De beste tv-programma's (op Netflix) voor koppels om samen te kijken

Inhoudsopgave:

De beste tv-programma's (op Netflix) voor koppels om samen te kijken
De beste tv-programma's (op Netflix) voor koppels om samen te kijken
Anonim

Een relatie hebben is hard werken. Elke avond moet een stel gaan zitten en beslissen wat ze gaan eten. Dit alleen al kan tot een uur duren en zelfs als de beslissing eenmaal is genomen, blijft de vraag: wat gaan we kijken? Als jij en je partner een van de weinige gelukkigen zijn die het volledig eens zijn over tv-genres, zoals alles bovennatuurlijk of de beste misdaadprocedures, is het misschien niet zo erg. Voor de rest van ons is het echter een constant debat.

Vandaag hebben we besloten om het voor iedereen een beetje makkelijker te maken. We hebben de beste tv-programma's voor koppels geselecteerd om samen te kijken (allemaal beschikbaar op Netflix). We hebben een beetje van alles en solide redenen waarom deze shows geweldig zijn voor paren. Laten we beginnen met kijken!

15 Makkelijk is een no-brainer

Netflix's Easy TV Show
Netflix's Easy TV Show

Netflix's Easy is een anthologiereeks over verschillende soorten liefde en relaties. Elke aflevering biedt een nieuw verhaal, dus het is niet nodig om in een specifieke volgorde te volgen. Het is niet alleen een echt grappige serie, maar we durven te wedden dat de meeste koppels een aflevering zullen vinden die niet te relateren is.

14 MJ is niet alleen voor de jongens

Michael Jordan De laatste dans
Michael Jordan De laatste dans

We zullen hier eerlijk zijn, je hoeft geen sportfan te zijn om te genieten van de nieuwe docu-serie van Netflix, The Last Dance. Deze serie is beschikbaar op Netflix en ESPN en volgt de carrière van Michael Jordan, met een speciale focus op het seizoen 1997-98. Wie weet, als je van deze geniet, zou het de deur kunnen openen voor zoveel soortgelijke documentaires!

13 Niet de typische rol van Barrymore

Santa Clarita Diet Drew Barrymore
Santa Clarita Diet Drew Barrymore

Sommigen hebben deze serie misschien vermeden vanwege de gemengde recensies die het al vroeg kreeg. We raden koppels echter ten zeerste aan om deze eens te proberen (kom door het eerste seizoen en het is het waard). Het is grappig, super raar en verrassend verslavend. Boze fans hebben zelfs opgeroepen tot een vervolgfilm sinds de annulering vorig jaar werd aangekondigd.

12 Ja, Schitt's Creek is alles wat mensen zeggen en meer

Schitt's Creek Motel Kamer
Schitt's Creek Motel Kamer

Schitt's Creek is de sitcom die iedereen besloop. Omdat het een Canadese serie was, kreeg het al vroeg niet de aandacht die het verdiende. Maar tegen de tijd dat het laatste seizoen in première ging, realiseerde de wereld zich dat ze nog niet klaar waren om afscheid te nemen. Kijk hoe de Rose-familie van rijk en machtig naar blut en hilarisch gaat.

11 Debat over het resultaat van Making a Murderer

Making A Murder Cour-scène
Making A Murder Cour-scène

Making a Murderer is niet het soort show dat je alleen zou moeten kijken. Dit is niet omdat het eng is, maar omdat je iemand nodig hebt om ideeën op af te stemmen en om de uitkomst mee te bespreken. Deze docu-serie over waargebeurde misdaad volgt de zaak van Steven Avery, een man die jarenlang onterecht werd beschuldigd en opgesloten, om vervolgens weer vrijgelaten en vervolgd te worden.

10 De goede plek is best goed

Belangrijkste leden van de cast The Good Place
Belangrijkste leden van de cast The Good Place

The Good Place komt rechtstreeks uit de geest van Michael Schur. Dit is dezelfde man die heeft meegeholpen aan het creëren van The Office en Parks and Recreation. Nu is deze serie behoorlijk anders omdat deze zich afspeelt in het hiernamaals, maar de komedie en het vertellen van verhalen is solide. Kijk hier voor antwoorden over de finale als het eenmaal is binged!

9 Verwen jezelf door naar Master Of None te kijken

Meester van niemand Aziz op het dak
Meester van niemand Aziz op het dak

Master of None is gemaakt door Aziz Ansari en Alan Yang. Nadat je Aziz overal in Parks en Rec als een secundair personage hebt zien verslaan, is het verfrissend om hem als de ster in deze te zien. Het tweede seizoen is een stuk sterker dan het eerste, maar elk stel zou zeker een kick krijgen van alle 20 afleveringen.

8 Hoe komt cheerleaden niet op de Olympische Spelen?

Netflix tv-show Cheer
Netflix tv-show Cheer

Toen Cheer aan het begin van het jaar uitkwam, waren de mensen meteen weggeblazen. Natuurlijk hebben we Bring It On allemaal een paar keer gezien, maar wat deze atleten eigenlijk elke dag doen, is zoveel indrukwekkender dan iemand had kunnen vermoeden. De docu-serie heeft ook een hoop hart, wat ook geen pijn doet.

7 Henry Cavill's At It Again

The Witcher TV Show
The Witcher TV Show

Tot nu toe Superman, het draait nu allemaal om Ger alt of Rivia. The Witcher van Netflix krijgt veel pers en is al getekend voor een tweede seizoen. Dit is een geweldige keuze voor stellen die van Game of Thrones genoten toen dat nog cool was.

6 Er is geen debat in deze, maar je zult nog steeds vol ontzag kijken

Netflix Doc The Staircase
Netflix Doc The Staircase

Als Making a Murderer je verslaafd heeft gemaakt aan het echte misdaadgedoe, is The Staircase er zeker een om de volgende keer te bekijken. Deze keer volgen we het proces tegen Michael Peterson, een beroemde auteur wiens vrouw op mysterieuze wijze stierf. In tegenstelling tot de zaak van Steven Avery v alt hier niet veel te debatteren. Je schreeuwt tegen je tv over de verdediging van deze man.

5 Gearresteerde ontwikkeling wordt zo onderschat als ze komen

Gearresteerde ontwikkeling broers en zussen op de bank
Gearresteerde ontwikkeling broers en zussen op de bank

Voor deze sitcom hebben we het strikt over de 3 originele seizoenen. Netflix deed zijn best om het nieuw leven in te blazen, maar de volgende 2 seizoenen konden de magie van de originele set gewoon niet waarmaken. De familie Bluth is echt anders dan alle andere die ooit in een sitcom te zien waren en hoewel ze misschien niet de beoordelingen hebben gehad, is de serie alom geprezen.

4 Medellin goed gedaan

Pablo in Narcos van Netflix
Pablo in Narcos van Netflix

Als jij en je partner vroeger echt van Breaking Bad hielden, bestaat er geen twijfel over of je wel of niet van Narcos zou genieten. De Netflix-serie beschrijft de opkomst van Pablo Escobar aan de macht in Columbia. Hoewel de uitmuntendheid van deze show niet te ontkennen v alt, waarschuwen we dat er veel ondertitels zijn.

3 Tiener angst met een vleugje telekinese

Ik ben niet OK met deze Netflix-bureauscène
Ik ben niet OK met deze Netflix-bureauscène

Alsof de middelbare school niet al lastig genoeg was om te navigeren. In I Am Not Okay with This, gebaseerd op het gelijknamige stripboek, ontmoeten we een middelbare scholiere die al veel op haar bordje heeft als ze haar telekinetische krachten begint te ontdekken. Denk aan Carrie, maar minder bloed en meer humor!

2 Jonathan Groff voor de overwinning

Mindhunter Jonathan Groff
Mindhunter Jonathan Groff

Hoewel Netflix deze serie voorlopig on hold heeft gezet, zijn er 2 seizoenen van Mindhunter beschikbaar voor jouw kijkplezier. Het is een misdaadthriller die des te interessanter wordt door het feit dat de misdaden die onze hoofddetectives volgen, echte misdaden uit het verleden zijn. Zowel Jonathan Groff als Holt McCallany leveren overal uitstekende prestaties.

1 Stop met het uitstellen van gekke mannen

Mad Men Kantoor Kerstfeest
Mad Men Kantoor Kerstfeest

We gaan ervan uit dat de meesten inmiddels wel van Mad Men hebben gehoord, maar heeft iedereen het een eerlijke kans gegeven? Een kijkje in het leven van reclamemensen in de jaren '60, deze show is verrassend verslavend. Jon Hamm is net zo fantastisch als altijd en gelukkig zijn er 7 volledige seizoenen beschikbaar op Netflix!

Aanbevolen: