8 schaamteloze acteurs die de show hebben verlaten (en 7 we willen weg)

Inhoudsopgave:

8 schaamteloze acteurs die de show hebben verlaten (en 7 we willen weg)
8 schaamteloze acteurs die de show hebben verlaten (en 7 we willen weg)
Anonim

Het duurt niet lang voordat de kijkers beseffen dat de familie Gallagher het kortste eind heeft. Ze zijn arm en verwaarloosd en ze hebben Frank als vader. Dus ja, het leven is zwaar voor de zes kinderen die deel uitmaken van de Gallagher-clan. Toch hopen we als kijkers dat de familie boven hun omstandigheden uitstijgt en de goede tijden laat rollen. Helaas is dat niet waar Shameless over gaat. In plaats daarvan zien we de Gallagher-kinderen leunen op hun oudste broer of zus, Fiona, terwijl ze probeert te jongleren met een baan, een huishouden, een slappe vader en een hele reeks dubieuze relaties.

Het leven wordt er niet makkelijker op voor de Gallaghers, het wordt alleen maar schaamtelozer. De show is gepland om terug te keren voor een elfde en laatste seizoen in de zomer van 2020. Hoewel we het jammer vinden om afscheid te nemen van een aantal van onze favoriete personages, zijn we ook blij om sommigen van hen te zien vertrekken.

15 Links: Justin Chatwin's run As A Series Regular eindigde

Fiona Gallagher heeft een paar slijmerige vriendjes gehad, maar geen van hen was zo achterbaks als Steve, of Jimmy, of Jack, of wat zijn naam ook is. Acteur Justin Chatwin speelde dit personage -- die voor het eerst werd geïntroduceerd als Steve -- tot seizoen vijf. In 2013 kondigde producer John Wells aan dat ze binnenkort met het personage zouden stoppen.

14 Moet vertrekken: William H. Macy's karakter is te overbodig

We snappen het, Frank, je bent een echt stuk werk en je zult nooit veranderen. Maar heb je er ooit over nagedacht om de stad over te slaan en je gezin een welverdiende pauze te geven? We zijn oprecht verrast dat je lichaam niet achteruit is gegaan door al het middelenmisbruik. Het was leuk, maar misschien is het tijd om te gaan?

13 Links: Emmy Rossum links om nieuwe inspanningen na te streven

Acteur Emmy Rossum is de hoofdrolspeelster van Shameless sinds de serie in première ging. Emmy, die Fiona Gallagher in de show speelde, sloot haar run af na het negende seizoen. Volgens haar was het tijd om verder te gaan en haar vleugels uit te slaan. Emmy voelt zich bevoorrecht dat ze zo lang Fiona heeft gespeeld.

12 Moet weg: Emma Kenney's karakter is irritant

Je was lief en onschuldig, Debbie Gallagher. Maar nu geef je Fiona een kans voor haar geld. Je bent een van de jongste broers en zussen van Gallagher en je bent ook moeder. Je hebt veel spanning en drama in de serie gebracht, maar je kunt een beetje veel zijn.

11 vertrok en kwam terug: Cameron Monaghan vertrok omdat zijn contract afgelopen was, maar kwam 4 maanden later terug

Cameron Monaghan, die Ian Gallagher speelt, kondigde aan dat hij ook de cast van Shameless zou verlaten kort nadat Emmy Rossum dat deed. In plaats van zijn contract te verlengen, zoals hij al vele malen eerder had gedaan, koos Cameron ervoor om nieuwe inspanningen te doen. In een tijdsbestek van vier maanden stemde Cameron er echter mee in om terug te komen als een vaste serie.

10 Links: Joan Cusacks personage werd uit de show geschreven

Acteur Joan Cusack's tegenhanger op het scherm, Sheila Jackson, had een van de grootste karakterbogen in de hele show. Afscheid nemen van Sheila was niet gemakkelijk. De reis van het personage was echter voltooid en ze was klaar om verder te gaan met haar leven nadat ze eindelijk haar agorafobie had overwonnen.

9 moet vertrekken: het personage van Steve Howey moet verder met zijn leven

Iedereen die Shameless kijkt, weet dat Kevin Ball een stand-up kerel is. Hij is op zichzelf al hilarisch en hij is iemand waarop zijn vrienden kunnen vertrouwen. Het zou leuk zijn om Kevins leven voor de verandering eens te zien verbeteren. Kevin moet verder met zijn leven en zijn gezin verhuizen naar een veiliger gebied.

8 Links: Jane Levy's rol werd herschikt

Mandy Milkovich is niet het gemakkelijkste personage om te portretteren. Ze is zeer disfunctioneel, grillig en volkomen onbetrouwbaar. Aanvankelijk werd Mandy gespeeld door acteur Jane Levy. Het probleem was dat Jane haar Shameless-handdoek in de kop gooide in de sitcom Suburgatory. Haar rol moest worden herschikt en die ging vervolgens naar Emma Greenwell.

7 Links: Isidora Goreshter's contract werd niet verlengd

Isidora Goreshter voegde zich voor het eerst bij de cast van Shameless in seizoen drie en zou tot het einde van seizoen acht als een reguliere serie schitteren. Isidora speelde de onstuimige maar nuchtere Svetlana, die zich snel een weg baande naar onze harten. Helaas kwam er een einde aan Isadora's tijd op de show.

6 moet vertrekken: het personage van Jeremy Allen White moet zich concentreren op zijn gezin

Lip Gallagher heeft veel meegemaakt. Hij is een superintelligent persoon, ondanks het feit dat hij enkele onaangename neigingen met zijn vader deelt. We willen niet dat Lip gaat, maar hij moet vertrekken om een beter leven op te bouwen met Tammy en hun zoon. Het lijkt erop dat Lip Shameless zou kunnen verlaten, en dat is maar goed ook.

5 Links: Het karakter van Laura Slade Wiggins was niet langer essentieel voor het plot

Acteur Laura Slade Wiggins is de vrouw achter de onsympathieke Karen Jackson. Karen diende als de tumultueuze liefdesbelangen van Lip en hielp zijn karakter te ontwikkelen. Ze was echter koud en berekend en letterlijk tot niets goeds. De verhaallijn van Karen verwaterde in seizoen drie, toen de acteur gracieus de cast van Shameless verliet.

4 Links en kwam terug: Ethan Cutkosky vroeg om te worden afgeschreven om zich op school te concentreren, maar kon niet wegblijven

Ethan Cutkosky was nog maar een jonge jongen toen hij de rol van Carl Gallagher op zich nam. Tegen het einde van seizoen zeven begon Ethan te spelen met het idee om een gewoon kind te worden en naar de middelbare school te gaan zoals andere mensen van zijn leeftijd. Dus vroeg hij om van de show te worden afgeschreven - alleen om te beseffen dat hij niet weg kon blijven.

3 moet vertrekken: Ethan Cutkosky komt steeds in de problemen met de wet

Je bent pas twintig jaar oud, Ethan Cutkosky, en je bent al een vaste waarde in de serie sinds je acht jaar oud was. Het verbaast ons dus niet dat je zo schaamteloos bent opgegroeid als je tegenhanger op het scherm, Carl Gallagher. Gearresteerd voor rijden onder invloed op slechts zeventien jaar oud? Misschien heeft schaamteloos een slechte invloed op je.

2 moet vertrekken: het personage van Cameron Monaghan is helemaal uitgespeeld

Ian Gallagher heeft een lange weg afgelegd sinds hij de timide tiener was die we voor het eerst ontmoetten in seizoen één. Maar zelfs dan zijn sommige aspecten van Ian's verhaallijn overspeeld. Fans van de show zijn blij hem en Mickey eindelijk samen te zien. Het is het nog lang en gelukkig leven dat ze allebei verdienen.

1 moet vertrekken: het personage van Shanola Hampton moet vertrekken om zich op haar familie te concentreren

Shameless zou niet hetzelfde zijn zonder Veronica. Maar kijkers willen het beste voor haar en haar gezin. Hoewel het runnen van een bar geweldig is, zou Veronica zoveel meer kunnen doen - ze is tenslotte een bekwaam persoon. Kevin en Veronica moeten vertrekken om hun gezin een beter leven te bieden.

Aanbevolen: