Deze muzieklegende liep van de set af tijdens James Cordens' 'Carpool Karaoke

Inhoudsopgave:

Deze muzieklegende liep van de set af tijdens James Cordens' 'Carpool Karaoke
Deze muzieklegende liep van de set af tijdens James Cordens' 'Carpool Karaoke
Anonim

Late-night TV is de thuisbasis van vele hosts die allemaal op zoek zijn naar een zo groot mogelijk publiek. Sommige namen komen en gaan zonder veel deuk te maken, maar sommige, zoals Jimmy Kimmel en Conan O'Brien, zijn in staat een schat aan succes en populariteit te vinden.

Sinds 2015 presenteert James Corden The Late Late Show, en hij heeft een plek voor zichzelf kunnen veroveren op het kleine scherm. Carpool Karaoke is een populair onderdeel van hem, maar één gast stormde weg en keerde nooit meer terug.

Laten we eens kijken naar Corden's Carpool Karaoke en zien welke gast niet de moeite nam om de hele opname van hun segment te blijven plakken.

James Corden is een populaire tv-presentator

Als een van de meest populaire namen op tv is James Corden iemand die miljoenen mensen kennen. Corden is al jaren aan het werk en dankzij zijn late night show heeft hij meer mensen kunnen bereiken dan ooit tevoren.

Corden sneed jarenlang zijn tanden op het grote en kleine scherm voordat hij de kans kreeg om een populaire show te hosten. Zijn tijd in acteren leidde ertoe dat hij verscheen in een aantal projecten die een gemengd succes hebben opgeleverd. In meer recente jaren waren veel van zijn acteeroptredens in het muzikale genre, met projecten als Cats als een van zijn meest opvallende.

The Late Late Show is sinds 2015 zijn brood en boter en Corden heeft zeker het meeste uit zijn kans gehaald. Hoewel hij altijd de karbonades had om het te maken in entertainment, kwam hij echt tot zijn recht op de Late Late Show, en zoals het er nu uitziet, zal hij in de nabije toekomst op late night tv zijn.

Corden heeft veel dingen goed gedaan tijdens zijn tijd in de entertainmentindustrie, waaronder Carpool Karaoke tot leven brengen.

Carpool Karaoke is een populair segment

Voor de onbekende, Carpool Karaoke is een segment waarin James Corden door L. A. rijdt en karaoke zingt met populaire namen. Het klinkt gek, maar mensen houden er echt van als dingen wild worden in het segment.

Namen als de Red Hot Chili Peppers, Elton John, Stevie Wonder en zelfs Michelle Obama hebben meegedaan aan de actie. Het is een leuk horloge, en fans vonden het jammer om het voorbij te zien gaan toen er eenmaal beperkingen op het gebied van sociale afstand werden ingevoerd.

Corden sprak hierover en over het potentieel van het segment dat op een gegeven moment terugkeert met ET.

"We hebben er nog helemaal niet over nagedacht. Ik denk dat het misschien moet wachten. Wie weet hoe lang, maar we hebben het al vijftig keer gedaan. Ik denk dat het oké is om een kleine pauze te nemen, " zei hij.

Het lijkt erop dat de gasten het naar hun zin hebben tijdens het fragment, maar dit betekent niet dat alles volgens plan is verlopen terwijl de opnames aan de gang zijn. Eén gast haalde zelfs de krantenkoppen nadat hij de opnames had losgelaten.

Bryan Adams liep uit zijn opname

Een paar jaar geleden haalde Bryan Adams de krantenkoppen toen hij besloot zijn opnames van Carpool Karaoke te stoppen. Corden zou de kwestie met Steven Tyler bespreken over Spill Your Guts or Fill Your Guts.

Volgens Corden: "Ik wil dit voorafgaan door te zeggen dat ik het een beetje begrijp en ik begrijp het en ik koester geen wrok. Ik niet. Voor de verjaardag van Back to the Future zouden we een een soort 'Best of the '80s' Carpool Karaoke - in een DeLorean. En we boekten Bryan Adams en we waren erg opgewonden. Ik hou van Bryan Adams, hij heeft al dagen hits, hij is geweldig. Ik weet niet dat het management van Bryan vertelde Bryan dat het een soort samenwerking was met veel andere zangers uit die tijd."

"Ik heb het nog nooit gezien - ik heb nog nooit van hem gehoord. Hij schoot gewoon weg. Hij was weg", vervolgde Corden.

Dit moet bizar zijn geweest voor de gastheer, en we kunnen ons alleen maar voorstellen wat de productieploeg dacht toen Adams doorging en de opnames verliet. De meeste artiesten zouden de kans grijpen om het segment te doen, maar Bryan Adams voelde duidelijk een bepaalde manier over alles.

Het is nu een aantal jaren geleden sinds het beruchte incident en tot op heden moet Bryan Adams nog niet in de show van Corden verschijnen. Het lijkt erop dat dit een gast is die in de toekomst waarschijnlijk nooit zal verschijnen.

Aanbevolen: