Fans grappen dat poster 'Spencer' een eerbetoon is aan de herfst van Jennifer Lawrence's Oscars

Inhoudsopgave:

Fans grappen dat poster 'Spencer' een eerbetoon is aan de herfst van Jennifer Lawrence's Oscars
Fans grappen dat poster 'Spencer' een eerbetoon is aan de herfst van Jennifer Lawrence's Oscars
Anonim

Prinses Diana biopic Spencer heeft zojuist fans verbluft met de officiële poster -- een prachtige afbeelding die ook komisch lijkt op een van de grootste popcultuurmomenten van de afgelopen jaren.

Geregisseerd door de Chileense filmmaker Pablo Larraín, de aanstaande filmsterren Twilight en Happiest Season-hoofdrolspeler Kristen Stewart in de rol van prinses Diana.

De officiële poster volgt de eerste, griezelige beelden van de Amerikaanse actrice in de rol van de overleden Engelse royal. Ondanks de gelijkenis tussen de twee vrouwen, toont de afbeelding die voor de poster is gekozen niet het gezicht van Stewart in de rol.

Het is eerder een suggestieve opname van de actrice die een adembenemend mooie jurk draagt in een pose die volgens sommige fans een beetje te veel lijkt op die van Jennifer Lawrence toen ze viel bij de Oscars.

Fans denken dat de poster van 'Spencer' te veel lijkt op Jennifer Lawrence's epische Oscar Fall

The Hunger Games-ster struikelde spectaculair in haar jurk terwijl ze probeerde haar Oscar te accepteren voor haar rol in Silver Linings Playbook in 2013. Natuurlijk reageerde J-Law met haar gebruikelijke koelte en ironische houding, en draaide ze wat had kunnen zijn een gênant moment geweest in een leuk "ach ja"-incident.

Op Twitter wezen Spencer-fans snel op de gelijkenis met de val van Lawrence -- en ze zijn er niet helemaal naast.

"Spencer mvs poster is een eerbetoon aan JENNIFER LAWRENCE die viel bij de Oscars", twitterde een persoon.

"Kristen Stewart als Spencer als Jennifer Lawrence," was een andere opmerking.

"het leven imiteert kunst", was een andere opmerking.

Kristen Stewart en de actrices die prinses Diana speelden

Hoewel het een verre van opzettelijk hilarisch toeval lijkt te zijn, deed de vergelijking niets af aan de krachtige uitstraling van de poster.

Stewart is de nieuwste actrice die de rol van de overleden, geliefde prinses op zich neemt. Diana is gespeeld door Naomi Watts in de biopic Diana uit 2013 en door Emma Corrin in het vierde seizoen van Netflix' koninklijke drama, The Crown. Corrin werd geprezen voor haar optreden, waarvoor ze een Golden Globe Award won voor Beste Actrice – Televisieserie Drama en werd genomineerd voor de Primetime Emmy Award voor Outstanding Lead Actress in a Drama Series.

De rol van volwassen Diana wordt gespeeld door de Australische actrice Elizabeth Debicki in het komende vijfde seizoen van de populaire serie. Debicki, wiens gelijkenis met Diana indrukwekkend was op het eerste gezicht, zal schitteren tegenover Dominic West in de rol van prins Charles.

Aanbevolen: