Zendaya onthult waarom 'Malcolm & Marie' in zwart-wit werd gefilmd

Inhoudsopgave:

Zendaya onthult waarom 'Malcolm & Marie' in zwart-wit werd gefilmd
Zendaya onthult waarom 'Malcolm & Marie' in zwart-wit werd gefilmd
Anonim

Dit is wat Zendaya te zeggen heeft!

Netflix' Malcolm & Marie zal over een paar dagen bij Netflix komen kijken. Voorafgaand aan de release doet Emmy-winnende Euphoria-acteur Zendaya er alles aan om ervoor te zorgen dat haar fans op de hoogte zijn van het belang van de film.

Geschreven en gefilmd tijdens de eerste maanden van quarantaine, portretteren Zendaya en Tenet-acteur John David Washington de karakters van Malcolm en Marie. Hoewel Sam Levinson wordt gecrediteerd voor het scenario en de regie, was de zwart-witfilm een samenwerking tussen de acteurs en de crew.

In een interview met Good Morning America eerder vandaag deelde de acteur inzicht in de zwart-witfilm en onthulde hij hoe Malcolm & Marie vanaf het allereerste begin voor haar en John David was geschreven.

Waarom Malcolm en Marie in zwart-wit filmden

Een van de meest populaire vragen over de film is de reden waarom deze volledig in zwart-wit is gefilmd. De kunstzinnig ogende trailer deed fans zich afvragen waarom dat zo was, en Zendaya heeft ons nu een antwoord gegeven!

De acteur van Spider-Man 3 vertelde dat er meer was bij de beslissing om in zwart-wit te filmen, behalve dat het "gewoon mooi" en "mooi" was. "Het voegt er tijdloosheid aan toe," zei ze.

De acteur onthulde: "Er was ook een gedachte over het terugwinnen van het verhaal van zwart en wit Hollywood en zwarte acteurs die op dat moment echt hun moment hadden …"

"We waren niet zo aanwezig in het zwart-wittijdperk," zei ze.

Zendaya zei dat verschillende zwarte filmmakers in het verleden om dezelfde reden in zwart-wit hadden gefilmd.

Ze zei dat hoewel het geen nieuw idee was, het team "eerbetoon wilde brengen aan dat tijdperk en die schoonheid en elegantie wilde terugwinnen met deze twee zwarte acteurs [haarzelf en John David]."

De film is voor hen geschreven

Zendaya onthulde ook hoe Malcom & Marie werd geschreven voor John David Washington en zichzelf. Ze had gesproken met Sam Levinson (die Euphoria creëerde) en ze hadden "veel creatieve discussies", die hem hielpen bij het bedenken van het concept.

Ze beschreef het proces van het schrijven van de film en zei: "Hij zou 10 pagina's per keer schrijven, me bellen, we zouden het bespreken."

"De enige persoon in zijn hoofd waar hij aan kon denken terwijl hij deze film aan het schrijven was, was John David Washington, dus hij schreef het voor ons."

"We hebben het allemaal samen gedaan", zei de acteur, die ook een producent is van de film.

Malcom & Marie zal vanaf 5 februari te zien zijn op Netflix.

Aanbevolen: