15 Game of Thrones-fantheorieën die seizoen 8 oplossen

Inhoudsopgave:

15 Game of Thrones-fantheorieën die seizoen 8 oplossen
15 Game of Thrones-fantheorieën die seizoen 8 oplossen
Anonim

Game of Thrones is een van de meest indrukwekkende shows ooit op het kleine scherm, en op zijn hoogtepunt was het in staat om een wereldwijd publiek te veroveren dat geloofde in hoe geweldig het was. Fans waren gefascineerd door het algemene verhaal en de personages die het allemaal tot leven brachten. Op weg naar het laatste seizoen hoefde de serie alleen nog maar de landing vast te houden en zijn plaats in de geschiedenis te verstevigen. Dat deed het niet.

Seizoen 8 werd uiteindelijk verscheurd door zowel fans als critici, en toen het stof op alles was neergedaald, waren mensen teleurgesteld en vergeleken het slechte einde van de show met anderen zoals Dexter.

Fans hadden veel theorieën over hoe het seizoen had moeten aflopen, en deze theorieën zouden zoveel beter zijn geweest! Laten we dus eens kijken hoe Game of Thrones het had moeten doen tijdens het laatste seizoen op televisie.

15 Jaime schakelt Cersei uit en vervult de profetie

Jaime
Jaime

Jaime teruggaan naar Cersei en zijn karakterontwikkeling weggooien was een absoluut onrecht voor de boog van zijn karakter, en fans waren niet blij. De theorie dat Jaime terug zou gaan naar King's Landing om de profetie te vervullen en Cersei zelf uit te schakelen, zou ongelooflijk zijn geweest om te zien naar beneden gaan en beide bogen netjes op te lossen.

14 Jon vervult de Azor Ahai-profetie

Jon
Jon

Deze profetie werd niet te zwaar aangeraakt in de show, maar het kon de fans niet schelen. Ze wilden het tot leven zien komen, en het zou ongelooflijk zijn geweest om Jon de Beloofde Prins te zien worden. In plaats daarvan speelde hij uiteindelijk de tweede viool na Dany en ging hij terug naar het noorden met Tormund.

13 Arya gebruikt het gezicht van Jaime om Cersei uit te schakelen

Gezicht
Gezicht

Nadat we de geheimen van de gezichtsloze mannen hadden leren kennen, zagen we Arya de vaardigheid bijna nooit gebruiken. In feite maakte het gebrek aan gebruik hier fans behoorlijk geïrriteerd, gezien hoe pijnlijk lang die specifieke boog was. Het zou episch zijn geweest om het gezicht van Jaime te gebruiken om Cersei in het laatste seizoen neer te halen.

12 Gendry is de zoon van Cersei

Gendry
Gendry

Gendry, de zoon van Cersei, zou niet alleen zijn rechtmatige aanspraak op de IJzeren Troon hebben versterkt, maar het zou ook een interessante rimpeling in de serie hebben veroorzaakt. Cersei had in seizoen 1 vermeld hoe ze een kind verloor met donker haar, en Gendry zou hier absoluut in passen.

11 Tyrion is een Targaryen

tyrion
tyrion

Tyrion is heel anders dan zijn broers en zussen, en er is altijd een kloof geweest tussen hem en Cersei. Door hem een Targaryen te maken, had de vete tussen hem en Cersei kunnen worden aangewakkerd, wat ook een dynamischer einde aan de serie zou hebben gebracht. In plaats daarvan is Tyrion gewoon een stuntelige dwaas die alles goed heeft geregeld.

10 Cersei wordt de nachtkoningin

nachtkoningin
nachtkoningin

Cersei is een van de slechtste personages in de serie, en deze specifieke theorie zou zo wild zijn geweest om te zien. De Nachtkoning was krachtig genoeg, maar als hij Cersei als zijn Nachtkoningin innam, zou Westeros in puin hebben gelaten. Maar goed dat er een ander continent is om naar toe te gaan.

9 Bran Wargs Into A Dragon

Warg
Warg

Het is jammer dat dit nooit is gebeurd, want fans zouden het absoluut kwijt zijn. Bran heeft het vermogen om de geest over te nemen en de controle van anderen over te nemen. In staat zijn om in een draak te strijden, betekent dat hij een golf van vernietiging had kunnen veroorzaken die de Nachtkoning zou hebben gedecimeerd.

8 Nymeria maakt een terugkeer

Nymeria
Nymeria

Elk Stark-kind had een schrikwolf in de serie en Arya's schrikwolf, Nymeria, werd vroeg in het eerste seizoen van de show losgelaten. Er was een korte reünie tussen de twee toen Arya terugkeerde naar Westeros, maar fans hadden graag gezien dat Nymeria een enorme terugkeer maakte en een handje hielp bij het uitschakelen van de Nachtkoning.

7 Melisandre brengt een leger rode priesters naar de Grote Oorlog

Melisandre
Melisandre

We zouden echt willen dat er iets veel interessanters was gebeurd met dit personage. Melisandre leek een paar spectaculaire dingen te gaan doen als de Nachtkoning naar Winterfell kwam. Fans dachten dat ze wat rode priesters mee zou nemen, maar dat zou te logisch zijn geweest.

6 Cersei droeg de baby van Euron

Euron
Euron

Over sinister gesproken! Cersei had, voor zover wij weten, alleen kinderen gehad met haar broer, en in het laatste seizoen van de show was ze zwanger. Een leuke wending hier zou zijn geweest dat haar zwangerschap bij Euron was in plaats van bij Jaime. Dit zou meer gewicht geven aan de laatste clash van Jaime en Euron.

5 Arya wordt Littlefinger

Arya
Arya

Dit was een theorie waarvan veel mensen dachten dat die zou gebeuren, en het bleek een gemiste kans voor de show te zijn. Arya had veel kunnen doen door het gezicht van Littlefinger te nemen, maar hij werd verwoest en na seizoen 7 werd er nooit meer iets van hem vernomen. Het was opnieuw een gemiste kans voor de show om gebruik te maken van Arya's training.

4 Bran Stark is Bran de bouwer

bouwer
bouwer

Bran de Bouwer werd niet veel besproken in de show, maar hij komt veel vaker voor in de boekenreeks. Dit in de plooi brengen zou het laatste seizoen veel interessanter hebben gemaakt dan wat we eigenlijk hebben gekregen. En waarom in de wereld wint Bran de troon?

3 The Night King brengt de Starks onder Winterfell tot leven

NachtKoning
NachtKoning

Wederom een gemiste kans om iets interessants te doen. Wanneer de Nachtkoning naar Winterfell komt, had hij de Starks onder Winterfell kunnen reanimeren, wat betekent dat we Ned als White Walker naar de kudde hadden kunnen zien terugkeren! Het enige dat er gebeurt, zijn een paar naamloze wights die oprijzen in de crypten.

2 Jon en Daenerys hebben een kind

Afbeelding
Afbeelding

Mensen kunnen zeggen wat ze willen over deze relatie, maar het zou interessant zijn geweest om Dany haar problemen uit het verleden te zien overwinnen en een kind te baren. Ze zou een jonge draak ter wereld hebben gebracht en het kind zou zowel Stark als Targaryen zijn geweest, zoals Jon! In plaats daarvan kregen we wat we kregen.

1 Jon wordt de nachtkoning

NachtKingwezen
NachtKingwezen

Jon die Night King werd, zou schokgolven door de hele fandom hebben gestuurd, en het zou Dany hebben gedwongen iemand uit te schakelen op wie ze verliefd was. Het zou het laatste seizoen veel epischer hebben gemaakt en het had kunnen leiden tot het einde van Westeros. In plaats daarvan gebruikt Arya een dwaze truc om het ultieme kwaad in een flits uit te schakelen.

Aanbevolen: