Wie was Rachel Wolfson voor 'Jackass Forever'?

Inhoudsopgave:

Wie was Rachel Wolfson voor 'Jackass Forever'?
Wie was Rachel Wolfson voor 'Jackass Forever'?
Anonim

MTV was een krachtpatser in de jaren 2000 en Jackass was een van de beste shows. Jackass heeft een unieke oorsprong, en toen MTV het eenmaal een duim omhoog gaf, raakte het van de grond en werd het een fenomeen. Het succes van de show leidde tot een enorme franchise met hitfilms, spin-offshows en nog veel meer.

De franchise bevatte legendarische stunts, maar de jongens hebben lang op de proef gesteld en voor Jackass Forever hebben ze nieuwe gezichten binnengehaald, waaronder Rachel Wolfson.

Wolfsons populariteit is enorm gestegen, dus laten we eens kijken naar wie ze was vóór haar hernieuwde roem.

Rachel Wolfson was een hit op 'Jackass Forever'

Rachel Wolfson is dankzij Jackass Forever een doorbraakster geworden en mensen waren benieuwd hoe ze zich bij de legendarische crew voegde.

"Op een dag in 2019 merkte ik dat [Johnny] Knoxville een heleboel van mijn dingen op Instagram leuk vond, al mijn grappen, en hij steunde enorm de inhoud die ik naar buiten duwde. Mijn toenmalige vriend vond al die dingen op Instagram niet eens leuk, "zei Wolfson.

Uiteindelijk reikte de Jackass-legende persoonlijk contact met Wolfson.

"Niet al te lang daarna krijg ik een direct bericht van Johnny Knoxville en ik heb zoiets van: "Gebeurt dit echt? Is dit een grap?" En het bericht was zoiets als: "Hé, wil je met me bellen? Ik wil ergens met je over praten." Ik kon het niet geloven, "zei Wolfson.

Vanaf dat moment waren alle systemen in de lucht, en Wolfson merkte al snel dat ze naast de iconische Jackass-crew ging werken.

Wolfson heeft tegenwoordig de schijnwerpers op haar gericht, en het publiek is geïnteresseerd geraakt in wie ze was voordat ze uitbrak met de Jackass-bende.

Ze is een YouTuber en komiek

Voordat ze met Jackass in contact kwam, was Rachel Wolfson een student in het verkeerde veld.

"Ik was een communicatie-majoor en ik worstelde om mijn plaats op de universiteit te vinden. Ik was nooit echt zo goed op school, ik wist gewoon dat het van me werd verwacht, en ik wilde mijn ouders nooit teleurstellen. Dus Ik deed wat ze me zeiden te doen, in wezen, maar ik had nooit echt de wens om rechten te gaan studeren. Ik heb het echter geprobeerd. Ik heb wat lessen gevolgd, "vertelde ze Johnny Knoxville.

Uiteindelijk vond ze haar roeping: komedie. Van daaruit sneed ze haar tanden in het komische spel en op YouTube. Het is een notoir moeilijk aspect van entertainment om in te breken, maar nogmaals, Johnny Knoxville vond haar hilarisch genoeg om in zijn film te casten.

Als het op haar komedie en YouTube aankomt, is veel ervan gericht op cannabis, iets dat al jaren deel uitmaakt van Wolfsons leven.

Toen ze met Forbes sprak, vertelde ze hoe de twee hand in hand gaan.

"Natuurlijk hield ik van wiet, dus daar trok mijn humor naar toe, "zei Wolfson.

Ze kwam uiteindelijk in contact met Olivia Alexander, bekend van Kush Queen, en het duo had een succesvolle run op YouTube.

"We zagen allebei een vraag naar high-end wietinhoud. Ik denk absoluut dat er geld te verdienen is in de cannabisindustrie, ongeacht op welk gebied, " merkte Wolfson op.

Het is indrukwekkend om te zien wat ze heeft gedaan in comedy en op YouTube, maar dit is niet alles wat Rachel Wolfson deed voor Jackass Forever.

Wolfson is ook een podcaster

Net als andere comedians heeft Rachel Wolfson ook tijd besteed aan podcasting.

Toen we met Forbes spraken, vertelde Wolfson over haar tijd in de podcaststudio.

"Ik zag jaren geleden de waarde van podcasting in. Ik heb een achtergrond in marketing en ik wist dat dit medium groot zou worden. Ik zag ook dat er een tekort was aan cannabispodcasts. De enige waar ik van had gehoord was Getting Doug with High van Doug Benson. Ik benaderde Olivia een paar jaar geleden en vertelde haar dat Buddfeed een eigen podcast nodig had. Dus namen we er 3 seizoenen van op en interviewden we mensen die we bewonderden en respecteerden in de cannabisindustrie, "vertelde Wolfson aan Fobes.

Uiteindelijk viel haar gekoppelde podcast met Olivia uit de boot, maar dit bracht Wolfson ertoe haar podcasting te concentreren op een ander bekend onderwerp: geestelijke gezondheid.

"Mijn intuïtie in mij schreeuwde om geestelijke gezondheid. Ik kon het maandenlang niet uit mijn hoofd krijgen. Kort daarna leed de comedygemeenschap een enorm verlies in de vorm van zelfmoord. Ik was geschokt en net als veel van mijn vrienden. Ik wilde echt een manier vinden om met mensen in contact te komen over geestelijke gezondheid en over de moeilijke dingen te praten, "zei ze.

Rachel Wolfson gaat naar de races en ze is nu niet meer te stoppen.

Aanbevolen: