Inside Blake Lively's tijd voor het filmen van 'The Shallows

Inhoudsopgave:

Inside Blake Lively's tijd voor het filmen van 'The Shallows
Inside Blake Lively's tijd voor het filmen van 'The Shallows
Anonim

Of fans nu Blake Lively zien portretteren van het onrustige rijke meisje Serena op Gossip Girl of luisteren naar haar praten over moeder zijn, de actrice is absoluut inspirerend. Ze wist niet zeker of ze naar de universiteit moest gaan of Serena moest spelen, en het is veilig om te zeggen dat dit een grote, levensveranderende keuze was.

Lively is superberoemd geworden nadat ze in veel verschillende soorten films speelde, variërend van de thriller A Simple Favor tot de hartverwarmende vriendschapskomedie The Sisterhood Of The Traveling Pants.

In 2016 speelde Lively in een horrorfilm genaamd The Shallows over een jonge vrouw die te maken heeft met de dood van haar moeder. Ze gaat naar een strand in Mexico en merkt dat ze in het water is gestrand en probeert weg te komen van een haai. Het is een mooie en enge film, dus laten we meer te weten komen over hoe het was voor Blake Lively om het te filmen.

Water en haaien

Nadat Gossip Girl in 2012 uit de lucht ging, heeft Lively het druk gehad met haar persoonlijke leven en acteercarrière

Blake Lively zei dat het een "fysieke film" was en dat het filmen van waterscènes uitdagingen met zich meebrengt.

In een interview met Entertainment Weekly vertelde de ster dat de ochtenden erg koud zouden zijn en later op de dag superheet, dus het klinkt niet alsof het erg comfortabel was. Lively legde uit: "Toen we in de tank waren, waren er zoveel chemicaliën dat mijn huid er gewoon af zou vallen. Ik had al deze make-up, zoals de blauwe plek en de snijwonden en het zou er allemaal af vallen in het chloor van het water. Dan zou je wrijven tegen deze rotsen en deze boeien."

Omdat dit een film is over een vrouw die probeert te ontsnappen aan een haai, vragen mensen zich natuurlijk af hoe dat werkte. Lively zei: "Het was als roze tape x's waar ik op moest reageren. We filmden in de oceaan en we filmden ook in een tank. Ze hadden een groot schuimrubberen exemplaar voor waterverplaatsing. Het andere dat ze hadden was dat ze een man met een grote witte vin eraan vast en hij zou rondzwemmen als een kleine zeedoo, als een onderwaterraketpropeller."

Leven op de set

Live vertelde Cosmopolitan dat omdat de opnames plaatsvonden op een eiland, er niet veel auto's konden zijn en de cast en crew via fietsen naar de set kwamen. Dat bleek ook een uitdaging: ze legde uit dat het strand bedreigde vogels had die leken op zwarte meeuwen, Muttonbirds genaamd. Als iemand op een fiets zat, was het een mogelijkheid om ze aan te rijden, zodat ze op hun fiets zouden rijden en vervolgens naar het gebied liepen waar ze aan het filmen waren.

Het publiek had misschien gedacht dat Lively een stuntdubbel had voor de film, maar ze deed er veel. Er is een scène waarin haar personage haar neus pijn doet en dat is wat er in het echte leven echt gebeurde. Lively vertelde Entertainment Weekly: Maar ik deed mijn eigen stunts tot de afgelopen twee weken. Het is zo'n fysieke film. Er is een scène waarin ik naar de boei zwem en mijn gezicht onder water kraak en mijn neus bloedt en dat was echt. Dat is gebeurd. Het was niet de bedoeling dat ik mijn gezicht onder water zou kraken.'

Lively's personage, Nancy, is een surfer, waardoor fans zich afvroegen of de actrice een pro is in die sport. Bustle meldde dat Lively in 2010 zei dat ze een keer eerder had gesurft. Sinds een stuntdubbel de laatste twee weken van de opnames binnenkwam, lijkt het erop dat Lively echt voor een groot deel aan het surfen was.

Eten en training routine

Bij het voorbereiden van de filmrol zei Blake Lively dat ze geen soja of gluten at. Volgens People zei ze dat de meeste producten soja bevatten, dus het was een lastig dieet om te volgen. Ze zei: "Zodra je soja verwijdert, realiseer je je dat je geen bewerkte voedingsmiddelen eet. Dus dat is eigenlijk wat ik deed. Geen bewerkte voedingsmiddelen en dan sporten. [Het] lijkt alsof, 'Oh, dat is heel gemakkelijk om dat eruit te halen', maar dan realiseer je je dat er soja in alles zit. Zoals, alles wat je eet, er zit soja in. Ook al is het gezond, Whole Foods-biologisch spul, er zit altijd soja in."

Don Saladino, die als trainer van zowel Lively als Ryan Reynolds heeft gewerkt, vertelde Well + Good dat Lively vijf tot zes keer per week trainde gedurende de twee maanden voorafgaand aan het filmen van The Shallows. Dagen werden opgedeeld in boven- en onderlichaam, en er was altijd een rustdag inbegrepen in het proces.

Blake Lively heeft zeker hard gewerkt voor en tijdens het filmen van de film The Shallows en het heeft zijn vruchten afgeworpen. Het resultaat is een zenuwslopende film met een geweldig verhaal, en het was gaaf om de ster in dit soort rollen te zien.

Aanbevolen: