15 Verrassende geheimen achter HGTV-shows

Inhoudsopgave:

15 Verrassende geheimen achter HGTV-shows
15 Verrassende geheimen achter HGTV-shows
Anonim

Op een bepaald moment in je leven ga je een van de twee keuzes maken: je huis repareren of een nieuw huis kopen. Gelukkig kunt u voor alles wat met wonen te maken heeft altijd op HGTV rekenen. Het is het netwerk dat non-stop programma's uitzendt over woningrenovatie en huizenjacht.

Zoals het netwerk in zijn persbericht heeft gezegd: HGTV levert families met herkenbare verhalen, superster onroerend goed en renovatie-experts en geweldige huistransformaties die een gepassioneerd publiek inspireren. Voor iedereen die op zoek is naar vermakelijke en ambitieuze inhoud voor thuis en levensstijl, is HGTV de plek waar je moet zijn.”

Vandaag de dag heeft HGTV verschillende hitshows, waaronder 'Love It or List It', 'House Hunters', 'Flip or Flop' en 'Property Brothers'.” En hoewel we er zeker van zijn dat je deze shows regelmatig bekijkt, weten we ook dat er nog enkele geheimen achter de schermen zijn waar je niets vanaf weet.

15 Over Love It Or List It, ze nemen twee verschillende eindes op en degene die we zien is niet altijd het echte einde

Hou ervan of noem het op
Hou ervan of noem het op

Volgens een bericht van iemand op Reddit: "Mijn tante en oom waren op "Love It Or List It", ze lieten ze beide eindes opnemen en het netwerk koos welke ze het beste vonden. Ze zijn nog steeds in het huis en ze vinden het geweldig, maar de show zegt dat ze het op de lijst hebben gezet.'

14 House Hunter's heeft huizen die niet eens te koop zijn

Huizenjagers
Huizenjagers

Volgens een account van Bobi die in een aflevering verscheen, moesten we klauteren om huizen te vinden om te touren toen ze besloten om onze aflevering te filmen en deden alsof we aan het overwegen waren. De huizen waar we naar keken waren niet eens te koop… het waren gewoon de huizen van onze twee vrienden die zo aardig waren om dagenlang waanzinnig schoon te maken ter voorbereiding op de camera's!”

13 The Love It Or List It Aannemers verhuizen naar het volgende huis, zelfs als de renovatie niet is voltooid

Hou ervan of noem het op
Hou ervan of noem het op

Eén gebruiker onthulde op Reddit: Ze schieten een aantal afleveringen tegelijk op één markt, dus gebruiken ze één set aannemers voor alle huizen. Als ze achterlopen met het werk aan een bepaald huis, doen ze alsof het werk klaar is, zodat ze de aflevering kunnen afronden, en dan nemen ze de bemanning mee naar het volgende huis.

12 Op House Hunters International is de huiszoeking totaal nep

House Hunters International
House Hunters International

Nathaniel M Lambert, die in de show verscheen, schreef op Medium: "Ja, de huiszoeking is nep, in feite woonden we al vier maanden in het huis dat we kozen voor de HGTV-film bemanning kwam naar buiten. Echt, deze show is een dramatische re-enactment van je oorspronkelijke zoektocht met het huis dat je hebt gekozen en twee andere die zijn geselecteerd door HGTV."

11 Het was een fan die de kankergezwel op de flip of flop van host Tarek El Moussa's nek ontdekte

Flip of flop
Flip of flop

Ryan Reade, een geregistreerde verpleegster, had naar de show gekeken en terwijl hij met VANDAAG sprak, herinnerde hij zich: Ik merkte op dat het me op bepaalde momenten op bepaalde hoeken opviel dat Tarek een knobbel op zijn keel en ik dacht dat het iets was dat onder zijn aandacht moest worden gebracht.”

10 Love It Or List werd aangeklaagd wegens vermeende verduistering van fondsen

Hou ervan of noem het op
Hou ervan of noem het op

Koppel Deena Murphy en Timothy Sullivan waren verschenen op "Love It or List It" en voor hen was de hele ervaring zo'n nachtmerrie dat ze het productiebedrijf en de contractanten van de show aanklaagden. Volgens Miami Herald zei de rechtszaak dat het productiebedrijf “toegeeft dat het in televisieproductie zit, niet in de bouw. … De fondsen van de huiseigenaren betalen in wezen de kosten van het maken van een decor voor deze televisieserie.”

9 Over dramatiseringen opgetreden op House Hunters International

House Hunters International
House Hunters International

Volgens een deelnemer: "Ik had het gevoel dat ze het lieten lijken alsof Olya geobsedeerd was door een moderne keuken en ik was geobsedeerd door mijn uitzicht op de oceaan. Natuurlijk moeten ze een beetje drama opbouwen en zich concentreren op wat de hoogste kijkcijfers zal opleveren." Het is duidelijk dat drama elke keer de realiteit overtreft.

8 Opknapbeurt Bovenste Uitgelichte huizen die al in het bezit zijn van de klant

Opknapper
Opknapper

Tijdens een interview met Fox News onthulde seizoen drie deelnemer David Ridley: "Je moet onder contract staan om in de show te zijn. Ze laten je andere huizen zien, maar je hebt er al een. Nadat ze je hebben geselecteerd, sturen ze je huis naar Chip en Joanna en hun ontwerpteam. Ondertussen wordt u in de toepassing ook gevraagd: "Waar bevindt u zich in het escrow-proces?"

7 Op een gegeven moment had House Hunters International geen enkele van de echte makelaars van het paar

House Hunters International
House Hunters International

Een deelnemer onthulde dat hij en zijn vrouw met vier verschillende makelaars hadden gewerkt. Hij legde echter uit: "De meesten van hen waren Indiaas en spraken nauwelijks Engels, dus geen van deze jongens zou goed zijn geweest op tv." Hij voegde eraan toe: "Omdat ik ze geen nuttige referenties kon geven, vond HGTV gelukkig Arvin die goed Engels sprak en geweldig werk deed. Ook al was dit onderdeel nep, HGTV is slim om het zo te doen.”

6 De meeste winnaars van de Dream Home Giveaway kunnen het zich niet veroorloven om hun prijs te houden vanwege belastingen

HGTV droomhuis weggeefactie
HGTV droomhuis weggeefactie

Als je denkt dat de "HGTV Dream Home Giveaway" te mooi klinkt om waar te zijn, is dat waarschijnlijk ook zo. Vraag het maar aan voormalige winnaars die ontdekten dat ze ver boven hun hoofd zaten. Het blijkt dat het huis wordt geleverd met een behoorlijk forse belastingplicht. In feite schat The Wall Street Journal dat het "40 procent van de totale prijswaarde" bedraagt.

5 Een opknapper zei dat ze nooit echt met Chip en Jo Gaines heeft gewerkt

Opknapper
Opknapper

Volgens Rachel Teodoro die de familie Ermoian interviewde: In het begin van de show waren Chip en Joanna veel meer hands-on, maar aangezien de show seizoen na seizoen aan populariteit won, werkt een team van ontwerpassistenten nauw samen met de cast en crew op Fixer Upper. De familie Ermoian had een directe lijn met een toegewezen ontwerper, maar nooit rechtstreeks contact met Chip en Joanna.”

4 Op de show op koopjesjacht aan het strand, onthulde een deelnemer dat ze het onroerend goed al had gekocht voordat de producenten contact met haar op namen

Koopjesjacht aan het strand
Koopjesjacht aan het strand

Volgens Starcasm zei een voormalige deelnemer genaamd Laura dat zij en haar man werden benaderd door producenten omdat ze "recentelijk een woning op het strand hadden gekocht die voldeed aan de parameters waarnaar ze op zoek waren." En toen de filmploeg op locatie arriveerde, filmden ze in het huis van het paar, samen met 'twee nabijgelegen panden'.

3 Op Fixer Upper moeten huiseigenaren betalen voor sommige van de weergegeven accessoires, terwijl anderen begaafd zijn door de show

Opknapper
Opknapper

Rachel Teodoro onthulde op haar blog: "Joanna maakte een set van 3 handgemaakte, ingelijste koraalstukken voor de woonkamer van het stel. De huiseigenaar kocht ze omdat ze wist dat ze gemaakt waren met haar huis in gedachten.” Ze voegde eraan toe: "Andere handgemaakte meubelstukken worden cadeau gedaan aan de klanten."

2 Op de show Curb Appeal: het blok, renovatiebeslissingen zijn al genomen voordat de bemanning bij het huis arriveert

Beteugelen beroep op het blok
Beteugelen beroep op het blok

Terwijl we met de AV Club spraken, herinnerde voormalig deelnemer Cenate Pruitt zich: "Ze hebben de bouw eind april gedaan, maar we hadden onze eerste ontmoeting met de ontwerpers misschien in maart, omdat het allemaal in de verkeerde volgorde was geschoten." Later voegde hij eraan toe: "Dus toen we elkaar ontmoetten om het ontwerp, de schetsen en het kleurenpalet door te nemen, moesten we doen alsof we elkaar nog nooit hadden ontmoet, ook al hadden we elkaar pas een paar weken eerder ontmoet."

1 Op Property Brothers, Drew behandelt alleen het onroerend goed op het scherm en Jonathan doet niet echt veel bouwwerkzaamheden

Eigendom Brothers
Eigendom Brothers

Volgens een rapport van Toronto Life: "Hoewel de broers je willen laten geloven dat ze het werk doen, raakt Jonathan, de langharige aannemer, nauwelijks aan de renovatie. Het zware werk wordt gedaan door de minder telegenieke bouwploeg van de show, maar hij zal plichtsgetrouw zijn gereedschapsriem en geruite overhemd dragen uit solidariteit. Bovendien staat in het castingpakket van de show duidelijk dat Drew slechts een "makelaar op het scherm" is.

Aanbevolen: