Hier is het leven van Caro Viehweg na 'Love Island

Inhoudsopgave:

Hier is het leven van Caro Viehweg na 'Love Island
Hier is het leven van Caro Viehweg na 'Love Island
Anonim

Voor de eilandbewoners kan het leven op Love Island ingewikkeld worden, omdat van deze groep individuen wordt verwacht dat ze matchen met volslagen vreemden en een relatie met hen opbouwen. Na een paar weken moeten ze die persoon misschien voor een ander laten vallen. Voor degenen die de eerdere afleveringen religieus hebben gevolgd, zou de naam Caroline Viehweg bekend in de oren moeten klinken.

Caro was in de eerste aflevering van de show en in die tijd intrigeerde ze veel fans en werd ze getagd als speler vanwege het aantal jongens waarmee ze contact probeerde te maken. De dingen voor de ster namen echter een wending toen er een nieuwe toevoeging aan de show werd gedaan, en ze zag zichzelf eindelijk settelen. Hoewel ze een geweldige tijd had in de show, heeft haar vrije tijd ook een aantal krantenkoppen gehaald.

6 Caro Viehweg's 'Love Island'-reis

Terwijl Caro al in het huis was, had ze moeite om zinvolle connecties met mensen aan te knopen, wat haar dwong om te matchen met Cashel en later naar Cormac over te stappen. Dit ging zo door totdat Raymond Gantt het huis binnenkwam en de zaken compleet veranderden. Toen hij Caro voor het eerst ontmoette, wekte Ray interesse in haar, en natuurlijk wist hij haar met zijn charme over de streep te trekken. Het paar begon gezellig te worden en even later werd hun romance officieel.

Voor de meeste fans was het interessant om te zien hoe het paar hun relatie opbouwde op basis van vertrouwen. Terwijl andere koppels met verschillende obstakels werden geconfronteerd, vlogen Caro en Ray hen voorbij, omdat hun chemie en passie anders waren dan alle anderen in huis. Volgens het paar zagen ze zichzelf niet echt zo diep vallen, hoewel ze bij hun eerste ontmoeting contact hadden. Het ging het langst goed en velen waren geschokt toen het paar op de derde plaats eindigde in de seizoensfinale, in plaats van de overwinning te pakken. Na de show besloot het paar om hun relatie op het scherm voort te zetten en tot leven te brengen, maar ze ondervonden onderweg een paar hindernissen.

5 Caro Viehweg en Ray Gantt's relatie na 'Love Island'

Nadat de resultaten van het eerste seizoen van Love Island naar buiten kwamen, besloten Caro en Ray hetzelfde relatiepad te volgen omdat volgens hen wat ze voelden echt was. Hoewel dit vanaf het begin hun plan was, hield het paar geen rekening met enkele uitdagingen die hen niet werden voorgelegd terwijl ze in huis waren. Een daarvan was het feit dat ze aan twee tegenovergestelde uiteinden van het land woonden, aangezien Ray in New Jersey was gevestigd terwijl Caro in LA woonde. De afstand vormde een soort wig tussen hen en leidde tot geruchten over hun uiteenvallen in de media.

4 Zijn Caro en Ray echt uit elkaar gegaan?

Kort voordat de geruchten over hun breuk zich begonnen te verspreiden, kwamen er berichten dat Caro een YouTube-video had gemaakt waarin werd bevestigd dat zij en Ray niet meer samen waren. Volgens de ster geloofde ze dat Ray niet zo toegewijd was aan de relatie als zij was en dit eiste hun tol van hun relatie. Ray, aan de andere kant, geloofde dat hij volledig toegewijd was aan de relatie, maar dat het probleem was dat Caro zich ongemakkelijk voelde over zijn bloeiende sociale leven. Rond dezelfde tijd werd ook gemeld dat ze cryptische berichten naar elkaar hadden gepost op sociale media, waardoor het idee werd aangewakkerd dat ze niet samen waren.

3 'Ex On The Beach' begon nog meer geruchten

Aangezien ze al realitysterren waren, was het niet verwonderlijk dat ze misschien nog een paar optredens hadden gekregen en een die de aandacht van het publiek trok, was Ex On The Beach. De show meldde dat Ray in het volgende seizoen zou zijn, en natuurlijk gingen fans er gewoon vanuit dat, omdat hij en Caro zich op een gecompliceerde plek bevonden, ze samen zouden gaan. De reden dat de meeste mensen dachten dat ze samen op de show zouden zijn, was omdat de show gebaseerd is op matchmaking, maar met mensen uit eerdere relaties die over zijn om de vlammen weer aan te wakkeren. Noch de show, noch Caro heeft haar deelname echter nooit bevestigd.

2 Nog een grote verrassing van Caro Viehweg en Ray Gantt

In het verleden bleven mensen onzeker over de relatie tussen Ray en Caro, maar al die twijfel kwam onlangs ten val toen het paar werd aangekondigd als team deel te nemen aan het nieuwe seizoen van The Amazing Race. De show, The Amazing Race, volgt een groep mensen in teams van twee terwijl ze racen en landen in verschillende delen van de wereld om de hoofdprijs te winnen. De aankondiging dat ze samen zouden strijden was voor de meesten een verrassing, aangezien fans ze al afschreven als zijnde uit elkaar gegaan.

1 Caro Viehweg en Ray Gantt's toekomst samen

Hoewel Ray en Caro het goed leken te hebben tijdens hun tijd bij The Amazing Race, hadden ze toch een hobbelige periode in hun relatie. Volgens informatie van het paar verklaarden ze dat als ze The Amazing Race zouden winnen tijdens de pandemie, Ray naar LA zou verhuizen om bij Caro te gaan wonen. Toen de nieuwe cast-aankondigingen van Amazing Race werden vrijgegeven, ging Caro naar Instagram om te vertellen dat haar seizoen met Ray twee jaar geleden werd gefilmd en dat zij en Ray momenteel niet meer samen zijn.

Aanbevolen: