Wat heeft Mena Suvari gedaan sinds 'American Pie'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Mena Suvari gedaan sinds 'American Pie'?
Wat heeft Mena Suvari gedaan sinds 'American Pie'?
Anonim

Omdat er zoveel mensen zijn die hun hele leven ervan dromen om een professionele acteur te worden, zijn de kansen groot tegen mensen die een filmster willen worden. Als gevolg hiervan zou iedereen die zelfs maar een moment van roem geniet nadat hij in een hitfilm heeft gespeeld, zijn gelukkige sterren moeten bedanken dat ze hun moment in de zon hebben gekregen.

Natuurlijk, als een acteur eenmaal de top van het bedrijf heeft bereikt, kan het bijna onmogelijk zijn om ooit te accepteren dat hun fortuin is omgedraaid. Om die reden zijn er veel sterren uit het verleden die schijnbaar nooit hebben kunnen accepteren dat ze niet meer beroemd zijn. Terwijl sommige ooit beroemde acteurs de rest van hun leven de draak achterna zitten, is dat niet altijd het geval.

Het leek er ooit op dat Mena Suvari perfect gepositioneerd was om meerdere jaren als filmster door te brengen. Echter, na haar eerste penseel met roem, duurde het niet lang voordat haar vijftien minuten roem ten einde waren. Dat roept natuurlijk een voor de hand liggende vraag op: heeft Mena Suvari succes en geluk gevonden of wordt ze achtervolgd door haar verleden?

Mena's vroege jaren

In Hollywood hoeft iemand alleen maar beroemd te worden om de juiste rol te krijgen. Om die reden kan het soms maar al te gemakkelijk zijn om aan te nemen dat de acteurs die na een enkele rol in de prijzen vallen, van de ene op de andere dag successen zijn. In werkelijkheid zijn de meeste van die acteurs echter jaren bezig geweest met bouwen tot het moment dat ze aan het grote publiek werden voorgesteld.

In het geval van Mena Suvari, toen ze overwoog om archeoloog, astronaut of dokter te worden, kwam een modellenbureau naar haar school en ontdekte de toen 12-jarige. Na lessen runway walking te hebben gevolgd, werkte Suvari vijf jaar voor het bureau Wilhelmina. Hoewel Suvari voor een van de meest vooraanstaande modellenbureaus ter wereld werkte, begon ze meer geïnteresseerd te raken in een ander carrièrepad, acteren.

Toen Mena Suvari nog maar 15 jaar oud was, begon ze te verschijnen in shows als Boy Meets World, ER, Chicago Hope en anderen. Net als veel andere filmsterren die op televisie begonnen, kon Suvari uiteindelijk overstappen naar het grote scherm. Voordat Suvari beroemd werd, verscheen ze zelfs in films als Kiss the Girls, Nowhere en Slums of Beverly Hills.

Grote filmster

Als je terugkijkt op de films die in 1999 uitkwamen, is het heel duidelijk dat het een geweldig jaar was voor filmfans. Er kwamen in dat jaar tenslotte een hele reeks klassieke films uit, waaronder Being John Malkovich, The Sixth Sense, The Matrix, Notting Hill en Fight Club. Met dat in gedachten is het nog verbazingwekkender als je je realiseert dat een kleine tienerkomedie genaamd American Pie een van de grootste hits van het jaar werd.

Nadat American Pie de wereld stormenderhand veroverde, werden de meeste van zijn sterren van de ene op de andere dag beroemdheden en gingen ze schitteren in verschillende projecten. Helaas zijn veel van die acteurs echter nooit in een andere film verschenen met een vergelijkbaar succesniveau. In tegenstelling tot haar mede-sterren van American Pie, verscheen Mena Suvari echter in een van de meest succesvolle films uit 1999.

Net zoals American Pie ervoor, toen American Beauty werd uitgebracht, duurde het niet lang voordat het een van de meest spraakmakende films werd. In feite, gedurende enkele jaren nadat American Beauty was uitgebracht, was het heel gewoon om de vuilniszak van de film in de wind te bespotten. Hoewel Mena Suvari niet de headliner was van American Beauty, mag haar rol in het succes van de film ook niet worden onderschat. De volgorde waarin Suvari werd bedekt met rozenblaadjes was voor velen immers een van de meest memorabele delen van de film. Natuurlijk wordt American Beauty nu helaas niet erg liefdevol herinnerd vanwege de acties van de hoofdster van de film.

Nog steeds sterk

In tegenstelling tot sommige voormalige sterren die in de krantenkoppen eindigen, heeft Mena Suvari het soort controverses vermeden dat veel van haar collega's heeft weggenomen. In plaats daarvan lijkt het van buitenaf naar binnen te kijken alsof Suvari het geluk heeft gevonden. Immers, hoewel Suvari drie keer getrouwd is geweest, lijkt ze gelukkig te zijn met haar huidige echtgenoot Michael Hope, en in oktober 2020 kondigde het paar aan dat ze een zoon verwachtten. Terwijl ze met People sprak over haar zwangerschap, zei Suvari één ding dat haar gevoelens samenvat toen ze moeder werd van een jongetje. "Het is alles wat ik jarenlang heb gewild. Zelfs voordat ik mijn man ontmoette, wilde ik altijd al een kleine jongen en het voelt gewoon zo mooi en speciaal."

Als het gaat om de carrière van Mena Suvari, is ze blijven werken als acteur sinds American Pie werd uitgebracht. Natuurlijk krijgt Suvari zelden rollen in films en shows die oppermachtig zijn in de kijkcijfers of aan de kassa, maar het is indrukwekkend dat Mena haar passie nooit heeft opgegeven. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat Suvari de afgelopen twintig jaar niet in een aantal opmerkelijke projecten is verschenen. Ze speelde tenslotte in een paar American Pie-sequels en andere films zoals Loser, Factory Girl en een remake van de horrorklassieker Day of the Dead. Op het televisiefront verscheen Mena in shows als Six Feet Under, Psych, American Horror Story en Chicago Fire.

Aanbevolen: