Dit zijn de beste momenten van James Corden's Carpool Karaoke

Inhoudsopgave:

Dit zijn de beste momenten van James Corden's Carpool Karaoke
Dit zijn de beste momenten van James Corden's Carpool Karaoke
Anonim

Karaoke zingen is een geweldige manier om vrienden te maken. Het laat je ook zien welke van je vrienden te bang zijn om voor een menigte op te staan. Karaoke kan een venster bieden op iemands persoonlijkheid die voorheen verborgen was. Carpool Karaoke wil dit fenomeen naar Hollywood brengen.

Georganiseerd door James Corden, kijken honderdduizenden mensen uit naar de hilarische autoritten op Carpool Karaoke. Corden neemt een beroemdheid, meestal een muziekartiest, mee op een autorit met zang, roddels en natuurlijk grappige grappen. Blijf scrollen om de beste momenten op Carpool Karaoke te zien.

11 Sia

James Corden en Sia waren op dit moment een kracht om rekening mee te houden op Carpool Karaoke. De aflevering bevatte veel zanginhoud samen met de komedie en kleine eigenaardigheden. Sia zong haar populaire liedjes en liet haar krachtige stem horen. Ze zong zelfs Diamonds die ze eigenlijk voor Rihanna schreef. De gesprekken waren onthullend en het was gewoon een geweldige tijd.

10 Selena Gomez

James Corden weet het plezier in mensen naar boven te halen tijdens carpoolkaraoke. Hij toont deze vaardigheid in de momenten die hij heeft met Selena Gomez. Ze rocken op enkele van haar meest populaire nummers zoals Come and Get It. Ze nemen zelfs kleine omwegen om door drive-thrus en naar een achtbaan te gaan.

9 Lady Gaga

Dit moment op carpoolkaraoke diende eigenlijk ook als een halve rijles. Lady Gaga had toen net haar rijbewijs gehaald. Samen met deze les mocht Lady Gaga pronken met haar indrukwekkende ad-libbing-vaardigheden aan O-Town. Daar stopt het niet. Het publiek krijgt ook de hilarische vertolkingen te zien die James Corden draagt als eerbetoon aan enkele van Lady Gaga's meest iconische outfits.

8 Justin Bieber

De aflevering van Carpool Karaoke met Justin Bieber was erg relaxed. Het was nogal verrassend om hem achterover te zien leunen en ervan te genieten, want hij is altijd bedraad en energiek op het podium en op zijn sociale mediaplatforms. Hij genoot echt van de grappen van James Corden en ze hapten allebei naar Baby.

7 Katy Perry

Deze aflevering bevat wat thee over de vete van Katy Perry met Taylor Swift. James Corden vraagt er in het begin naar en ze duiken meteen in de details. Katy Perry legde elk detail over de vete uit, het was echt een eye-opener. Ze spraken ook over de samenzweringen rond haar nummer I Kissed A Girl. Natuurlijk zongen ze ook enkele van haar beroemdste liedjes, zoals Firework, en Katy liet echt haar zangkunsten zien.

6 Britney Spears

Je zou niet denken dat deze koningin van de popmuziek verlegen zou zijn, maar haar momenten op Carpool Karaoke laten echt zien dat Britney Spears een verlegen kant heeft. James Corden verrast het publiek en Britney terwijl hij de hoge noten op haar liedjes slaat. Ze praten over grappige aliassen die ze in het verleden heeft gebruikt, en ze onthult dat ze het beste gevoel voor humor heeft.

5 Jennifer Lopez

J-Lo zit al heel lang in de muziekindustrie, dus het is geen verrassing dat James Corden ervoor kiest om throwbacks als Love Don't Cost a Thing te spelen. Jennifer laat zien dat ze altijd al een geweldige zangstem heeft gehad, ook al maakt ze niet echt meer muziek. In deze aflevering is te zien hoe Jame Corden haar telefoon steelt en Leonardo DiCaprio een bericht stuurt. Al deze geweldige momenten maken het een must-see.

4 Madonna

Deze aflevering heeft bij elke beurt verrassingen. Ten eerste zingen de Queen of Pop en James Corden haar nummer Vogue en opvallende poses tegelijkertijd. Dit is niet de enige keer dat ze een gevaar op de weg vormen. Ze maken ook ruimte om te twerken in hun stoel! Een van de meest memorabele momenten is wanneer deze rockster James Corden in de schaduw stelt vanwege de outfit die hij draagt.

3 Jennifer Hudson

Deze aflevering is een perfecte weergave van een paar vrienden die gewoon rondhangen. Op die manier zijn de momenten in deze aflevering echt uniek. Zowel Jennifer Hudson als James Corden stoppen voor hamburgers. Ze maken selfies op de Hollywood Walk Of Fame alsof ze toeristen zijn. Carpool Karaoke opende Jennifer Hudson echt en liet haar fans zien hoe nuchter ze werkelijk is.

2 Adele

Deze aflevering is gemakkelijk een van de meest herkenbare. Iedereen keek er naar uit om Adele in een ongedwongen setting te zien zingen. De speciale momenten in deze show laten echt zien hoe charmant Adele is in haar echte leven. Omdat ze allebei Brits zijn, maken ze een speciale band. Deze connectie wordt verstevigd door uit te jammen naar de Spice Girls. Adele krijgt de kans om in de details achter de schermen te duiken over haar rol in haar muziek, en ze vertelt persoonlijke verhalen.

1 Harry Styles

Harry Styles heeft in zijn carrière zoveel van de muziekindustrie gezien. Hij begon in de boyband One Direction en maakt zich nu succesvol in zijn solocarrière. Hij is eigenlijk meer dan eens op Carpool Karaoke geweest, maar de laatste keer zat hij tussen zijn One Direction-bandleden. Tijdens deze rit zingen ze zijn hitsingle Sign of the Times samen met eenvoudige karaoke zoals Hey Ya!. Het zal je misschien verbazen, maar ze spelen zelfs romantische komediescènes na.

Aanbevolen: