15 Dingen die echt gebeurden op de set van TLC's LA Ink

Inhoudsopgave:

15 Dingen die echt gebeurden op de set van TLC's LA Ink
15 Dingen die echt gebeurden op de set van TLC's LA Ink
Anonim

In 2007 verliet de excentrieke en getalenteerde Kat Von D. de populaire realityserie Miami Ink en keerde terug naar het zonnige Californië om haar eigen tattooshop op te starten en de reality-tv te maken. wereld stormenderhand. TLC greep de kans om Kat en haar uitgesproken vrienden en vijanden te laten zien terwijl ze de wereld inkten in hun beroemde winkel, High Voltage. De serie trok een onverwacht aantal kijkers en bleef vier seizoenen achter elkaar op televisie.

Samen met uitstekende kijkcijfers en entertainment kwamen er veel drama en onvoorziene gebeurtenissen. We zouden niets meer verwachten van iemand als mevrouw Kat Von D. Ze is niet bepaald een muurbloempje! Bekijk deze vijftien dingen die echt gebeurden op de set van LA Ink.

15 Kat Von D. en TLC beweerden allebei dat ze een einde maakten aan de show

In 2011 kondigde LA Ink, ondanks goede kijkcijfers en een hoge entertainmentfactor, aan dat het vierde seizoen inderdaad het laatste seizoen zou zijn. Er was enige verwarring en drama omringde de reden waarom de show werd geannuleerd en hoe die annulering tot stand kwam. Zowel Kat Von D. als het netwerk beweren dat zij degenen waren die de doorbraak van de populaire realityserie hebben veroorzaakt. Dit was een geval van "hij zei, zij zei."

14 Kat haatte het hoe de show haar beroemde breuk met Jesse James verbeeldde

Het lijkt erop dat Kat Von D bijna altijd een filmprobleem had toen ze aan reality-tv werkte. De uitgesproken realityster maakte geen geheim van haar teleurstelling over hoe het productieteam ervoor koos om haar zeer openbare breuk met seriebedrieger Jesse James te benadrukken. Volgens Kat was deze afbeelding een van de redenen waarom ze stopte met het filmen van LA Ink.

13 Er was geen liefde tussen Kat en winkelmanager Aubry Fisher

Nadat de favoriete show Pixie Acia de serie verliet na het eerste seizoen, werd ze vervangen door Aubry Fisher in het derde seizoen van de show. Fisher, geen onbekende in reality-televisie (ze verscheen op VH1's Rock of Love), werd ingeschakeld om drama aan te wakkeren. Ze deed precies wat het productieteam van haar vroeg en kreeg ruzie met Kat en de hele inktploeg. Haar tijd in de show duurde ook maar één seizoen.

12 Tat Shop American Electric moest rivaliteit aanwakkeren, maar zorgde er alleen voor dat Kat's winkel er slecht uitzag

Seizoen drie van LA Ink stond in het teken van het brengen van het drama. Kat en Aubrey kregen ruzie en de winkel kreeg het tegen een ander bekend inktbedrijf, American Electric. Deze rivaliteit was bedoeld om Kat's team te laten zien en ze in een goed daglicht te stellen, maar American Electric had hun zaakjes op een rij en hoofdtattoo, Craig Jackson, zorgde ervoor dat Kat's crew er nog slechter uitzag!

11 Er was een secundair team van tattoo-artiesten gereserveerd voor het alledaagse volk

LA Ink toont het team van deskundige tatoeëerders die inkt geven aan hun kunsthongerige klanten, maar een oude inktzoeker zou waarschijnlijk hun lichaamskunst niet krijgen van Kat en de bemanning die we op televisie zagen. Elke dag kwamen klanten niet binnen op filmdagen om geïnkt te worden, en toen ze door de deuren van High Voltage konden komen, werden ze waarschijnlijk getatoeëerd door een B-Team van artiesten.

10 Er was zoveel drama op de set dat veel ervan moest worden weggewerkt

Sommige realityshows moeten hun plot met meer drama doordrenken om de kijkcijfers op te krikken, maar LA Ink niet. Er is nooit een tekort aan drama geweest met Kat Von D en haar tattoo-crew. In feite was er zoveel drama in deze populaire realityshow dat veel ervan moest worden weggewerkt!

9 De show deed auditie bij klanten

Oproep aan alle klanten! LA Ink filmde niet zomaar een oude klant die inkt zocht, de klanten die we in de serie zagen, werden geïnterviewd voordat ze ooit in de tattoo-stoel gingen zitten. Toekomstige gefilmde klanten moesten voldoen aan de eisen van fysieke aantrekkelijkheid, de bereidheid om zich te laten leiden in hun toespraak en een meeslepend achtergrondverhaal.

8 Kat vestigde een tattoo-record tijdens de show

Kat Von D is een vrouw met vele talenten, en een van haar meest bekende talenten, het geven van geweldige body art, bracht haar in het Guinness Book of World Records. LA Ink volgde Kat's grootse poging om de meeste mensen te inkten in een periode van 24 uur. Ze bereikte haar doel door "LA" te tatoeëren op vierhonderd mensen voordat haar record werd gebroken door niemand minder dan haar ex!

7 Een brand in de winkel leidde tot een totale opknapbeurt van de ruimte

Hoogspanning vatte op meer manieren vlam dan alleen het televisiescherm verlichten. De in LA gevestigde tattooshop ging in vlammen op en dwong een complete opknapbeurt van de winkel af. De plaats van de brand was dramatisch genoeg, maar Kat voegde wat brandstof toe aan dat "vuur" met haar tirade tegen verslaggevers die probeerden de brand te dekken.

6 Werken voor Kat veroorzaakte meer kwaad dan goed voor sommige werknemers

Kats medewerkers trokken veel aandacht van hun tijd met de beroemde realityster, maar niet al die publiciteit was goed voor hun carrière. Voormalige tattoo-medewerkers van Kat's zeggen dat hun band met de ster uiteindelijk hun carrièremogelijkheden schaadde in plaats van hun geloofwaardigheid te vergroten.

5 Hoe lang het duurt voordat Kat op de show inkt heeft, is fudge

We raakten eraan gewend om Kat en de bemanning door uitgebreide tatoeages te zien razen alsof ze niets anders deden dan een foto inkleuren met Crayola-kleurpotloden. De show portretteerde body art-sessies alsof het snelle en eenvoudige processen waren, maar zo ging het niet altijd. De belangrijke, ingewikkelde kunstwerken namen vaak uren in beslag of moesten soms zelfs meerdere dagen in beslag nemen.

4 Kat's high-profile relaties leken vreemd getimed met de show

Kat Von D is uitgegaan met enkele van de meest interessante personages uit Hollywood, en die romances liepen vaak synchroon met wat er gebeurde met haar show, LA Ink. Hmmm, zou dit toeval kunnen zijn, of werden sommige van Kats romances specifiek uitgelicht om de aandacht op haar serie te vestigen en de kijkcijfers binnen te halen?

3 De show werd de best beoordeelde seriepremière van TLC

LA Ink was vermakelijk toen iedereen uitkwam, en de beoordelingen weerspiegelden dit. De première van de show was de best bekeken tv. première sinds de première van What Not To Wear in 2003! Met geweldige kijkcijfers en een enorme schare fans was het een beetje verrassend om te zien dat de serie al na vier seizoenen tot stilstand kwam.

2 Kim Saigh is een geslaagde artiest in andere media, zoals traditionele verf en visuele kunsten

De reality-serie benadrukte kunstenaar Kim Saigh als een meester in body art. Ze was ongetwijfeld geweldig in haar vak; maar tatoeëren was niet de enige kunstvorm waar Kim een professional in was. Kim traint eigenlijk in traditionele kunst en schildert ook op andere media dan het menselijk lichaam! Ze heeft ook aan concertaffiches en -campagnes gewerkt.

1 Kat had echt het gezicht van haar voormalige manager op haar lichaam getatoeëerd

Kat had een goede band met haar winkelmanager van seizoen 1, Pixie Acia. De twee dames hadden een band die totaal onbreekbaar leek, en om haar liefde en toewijding aan haar werknemer en vriend te tonen, besloot Kat Pixie trots te dragen. Ze had het gezicht van haar winkelmanager op haar lichaam getatoeëerd. Pixie verliet de show na seizoen één, maar de tatoeage leeft voort.

Aanbevolen: