

10 Hamsteren: levend begraven probeerde niet te helpen

Hoarding is een trieste geestesziekte en een die niet gemakkelijk te overwinnen is. In plaats van dit onderwerp met een tedere hand te benaderen, heeft TLC ervoor gekozen om kijkers grove foto's te geven van toiletten die niet werken, afgeplatte huisdieren en bergen afval! Dan, in plaats van een onderliggend probleem aan te pakken, slepen ze het afval gewoon weg!

9 Extreme Cheapskates was gewoon bruto

Over grof gesproken, TLC leek te roemen in hoe goedkoop de Extreme Cheapskates konden zijn. Van een vrouw die rouwende families bezocht om de kleding van hun overleden familieleden mee te nemen tot het paar dat hun ontbijt op een automotor bakte, de show was meer een ineenkrimpfeest dan een bron van parels van financiële wijsheid.

8 90 dagen verloofde maakt een spot van liefde

Het is zeker een populaire show en er zijn zeker een aantal succesvolle koppels geweest die er aan de andere kant uit zijn gekomen, maar het uitgangspunt van 90 Day Fiancé geeft ons een pauze. Hoewel sommigen op het eerste gezicht in liefde geloven, lijkt er meer waarheid te zijn in vrouwen als Angela, die er meer uitzag alsof ze daar was om redenen van koloniaal toerisme dan liefde.

7 Jon en Kate Plus 8 verwoestten een gezin

Jon en Kate Plus 8 gaven ons twee dingen: een gezin in puin en 'ik wil een manager spreken'-haar. Terwijl de show ten einde liep, zag het publiek een gezin vernietigd worden te midden van gekibbel en uitbarstingsgevechten. Sinds de show eindigde (en Kate haar eigen spin-off kreeg), is de familie versplinterd, waarbij Jon bij Hannah en Colin woont en Kate met de overige zes.

6 Het breken van Amish heeft zijn verhalen verzonnen

Breaking Amish voelde als een behoorlijk interessante verhaallijn, en dat was het ook - totdat we ontdekten dat veel ervan nep was. Jeremia was bijvoorbeeld getrouwd, gescheiden en had jaren daarvoor de gemeenschap verlaten; Rebecca was eerder getrouwd geweest en had een dochter; en Abe en Kate waren allebei jaren eerder gearresteerd wegens openbare dronkenschap!

5 Kleine mensen, grote wereld maakte geen misbruik van zijn onderwerpen

Met een indrukwekkende 14 seizoenen, deed Little People, Big World eigenlijk meer van wat de naam van The Learning Channel aangeeft: het heeft opgeleid. Star en patriarch Matt Roloff zeiden in 2006 dat hoewel ze "niet beweren dat ze alle kleine mensen vertegenwoordigen … [de show] zonder twijfel de meest diepgaande kijk op dwerggroei is."

4 Dr. Pimple Popper is een walgelijk bevredigend horloge

Grof en vreemd bevredigend, Dr. Lee van Dr. Pimple Popper weet hoe ze haar publiek moet geven wat het wil. Het is walgelijk om te zien, maar Dr. Lee verbetert eigenlijk actief de levens van zijn deelnemers, omdat ze het ding verwijdert dat ons doet ineenkrimpen, en laat zien dat we allemaal mensen eronder zijn! Een probleemloze dermatologische favoriet!

3 Say Yes To The Dress Is A Loveable Guilty Pleasure

Er is het vereiste drama op SYTTD - een aanmatigende moeder of MIL, een bruidsfeest dat het niet eens kan zijn, een bruid die een hekel heeft aan alles wat ze probeert - maar in de kern gaat SYTTD over het waarmaken van iemands huwelijksdromen ! Het heeft de namen "Kleinfeld" en "Pnina Tornai" 18 volledige seizoenen lang onlosmakelijk verbonden met het kopen van trouwjurken!

2 Lang verloren familie was ontroerend

Long-Lost Family is meer ontroerend dan uitbuitend en slaagt erin om dit slappe koord te bewandelen dankzij de open deelname van haar onderdanen. Kijkend naar kinderen die proberen opnieuw contact te maken met hun biologische ouders, of ouders die wanhopig op zoek zijn naar de kinderen die ze lang geleden voor adoptie hebben geplaatst, raakt Long-Lost Family de kijkers recht in het hart.

1 I Am Jazz pakt belangrijke problemen aan

Een TLC-show die het publiek wil onderwijzen, I Am Jazz is opmerkelijk in het toestaan van de hoofdrolspeler, Jazz Jennings, om precies te zijn wie ze is: een normaal tienermeisje. Hoewel de show draait om een transgender, wordt er geen misbruik gemaakt van de transgendergemeenschap en wordt getoond hoe een jonge vrouw meer de persoon wordt van wie ze altijd heeft geweten dat ze is.

Aanbevolen: