Is HBO's 'Tokyo Vice' het kijken waard?

Inhoudsopgave:

Is HBO's 'Tokyo Vice' het kijken waard?
Is HBO's 'Tokyo Vice' het kijken waard?
Anonim

HBO Max biedt een schat aan geweldige projecten met de hoop ooit Netflix te passeren. De films en shows op HBO Max brengen allemaal iets unieks op tafel, en deze maand lanceerde het streamingplatform een nieuwe show die indruk wil maken op fans.

Tokyo Vice is een nieuwe serie met veel potentie voor HBO. Het waargebeurde verhaal achter de show is fascinerend, en als het debuutseizoen een hit wordt, dan zal HBO verder leunen op de populariteit van de show.

Dus, is deze show het kijken waard? We hebben alle details hieronder!

'Tokyo Vice' net debuteerde

April 2022 markeerde het debuut van Tokyo Vice op HBO Max. Gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks, is HBO de gelukkige provider die de rechten heeft gekregen om de serie tot leven te brengen, en het heeft nogal wat geroezemoes gegenereerd.

Dus, waar gaat Tokyo Vice over?

Volgens Collider: "De geheel nieuwe misdaadthrillerserie volgt de Amerikaanse journalist Jake Adelstein (Ansel Elgort), die in de jaren 90 naar Tokio verhuist, met de ambitie om als eerste buitenlander lid te worden van de toonaangevende krant van het land een misdaadverslaggever bij de publicatie. Als een rookie komt hij misdaden en twijfelachtige incidenten tegen en wordt hij voortdurend geconfronteerd met wegversperringen op zijn pad om de waarheid te achterhalen, totdat hij Hiroto Katagiri (Ken Watanabe), een doorgewinterde vice-detective, ontmoet. Samen, Katagiri en Adelstein begin de duistere wereld van de yakuza te verkennen, terwijl de ervaren agent de jonge verslaggever leert hoe hij het levensbedreigende pad moet bewandelen dat hij heeft gekozen."

Het uitgangspunt alleen zou meer dan genoeg moeten zijn om mensen te interesseren om de show te bekijken, maar er is ook een hoop talent in de cast. Dit is een krachtige combinatie, en het is er een waar HBO zich duidelijk prettig bij voelde.

Nu de show zijn best doet om een stempel te drukken op HBO Max, is het belangrijk om te horen wat critici erover zeggen.

Critici genieten ervan

Op Rotten Tomatoes krijgt het eerste seizoen van Tokyo Vice een beoordeling van 85% van critici. Tot nu toe hebben 40 professionals het eerste seizoen een recensie gegeven en het lijkt erop dat de serie tot nu toe alle goede dingen doet.

John Doyle van Globe and Mail gaf het project een goede recensie en zei: "Soms plaagt Tokyo Vice dat een ruige, snelle thriller op het punt staat te ontbranden, maar het trekt zich terug en kost tijd en ruimte om te onthullen dat de hoofdpersoon niet de buitenlander Jake is, maar Tokio zelf in al zijn gecompliceerde stemmingen."

Patrick Ryan van USA Today was echter niet zo onder de indruk.

"Voor al zijn visuele genoegens maakt "Tokyo Vice" zich schuldig aan het buitenspel zetten van de meest fascinerende personages. En met zoveel andere streaming-shows die om onze aandacht vechten, is dat een strafbare overtreding ", schreef Ryan.

Er zal altijd een zekere kloof zijn tussen critici, maar een 85% op Rotten Tomatoes geeft zeker aan dat de meerderheid van de professionals van de show geniet.

Het is altijd goed om een barometer te krijgen van hoe professionals naar de show kijken, maar het is net zo belangrijk om te zien wat het publiek zegt en hoe ze op de show reageren.

Is het het kijken waard?

Dus, is Tokyo Vice van HBO Max het kijken waard? Nou, als je het publiek moet geloven, ja, het is zeker het kijken waard.

Op Rotten Tomatoes ligt de huidige publieksscore op maar liefst 91%, wat zelfs hoger is dan de score van de critici. Tot nu toe hebben 100 toeschouwers een recensie achtergelaten en over het algemeen lijken ze van de show te genieten.

Eén gebruiker, die eerder het bronmateriaal heeft gelezen, heeft een geweldige recensie van de show achtergelaten.

"Het is een geweldige show. Ik heb het boek enige tijd geleden gelezen en ik had nooit gedacht dat dat boek zo aangepast kan worden. In de dramatisering van de andere personages, naast Jake, het enige perspectief in het boek was hijzelf, wat nieuwe perspectieven en plots toevoegt. Ik hou echt van die show, " schreven ze.

Er waren er echter die er helemaal niet zo van hielden.

"Zwakke ontwikkeling en karakters. Slecht acteerwerk rondom met een platte dialoog. Super irritant om constant te zien hoe de hoofdpersoon constant met zijn haar speelt… is dit een reclame van Vidal Sassoon? ", schreef een gebruiker.

Over het algemeen lijkt Tokyo Vice het kijken waard, dus zorg ervoor dat je het eens bekijkt op HBO Max.

Aanbevolen: