De waarheid over 'Summer House'-ster Amanda Batula's relatie met Kyle Cooke

Inhoudsopgave:

De waarheid over 'Summer House'-ster Amanda Batula's relatie met Kyle Cooke
De waarheid over 'Summer House'-ster Amanda Batula's relatie met Kyle Cooke
Anonim

Fans zijn verslaafd aan Summer House sinds het voor het eerst werd uitgezonden in 2017, en ze zijn nu sterk verweven in de levens van degenen die in de show schitteren. De elitegroep van negen vrienden ontsnapt in de weekenden naar hun zomerparadijs, waar ze hun drukke baan inruilen voor een uitje waarbij ze ruimte delen en van dichtbij en persoonlijk met elkaar omgaan. Hun high-end levensstijl is gevuld met drank en op feesten gebaseerd, en niemand feestte harder dan Kyle Cooke.

Uiteindelijk werd hij exclusief met Amanda Batula, en hun relatie nam een reeks wendingen en wendingen, allemaal voor de camera's die fans konden zien. Zijn relatie met Amanda staat de laatste tijd centraal, omdat de twee hun relatie naar een hoger niveau hebben getild.

10 Amanda Batula en Kyle Cooke's leeftijdskloof

Hoewel het op het eerste gezicht misschien niet duidelijk is, is er een behoorlijk leeftijdsverschil tussen Kyle en Amanda. Kyle is 39 jaar oud en Amanda is 30. Dit leeftijdsverschil van negen jaar is misschien niet zo'n groot probleem voor toeschouwers, maar als het gaat om hoe hun relatie zich ontvouwt, zijn er enkele duidelijke verschillen in perspectieven die fans niet kunnen helpen, maar link naar het feit dat ze wat verder uit elkaar liggen in leeftijd.

9 Amanda Batula en Kyle Cooke maakten hun relatie officieel in 2016

Cooke en Batula ontmoetten elkaar voor het eerst in 2015, en op dat moment wist Kyle niet echt zeker of hij zich wilde settelen en een serieuze relatie wilde hebben. Hij leefde de typische vrijgezellenlevensstijl en genoot van elke minuut. Uiteindelijk realiseerde hij zich dat hij echt bij de vrouw wilde zijn van wie hij houdt, en hij nam enkele stappen om zijn levensstijl aan te passen aan zijn nieuwe relatiestatus. Ze maakten hun relatie officieel in 2016 en gingen in 2017 kort uit elkaar.

8 Kyle Cooke bedroog Amanda Batula

De première van seizoen 3 van Summer House was explosief. De aflevering van 2019 was gastheer voor het schokkende nieuws van Kyle's ontrouw, waardoor fans wankelden bij de gedachte alleen al dat hij Amanda bedroog. Ze was er duidelijk kapot van, toen Kyle het nieuws brak dat hij een jaar eerder dronken was geworden tijdens een jongensreis en een black-out had gekregen, om vervolgens wakker te worden naast een andere vrouw. Hij zei verder: "Ik heb me in mijn hele leven nog nooit zo slecht gevoeld", terwijl Amanda worstelde om met deze verwoestende update om te gaan.

7 Amanda vergaf hem, op één voorwaarde…

De ontdekking dat Kyle Cooke ontrouw was, was natuurlijk een verwoestende klap voor Amanda Batula's wereld, en ze worstelde om in het reine te komen met het feit dat hij haar had bedrogen. Uiteindelijk begon ze erover na te denken hem te vergeven en verder te gaan, maar ze maakte duidelijk dat dit gebaseerd was op de voorwaarde dat dit de enige keer was dat ze een oogje dicht zou kunnen knijpen voor dit gedrag. Kyle stemde toe en de twee kwamen overeen om in een positievere richting verder te gaan.

6 Amanda Batula's familie steunde de relatie niet

Sinds ze hoorde van Kyle's ontrouw en ze zagen hoe hun dochter worstelde om met die situatie om te gaan, waren de ouders van Amanda Batula begrijpelijkerwijs wantrouwend tegenover Kyle Cooke. Ze wilden niet dat Amanda haar relatie met hem zou voortzetten en uitten hun bezorgdheid dat als hij haar een keer had bedrogen, hij het net zo gemakkelijk opnieuw zou doen. Ze stonden niet achter haar beslissing om bij hem te blijven en waren duidelijk niet onder de indruk van Kyle. Amanda koos ervoor om door te gaan en hem nog een kans te geven.

5 Kyle Cooke voorgesteld in 2018

Seizoen 4 was een dramatisch andere sfeer voor Kyle Cooke en Amanda Batula. Terwijl ze op een boot van de zonnestralen genoten, ergens in de buurt van de Hamptons, besloot Kyle dat de tijd rijp was om een aanzoek te doen. Het romantische moment was een episch moment dat zo romantisch was als maar kan. Fans konden hun ogen niet van hun televisie afhouden toen ze de ups en downs zagen die Kyle en Amanda samen hadden meegemaakt, tot op dit moment in de tijd. Amanda zei opgewonden "ja", waardoor fans zich afstemden op nog meer drama terwijl ze aan hun huwelijksplanningsproces begonnen.

4 De pandemie bracht hen dichter bij elkaar

Toen de pandemie toesloeg, werden Kyle Cooke en Amanda Batula gedwongen hun trouwplannen op ijs te zetten, maar dat betekende niet dat hun relatie helemaal bekoeld was. Sterker nog, ze zijn allebei naar voren gekomen om te zeggen dat de pandemie hen heeft geholpen nog dichter bij elkaar te komen. Ze waren in wezen gedwongen om dag in dag uit samen te zijn, en deze harde tijd werkte in hun voordeel door hun band te verstevigen en hun relatie te versterken.

3 Amanda Batula en Kyle Cooke zijn partners in werk en leven

Kyle en Amanda zijn niet alleen partners in het leven, ze zijn ook partners in het werk. Ze hebben naast elkaar gewerkt om hun eigen alcohollijn te ontwikkelen en hebben veel van hun tijd en energie in de onderneming gestoken. De zomer van 2019 was de zachte lancering van Loverboy Sparkling Hard Tea, in New York City. Massachusetts begon al snel hun merk te distribueren en ze begonnen snel grip te krijgen op hun nieuwe bedrijf.

2 Amanda Batula en Kyle Cooke's bruiloft in 2021

Na een tumultueuze, onvoorspelbare paar jaar vol verrassingen en een bruiloft die werd uitgesteld vanwege de wereldwijde pandemie, hebben Kyle en Amanda eindelijk hun droom vervuld om te trouwen. Het kwam met een dosis drama, toen Amanda koude voeten kreeg en het bijna allemaal afzegde, uiteindelijk kalmeerde en de trouwplannen weer in gang zette.

Ze trouwden in september 2021 tijdens een intieme ceremonie in Amanda's achtertuin in New Jersey, en veel van hun Summer House-vrienden waren aanwezig om getuige te zijn van dit mijlpaalmoment. Paige DeSorbo en Carl Radke waren zelfs aanwezig op het huwelijksfeest. Het koppel deelde een serie foto's van hun trouwdag online waar fans van kunnen genieten.

1 Kyle Cooke zegt dat 'Summer House' hun relatie bij elkaar hield

Kyle Cooke prijst Summer House voor het onderhouden van zijn relatie met Amanda Batula. Hij was een hardcore feestbeest toen de show begon, en hij zei dat hij zich niet kon voorstellen om door de show te gaan zonder Amanda aan zijn zijde. Tijdens een interview noemde hij haar zijn 'partner in crime'.

Amanda gaf toe dat ze het moeilijker had om in de show te zijn en wees erop dat de trollen en haters soms meedogenloos waren, maar ze geeft ook toe dat hun tijd samen in Summer House haar relatie nieuw heeft gemaakt perspectief.

Aanbevolen: