Rick and Morty: we wachten nog steeds op het antwoord op deze vragen

Inhoudsopgave:

Rick and Morty: we wachten nog steeds op het antwoord op deze vragen
Rick and Morty: we wachten nog steeds op het antwoord op deze vragen
Anonim

Rick and Morty is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire op volwassenen gerichte animatieshows van het afgelopen decennium. Ondanks het feit dat er slechts vier seizoenen van de serie zijn en slechts 41 afleveringen, is het een enorm succes voor Adult Swim. Dat heeft zelfs geleid tot een lucratief contract van 100 afleveringen tussen Cartoon Network en de makers van de show, Justin Roiland en Dan Harmon.

Dankzij het feit dat Rick and Morty zo'n ingewikkelde en diepgaande show is, roept het vaak veel vragen op. Immers, interdimensionaal reizen en melkweg-overspannende avonturen gebeuren niet zonder enige wrede gevolgen. Hoewel de serie een aantal van de brandende vragen van fans heeft beantwoord, zijn er andere problemen die de schrijvers nog niet hebben aangepakt. Dit zijn de antwoorden op deze brandende vragen over Rick en Morty.

12 Wie is Evil Morty precies?

Evil Morty met zijn ooglapje in Rick and Morty
Evil Morty met zijn ooglapje in Rick and Morty

Evil Morty is een van de meest raadselachtige personages in Rick and Morty geworden. Kijkers zijn gewend om verschillende versies van zowel Rick als Morty te zien vanwege het feit dat ze naar verschillende dimensies reizen. Evil Morty v alt op nadat hij verscheen in "Close Rick-counters of the Rick Kind", omdat hij zo anders was dan het normale personage.

Ondanks een hele aflevering die met hem te maken heeft, wordt er eigenlijk maar heel weinig onthuld over de oorsprong van Evil Morty of waarom hij zijn plan uitvoert.

11 Wat is er met de moeder van Beth gebeurd?

Beth's moeder met een jonge Rick in Rick and Morty
Beth's moeder met een jonge Rick in Rick and Morty

Er is nooit iets onthuld over Rick Sanchez en zijn vroege leven, maar we weten dat hij een relatie had met een vrouw en dat ze een dochter hadden die Beth heette. Hoewel hij nog steeds wat tijd met Beth doorbrengt en beter in de buurt van zijn familie is geworden, blijft wat er met Beths moeder is gebeurd een mysterie. Het is zelfs onduidelijk of Diane, getoond in "The Rickshank Rickdemption", een echt persoon is of slechts een verzinsel van Rick's kant.

10 Wat is het algemene plan van Evil Morty en wat is hij aan het doen?

Evil Morty voert campagne in Rick and Morty
Evil Morty voert campagne in Rick and Morty

Hoewel we weten dat Evil Morty nog springlevend is, blijft zijn algemene plan onduidelijk. Het personage is echter de president en heeft ontzettend veel macht. Maar hoe hij het precies van plan is te gebruiken (of wie hem controleert) is een vraag die veel fans graag beantwoord zouden zien.

Seizoen 4 heeft het idee van Evil Morty niet verder onderzocht, dus het lijkt erop dat kijkers nog een tijdje moeten wachten om te zien wat het personage van plan is.

9 Wat zorgde ervoor dat Rick ging settelen en een kind kreeg?

Een jonge Rick in Rick and Morty die er verdrietig uitziet
Een jonge Rick in Rick and Morty die er verdrietig uitziet

Een ding dat duidelijk is in Rick and Morty is dat de wetenschapper niet bepaald iemand is die zich waarschijnlijk zal settelen en een kind zal krijgen. Dat is echter precies wat hij op een bepaald moment in zijn verleden lijkt te hebben gedaan. Ondanks al zijn gebreken, geeft Rick wel om Beth, maar hij heeft zelden interesse getoond in het bespreken van hun verleden of hoe hun familie vroeger was. Dit roept de vraag op wat er is gebeurd waardoor Rick is gaan settelen, en wat er in de tussenliggende jaren is veranderd?

8 Zullen we ooit het Cthulhu-monster en andere delen van de openingsscène zien?

Het Cthulhu-achtige monster in de aftiteling van Rick and Morty
Het Cthulhu-achtige monster in de aftiteling van Rick and Morty

De aftiteling voor Rick en Morty toont vaak een mix van scènes die rechtstreeks uit het huidige seizoen zijn genomen, samen met willekeurige gebeurtenissen. Veel van deze willekeurige gebeurtenissen zijn daadwerkelijk in latere seizoenen getoond. Er zijn er echter veel die schijnbaar zijn vergeten en waarnaar niet in een aflevering is verwezen. Een voorbeeld hiervan is het Cthulhu-monster, waardoor fans zich afvragen of het ooit zal verschijnen.

7 De oorsprong van Rick Sanchez en hoe hij werd wie hij is?

Rick en Morty's Rick Sanchez in zijn lab
Rick en Morty's Rick Sanchez in zijn lab

Van iedereen die in Rick and Morty wordt getoond, is het de gekke wetenschapper zelf die het meest mysterieus is. Er is nooit iets onthuld over het verleden van Rick en zijn afkomst is vaag. Misschien wel het meest interessante aan het personage is dat fans gewoon niet weten wat hem tot de man heeft gemaakt die hij is in de televisieshow. Het is duidelijk dat hij niet altijd zo egocentrisch en nihilistisch was.

6 Wat is de deal met de pratende kat?

De mysterieuze pratende kat in Rick en Morty
De mysterieuze pratende kat in Rick en Morty

De aflevering "Claw and Hoarder: Special Ricktim's Morty" liet kijkers kennismaken met een mysterieuze pratende kat. Aan het einde van de aflevering wordt het duidelijk dat de kat een soort verschrikkelijk geheim herbergt! Het verborgen verhaal is zo verschrikkelijk dat zelfs Rick er een afkeer van heeft, en de herinnering aan zowel zijn als Jerry aan de gebeurtenis uitwist om te voorkomen dat ze het steeds opnieuw moeten beleven. Wat dit vreselijke geheim eigenlijk is, blijft een mysterie.

5 Is de citadel van Ricks nog steeds in bedrijf?

Commandant Rick bij de Citadel Of Ricks in Rick and Morty
Commandant Rick bij de Citadel Of Ricks in Rick and Morty

The Citadel of Ricks is een organisatie waar de belangrijkste Rick Sanchez fundamenteel tegen is. Het leed echter onder toedoen van Evil Morty - nu is het onduidelijk of het (en de Council of Ricks) nog steeds in bedrijf is. De Council speelde een grote rol in de vroege seizoenen, maar verscheen niet in seizoen 4, waardoor de vraag opengelaten wordt of de andere Ricks betrokken zijn bij een soort regering.

4 Zal de familie Smith minder op Rick gaan vertrouwen?

De familie Smith aan de eettafel in Rick and Morty
De familie Smith aan de eettafel in Rick and Morty

Tegen het einde van seizoen 4 is de familie Smith volwassen geworden en heeft ze geleerd minder afhankelijk te worden van Rick. Ze lijken ook verder van de wetenschapper af te drijven, ondanks zijn pogingen om ze allemaal bij elkaar te houden. Zou dit kunnen betekenen dat hij uiteindelijk weer alleen gaat werken, zonder mensen als Beth en Summer in zijn leven? Of gaat hij gewoon naar een andere dimensie? Het lijkt onwaarschijnlijk dat de familie Smith zich plotseling meer openstelt voor Rick.

3 Wat gaat er gebeuren met Jerry en Summer's Friend?

Summer en haar vriend in haar kamer dansen in Rick en Morty
Summer en haar vriend in haar kamer dansen in Rick en Morty

In seizoen 4 kregen kijkers te zien dat een van Summers vrienden interesse toonde in Jerry. Het is duidelijk door de manier waarop ze handelt en wat ze zegt dat ze romantische gevoelens heeft voor Summer's vader en graag verder zou willen gaan. Het probleem wordt echter niet echt verder onderzocht. Zal Jerry verleid worden door de jonge vrouw en zal dit in de toekomst een nog grotere druk op de familie Smith leggen?

2 Blijven Beth en Jerry bij elkaar?

Beth en Jerry samen in Rick en Morty
Beth en Jerry samen in Rick en Morty

Een van de overkoepelende verhalen in Rick and Morty was het huwelijk van Beth en Jerry. Ze zijn uit elkaar gegaan en zijn vaak weer bij elkaar gekomen … en lijken volledig disfunctioneel te zijn. Ze blijven echter een familie ondanks al hun fouten. De vraag blijft hoe lang ze dit vol kunnen houden als ze niet gelukkig lijken te zijn, en Rick werkt vaak actief tegen Jerry.

1 Is deze versie van Morty Rick's originele metgezel?

Rick-en-Morty
Rick-en-Morty

Iedereen heeft gezien dat Rick niet bang is om zijn technologie te gebruiken om tussen dimensies te reizen. Hij gaat regelmatig naar alternatieve realiteiten en heeft zelfs van plaats gewisseld met andere versies van zichzelf. Dit heeft geleid tot enige speculatie onder fans dat Morty uit de show misschien niet de oorspronkelijke kleinzoon van Rick is.

In feite geloven velen dat hij misschien is verwisseld voor een andere Morty uit een andere dimensie, iets dat nooit definitief is bevestigd of ontkend in de serie.

Aanbevolen: