The Simpsons: 15 duistere dingen die FOX wil begraven

Inhoudsopgave:

The Simpsons: 15 duistere dingen die FOX wil begraven
The Simpsons: 15 duistere dingen die FOX wil begraven
Anonim

Met 30 seizoenen en meer dan 662 afleveringen hebben we het echt allemaal gezien in de show sinds de begindagen eind jaren '80. Het zou in de jaren '90 veranderen in een moloch, de televisie overnemen en FOX helpen een dominant netwerk te worden, vooral op zondagen wanneer de show werd uitgezonden en bloeide op de ether, zoals het vandaag nog steeds doet.

Tijdens de hausse van de jaren 90 kon de show met veel meer wegkomen. In dit artikel zullen we enkele van die throwback-momenten laten zien - veel van deze scènes en afleveringen zouden vandaag gewoon niet vliegen. Daarnaast zullen we recente controverses laten zien, samen met tijden dat de show de toekomst voorspelde met een controversiële veronderstelling die tot leven komt.

Geniet van het artikel, mensen. Laten we beginnen!

15 Ontslag van Maude

Afbeelding
Afbeelding

We draaien de klok terug naar 1999 voor dit moment tijdens seizoen 11, aflevering 240. Het personage van Maude werd uit de show gedood en alsof dat nog niet verontrustend genoeg was, was de echte reden dat iedereen aan het praten was.

Volgens TV Over Mind was het FOX die besloot de stekker uit het personage te trekken en niet de show. Het gevoel was dat Maggie Roswell, de persoon die Maude speelde, om een loonsverhoging vroeg.

14 Inbeslagnemingsscène

Afbeelding
Afbeelding

Een epileptische aanval is echt geen lachertje. Vooral vandaag zouden we nooit een soortgelijke aflevering zien. We geven de show een pass, aangezien deze plaatsvond in 1999 tijdens seizoen 10.

Getiteld 'Battling Seizure Robots', de verhaallijn liet zien dat de familie een aanval kreeg vanwege een Japanse tekenfilm… ja, dat is een beetje te veel - zelfs voor FOX en vooral nu Disney in de mix kwam.

13 Lisa neemt een slechte gewoonte over

Afbeelding
Afbeelding

Over dingen gesproken die Disney niet zou willen zien, wat dacht je ervan dat Lisa er een oplicht? Tijdens de aflevering Smoke on the Daughter zou Lisa naar buiten gaan om een deel van de rook in te ademen - het zou ertoe leiden dat Homer tussenbeide kwam en Lisa's schijnbare rookverslaving beëindigt.

Mensen als FOX en Disney willen niets dat met roken te maken heeft in de show, vooral niet als het gaat om een personage als Lisa.

12 Mevrouw Krabappel onthult te veel

Afbeelding
Afbeelding

Of het nu met het Principe was of met anderen, Edna heeft meer dan een paar keer de grenzen verlegd. We zullen iets later in het artikel zelfs nog een ander moment aanwijzen.

Veel van de meer stomende scènes vonden plaats tijdens de eerdere seizoenen - de show probeerde duidelijk de PG-grenzen te verleggen.

11 The Duff Girl Titania Cut

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens de loop van de show bevatte het programma The Simpsons verschillende stomende en niet zo PG-momenten, sommige FOX zouden ongemakkelijk zijn om opnieuw te bezoeken.

Tijdens aflevering 16 van seizoen 11 was de introductie van Duff Girl misschien een van die momenten. Het personage had een onthullende kleding en een look die absoluut niet geschikt was voor het gezin.

10 Grote marge

Afbeelding
Afbeelding

Deze aflevering van seizoen 14 is misschien weer een onvergetelijke aflevering, althans volgens de normen van FOX. In de plot van de show werd Marge geopereerd om Homer te verleiden. De operatie was geen succes en Marge verliet het ziekenhuis met iets anders dat per ongeluk totaal verbeterd was…

Ze kreeg haar wens, ze kreeg Homer's aandacht, maar het kostte geld omdat ze heel Springfield naar haar liet kijken.

9 Homer overweegt zijn leven

Afbeelding
Afbeelding

We hebben enkele donkere momenten in de show gezien - deze is daarboven. De betreurenswaardige beproeving vond plaats tijdens het eerste seizoen. Nadat Homer zijn baan verliest, raakt hij in een depressie. Hij loopt uit de hand, zo erg zelfs dat hij overweegt zelfmoord te plegen.

We zien hoe Homer probeert er een einde aan te maken… ja, laten we die beelden niet opnieuw afspelen, vooral niet rond de jongere mensen.

8 Kerk make-over

Afbeelding
Afbeelding

Religie is altijd een gevoelig onderwerp, wat de show ook is. Natuurlijk toonde The Simpsons geen berouw om dit onderwerp keer op keer aan te pakken. Tijdens deze specifieke verhaallijn geven ze een niet zo PG-draai aan de kerk, waarbij vrouwen iets te veel onthullen.

Zeker, een moment dat ze misschien permanent willen verwijderen.

7 FIFA-controverse voorspellen

Afbeelding
Afbeelding

We hadden alleen hierover een aparte lijst kunnen maken - hoe vaak hebben The Simpsons de toekomst nauwkeurig voorspeld? Ze hebben dit meer dan eens gedaan, vooral met enkele van de meer controversiële voorspellingen.

Deze voorspelling kwam jaren eerder tot leven, waarbij de show beweerde dat FIFA achter de schermen besmet was. Natuurlijk zouden die beschuldigingen juist blijken te zijn, met het hele systeem in volledige wanorde. Gezien de kracht van FIFA, wil de show deze misschien op de DL houden.

6 Disney neemt FOX over

Afbeelding
Afbeelding

FOX wil misschien niet dat we het weten, maar de show voorspelde zelfs hun eigen toekomst! Destijds maakten we er niet veel van toen de show voorspelde dat Disney uiteindelijk FOX zou kopen.

Onlangs kwam deze veronderstelling tot leven - weer een griezelig moment dat helemaal door de show werd genoemd.

5 Homer schakelt opa uit

Afbeelding
Afbeelding

Homer nam niet alleen bijna zijn eigen leven, maar hij wilde hetzelfde doen met zijn eigen vader. We zien zelfs beelden van Homer die de neus van zijn vader blokkeert, waarin opa Simpson volledig bewusteloos lijkt te zijn, en sommigen zouden kunnen zeggen dat hij daadwerkelijk in de scene is overleden.

Zonder twijfel stuurt het een slecht bericht en een die de show niet opnieuw zou bezoeken.

4 Stemmachine Gaff

Afbeelding
Afbeelding

Ze deden het opnieuw, deze keer manifesterend dat de stemmachine niet werkte, wat in feite impliceert dat de verkiezingen waren gemanipuleerd. Homer's stem op een bepaalde kandidaat zou gewoon niet werken - we zouden jaren later horen over een soortgelijke beproeving waarbij stemmen niet correct werden getabelleerd.

Het is een gevoelig onderwerp waar de show en het netwerk liever niet over praten.

3 De MJ-aflevering

Afbeelding
Afbeelding

Misschien de meest iconische aflevering in de geschiedenis van Simpson, Stark Raving Dad speelde Michael Jackson, of in ieder geval wat de show tijdens de aflevering pushte.

Gezien de erfenis van Jackson, terugkijkend, is de aflevering met veel controverses geconfronteerd. De show lijkt het ermee eens te zijn, aangezien de producenten de legendarische aflevering hebben verwijderd, dit volgens Variety slechts een paar maanden geleden.

2 Homer's reactie op Bart

Afbeelding
Afbeelding

In 1997 vond deze controversiële aflevering plaats, getiteld 'Homer's Phobia'. Homer voelde zich ongemakkelijk toen zijn zoon rondhing bij een homoseksuele antiquair. Het zou ertoe leiden dat Homer zijn mannelijkheid keer op keer door de aflevering heen duwde.

Jaren later wordt dit beschouwd als een no-no van de kant van de show.

1 Mevr. Krabappel &Homer's Moment

Afbeelding
Afbeelding

We hebben in de lange geschiedenis van de show meer dan een paar twijfelachtige momenten gezien met deze twee afzonderlijk. Dit moment duwde de zaken een beetje, maar met Edna die de bewegingen op Homer trok. Het was alsof de show een niet zo PG-draai kreeg.

Nogmaals, we geven ze de pas, aangezien het vroeg plaatsvond.

Bronnen – Verscheidenheid, Screen Rant & Simpsons Fandom

Aanbevolen: