15 Duistere fantheorieën over de populairste tv-programma's van Nickelodeon

Inhoudsopgave:

15 Duistere fantheorieën over de populairste tv-programma's van Nickelodeon
15 Duistere fantheorieën over de populairste tv-programma's van Nickelodeon
Anonim

De gemiddelde millennial groeide op op Nickelodeon. Shows als CatDog, SpongeBob SquarePants en Are You Afraid of the Dark? bracht ons zoveel vreugde terug in de dag dat ze nu een speciaal plekje in ons hart hebben. Maar als we terugkijken op deze geliefde shows van ons en ze analyseren, lijken ze soms anders dan hoe ze eruitzagen toen we kinderen waren.

Deze praktijk van terugkijken en zorgvuldiger nadenken over dingen heeft de weg vrijgemaakt voor de ontwikkeling van verschillende fantheorieën. En hoewel sommige fantheorieën positief zijn, is de meerderheid duister. In feite zou het bijna hetzelfde zijn als onze kindertijd vernietigen.

Blijf lezen om erachter te komen welke duistere dingen fans geloven over deze 15 populaire Nickelodeon-tv-shows.

15 CatDog werd geboren bij een nucleair ongeval

We komen er nooit echt achter hoe CatDog in de wereld is gekomen, maar er is geen gebrek aan theorieën. Men suggereert dat CatDog het product was van een nucleair ongeval. Een Tsjernobyl-achtige ramp creëerde een gemuteerd wezen dat zich op vreemde manieren kon uitrekken, net zoals we CatDog in de show zien doen.

14 Stoop Kid In Hey Arnold bewaakt een drugsdealoperatie

Hoewel hij geen hoofdpersoon is, is Stoop Kid in Hey Arnold moeilijk te vergeten. Hij is zwaar gestrest over het verlaten van zijn stoep en bewaakt het gebouw met zijn leven. Fans speculeren nu dat hij waarschijnlijk een drugsdeal-operatie bewaakt, wat zou verklaren waarom hij zo vastbesloten is om zijn stoep niet te verlaten.

13 The Midnight Gang From Ben je bang in het donker? Zijn allemaal geesten

Net toen je dacht dat deze enge show niet enger kon worden! Sommige fans geloven dat de Midnight Gang van Are You Afraid of the Dark? zijn allemaal geesten zelf. Dat verklaart waarom ze zo geobsedeerd zijn door grimmige verhalen over terreur. Geesten maken graag mensen bang, toch?

12 Angelica droomde van de Rugrats-baby's

Misschien bestaan de Rugrats-baby's niet echt; Angelica stelt zich ze gewoon voor. Tommy stierf kort na de geboorte, wat de obsessie van Stu met het maken van kinderspeelgoed uitlegde, Chuckie stierf bij het auto-ongeluk met zijn moeder, wat de angst van Chaz uitlegde, en Phil en Lil waren slechts één baby die een miskraam had gehad - Angelica vond het concept van een tweeling uit omdat ze nooit had gevonden het geslacht van de miskraam baby.

11 Doug is eigenlijk superracistisch

Hoewel velen Doug zien als een vrolijke show uit hun kindertijd, geloven sommige fans dat het eigenlijk superracistisch is. Terwijl Doug Funnie wit is en de ster van de show, hebben alle secundaire karakters vreemde kleuren, wat nog eens versterkt dat wit de enige etniciteit is die de aandacht verdient.

10 Penelope ontvoerde Amanda Bynes tijdens de Amanda Show

Deze theorie gaat verder dan wat er gebeurt in The Amanda Show. Sommige fans geloven dat het personage van Penelope Amanda Bynes in het echte leven heeft ontvoerd en vervolgens deed alsof ze hier was, wat een deel van het vreemde gedrag zou verklaren dat Bynes in latere jaren ging vertonen.

9 Steve van Blue's Clues heeft een drugsprobleem

Een van de meest populaire fantheorieën rond Blue's Clues is dat Steve echt een drugsprobleem heeft. De cartoonachtige beelden die we in de show zien, zijn eigenlijk een weerspiegeling van Steve's waanideeën als gevolg van zijn drugsgebruik. In wezen suggereert de theorie dat de hele show Steve was op een drugstrip.

8 Cat Valentine heeft een bipolaire stoornis

Sommige fans geloven dat Cat Valentine eigenlijk lijdt aan een bipolaire stoornis en schizofrenie, wat haar stemmingswisselingen verklaart. De theorie gaat verder dat haar ouders haar en haar broer, die ook psychische problemen heeft, in de steek hebben gelaten, maar haar geschenken sturen om het feit goed te maken dat ze haar in de steek hebben gelaten.

7 De SpongeBob-personages vertegenwoordigen de zeven hoofdzonden

Heb je ooit gemerkt hoe de SpongeBob-personages de zeven hoofdzonden voorstellen? Spongebob zelf vertegenwoordigt lust, terwijl Mr. Krabs vertegenwoordigt hebzucht, Patrick vertegenwoordigt luiheid, Sandy vertegenwoordigt trots, Octo vertegenwoordigt toorn, Garry vertegenwoordigt gulzigheid en Plankton vertegenwoordigt afgunst. Het kan gewoon toeval zijn. Of de karakters kunnen met opzet zo zijn geschreven!

6 De jongere Piet over de avonturen van Piet en Piet is niet echt

The Adventures of Pete & Pete was een van Nickelodeon's meest populaire shows, maar sommige fans denken dat er meer aan de hand was dan het leek. In het bijzonder stelt de theorie dat de jongere Piet niet echt is - hij is slechts een verzinsel van de verbeelding van de oudere Piet terwijl hij zich afvraagt over de jeugd die hij niet had.

5 Eliza Thornberry heeft schizofrenie

Nou, dit verpest gewoon onze jeugd. We willen geloven dat Eliza Thornberry het magische vermogen heeft om met dieren te praten, maar er zijn mensen die zeggen dat ze helemaal niet met dieren kan communiceren - het zit gewoon allemaal in haar hoofd. Met andere woorden, ze is schizofreen.

4 Ren en Stimpy zijn slachtoffers van dierenmishandeling

Dierenmishandeling maakt ons woedend in elke context, zelfs als het zich voordoet in de wereld van Nickelodeon. Sommigen zeggen dat Ren en Stimpy eigenlijk het slachtoffer zijn van dierenmishandeling, wat verklaart waarom Ren de hele tijd zo boos en agressief is en dat Stimpy al zijn hersenkracht verloor.

3 Rocko's moderne leven is eigenlijk een perverse cartoon

Er zijn verschillende bewijzen die suggereren dat Rocko's Modern Life, hoe vermakelijk het ook was tijdens onze kinderjaren, eigenlijk gewoon een perverse cartoon is. Als Rocko bijvoorbeeld een telefoniste wordt en de vader van Heffer die dreigt Rocko op te eten, zijn dit waarschijnlijk geen geschikte situaties om in een tekenfilm voor kinderen op te nemen.

2 Arnolds grootouders zijn echt zijn ouders

We weten allemaal dat Arnold wordt opgevoed door zijn grootouders. Maar wat als hij dat niet is? Wat als zijn grootouders eigenlijk zijn ouders zijn en ze hem zo laat in zijn leven hadden dat hij werd geboren met een aandoening die hydrocephalus wordt genoemd en die de omvang van het hoofd vergroot? Het is niet onmogelijk.

1 Cosmo en Wanda zijn echt Timmy's huisdiervissen in Fairly OddParents

Een duistere theorie over Nickelodeon's Fairly OddParents is dat Cosmo en Wanda eigenlijk Timmy's huisdiervissen zijn. De theorie gaat dat zijn echte peetouders stierven in een auto-ongeluk toen hij klein was. Om het verdriet te verwerken, stelt hij zich voor dat zijn huisdieren, Cosmo en Wanda, eigenlijk zijn peetouders zijn.

Aanbevolen: