15 vragen waar vrienden ons nooit antwoord op gaven

Inhoudsopgave:

15 vragen waar vrienden ons nooit antwoord op gaven
15 vragen waar vrienden ons nooit antwoord op gaven
Anonim

Friends is een ongelooflijke show en mensen stemmen er al sinds de jaren 90 op af. Nu, in 2020, is het aantal kijkers voor Friends nog steeds op een recordhoogte. Fans zullen de hilarische vriendschappen en connecties tussen de personages in deze show nooit te boven komen. De eigenzinnigheid van Phoebe Buffay, de onhandigheid van Ross Geller en het droge sarcasme van Chandler Bing zijn slechts enkele van de juweeltjes die uit deze ongelooflijke show komen. Monica's overijverige persoonlijkheid, Rachels onmiskenbare schoonheid en Joey's onvolwassen gevoel voor humor dragen gewoon bij aan wat deze show zo geweldig maakt!

Echte fans van deze show hebben elk seizoen vele malen bekeken en opnieuw bekeken, omdat het lijkt alsof deze show nooit oud wordt! Het is erg leuk om deze cast van personages te volgen omdat de verhaallijnen zo grappig, hartverwarmend en intrigerend zijn. Lees verder om erachter te komen welke vragen we nog hebben over Vrienden die nooit zijn beantwoord.

15 Hebben Phoebe en Mike zelf kinderen?

We zagen Phoebe allemaal door het gangpad naar Mike lopen! Ze is uiteindelijk met hem getrouwd. Wat we niet weten, is of ze ooit zelf kinderen hebben gekregen. Ze droeg een drieling voor haar broer, in draagmoederschapstijl. Het laat alleen maar zien dat ze niet bang is om zelf een kind te dragen.

14 Waarom had Rachel een introductie tot Chandler nodig?

Als Rachel en Chandler elkaar van vroeger kenden, waarom moesten ze dan opnieuw aan elkaar worden voorgesteld in de eerste aflevering van de show? Monica stelde ze aan elkaar voor toen Rachel de coffeeshop binnenliep, maar het lijkt vreemd omdat ze elkaar al hadden ontmoet.

13 Wat is het verhaal van Gunther?

We hebben nooit echt meer te weten gekomen over het verhaal van Gunther. Er v alt meer te ontdekken over een personage als hij! Hij was er altijd, op de achtergrond. Hij was een harde werker in de coffeeshop en hij was enorm verliefd op Rachel Green. Maar verder weten we niet echt veel over hem.

12 Waar is Ben verdwenen?

Waar is Ben naartoe verdwenen? Hij is de zoon van Ross Geller en een tijdje deed Ross het juiste en was hij een geweldige vader voor zijn kind. Later zien we Ben nooit meer echt langskomen. Als Ross een kind krijgt met Rachel, stelt hij zijn nieuwe dochter ook nooit aan Ben voor.

11 Waarom zijn de verjaardagen van de vrienden zo verwarrend?

De datums van de verjaardag van elk individu kloppen niet echt in de show. Ze vallen op een super rare manier in de rij op de kalender. Op een gegeven moment vermelden ze dat Joey de jongste vriend in de cirkel is. Maar op een ander moment is Rachel de laatste in de groep die 30 jaar wordt.

10 Waarom ging Emily door met haar huwelijk met Ross?

Het was voor iedereen zo duidelijk dat Emily en Ross niet bedoeld waren om samen te zijn, dus we begrijpen niet waarom ze toch doorgingen met hun bruiloft. Het was duidelijk dat Ross gevoelens voor Rachel had en dat Rachel gevoelens voor Ross had. Emily had naar de heuvels moeten rennen voordat ze door het gangpad liep.

9 Wat was Monica's tweede naam?

We hebben Monica's middelste naam nooit ontdekt! We weten dat het begint met een E, maar verder tasten we in het duister over wat haar middelste naam eigenlijk is. Volgens Google is haar middelste naam Eustace, maar deze wordt nooit echt genoemd in de show, dus we weten niet zeker wat er precies waar is!

8 Wat was de tweede naam van Phoebe?

En nu we toch bezig zijn, zijn we ook erg benieuwd naar de tweede naam van Phoebe. Haar tweelingzus heeft haar geboorteakte verkocht en daarom kan Phoebe er nooit achter komen wat haar echte middelste naam is. Het is behoorlijk triest voor Phoebe dat veel van haar kindergeschiedenis zo warrig en verwarrend is.

7 Heeft Joey ooit zijn wederhelft ontmoet?

Heeft Joey ooit de vrouw ontmoet die ervoor zou zorgen dat hij zich wilde settelen? Het idee dat Joey een vrouw vindt met wie hij eigenlijk voor altijd in het huwelijk zou kunnen zijn, is een interessante gedachte. We hebben hem nooit de juiste persoon voor hem zien ontmoeten. Een tijdje daar was hij op zoek naar iets serieus.

6 Wat stond er op Phoebe's strafblad?

Aan kijkers wordt onthuld dat Phoebe een strafblad heeft, maar we komen er nooit achter wat ze precies deed om de wet te overtreden. Phoebe is eigenzinnig en raar, dus het is veilig om aan te nemen dat ze niets super eng of angstaanjagends heeft gedaan. Maar we zijn nog steeds benieuwd wat ze deed om de wet te overtreden.

5 Met wie veegde Ross echt zijn V-Card?

Op een gegeven moment beweert Ross dat hij voor het eerst intiem was met Carol. Op een ander punt beweert hij dat hij voor het eerst intiem was met een huishoudster. We weten niet welk verhaal waar is! Wie was de eerste persoon met wie Ross Geller op die manier intiem was?

4 Wat is er met David gebeurd?

Kijkers dachten dat David op een gegeven moment de echtgenoot van Phoebe zou worden, maar ze koos uiteindelijk voor Mike. Het was eerlijk gezegd een beetje teleurstellend om te ontdekken dat ze Mike verkoos boven David, omdat David een veel betere match voor haar leek. Wat is er met David gebeurd?

3 Waarom kwam Rachel niet met haar eigen babynaamidee?

Waarom moest Rachel Monica's idee voor een babynaam stelen? Het lijkt super ongevoelig. Rachel had de tijd kunnen nemen om creatief haar eigen babynaam voor haar dochter te bedenken in plaats van Monica's idee te nemen. Monica gaf haar uiteindelijk toestemming om de naam aan te nemen, maar het lijkt ons nog steeds behoorlijk raar.

2 Worden Phoebe en Ursula ooit vriendelijk?

We zijn super benieuwd of Phoebe en Ursula ooit vriendschappelijk met elkaar zijn geworden. Ze waren nooit voorbestemd om beste vrienden of iets dergelijks te worden, maar het feit dat ze zussen zijn, is nogal een groot probleem! Phoebe probeerde uit te reiken, maar Ursula was degene die altijd behoorlijk koelbloedig was.

1 Zijn Ross en Rachel ooit met elkaar getrouwd?

Zijn Ross en Rachel ooit getrouwd? We hebben kunnen zien hoe de trouwplannen zich ontvouwen tussen Chandler en Monica, maar we hebben Ross en Rachel nooit echt kunnen zien trouwen. Ze delen samen een kind, maar hebben ze er ooit officieel voor gekozen om geloften met elkaar te delen? We weten het niet!

Aanbevolen: