Silva Twins onthullen 'Darcey And Stacey' seizoen 3 geheimen

Inhoudsopgave:

Silva Twins onthullen 'Darcey And Stacey' seizoen 3 geheimen
Silva Twins onthullen 'Darcey And Stacey' seizoen 3 geheimen
Anonim

The Silva Twins begonnen op 90 Day Fiancé: vóór de 90 Days en dankzij hun onmiddellijke populariteit en de overvloed aan drama die hen lijkt te omringen, explodeerden Darcey en Stacey op het toneel met hun eigen spin-offshow. De show was een enorm succes en fans stemden religieus af om te zien in wat voor soort kattenkwaad de dames zouden belanden.

Dit leidde tot de automatische verlenging van de show, waardoor de tweeling onmiddellijk naar seizoen 3 werd gestuurd, nog voordat het tweede seizoen was afgelopen. Darcey en Stacey hebben fans betoverd en dit seizoen belooft nog meer entertainmentwaarde in te pakken dan ooit tevoren. De tweeling doet zeker hun deel om wat fanfare op te trommelen en mist nooit een kans om fans te plagen met de sappige verhaallijn die ze in 2022 kunnen verwachten.

10 Darcey en Stacey Silva delen hun succesverhaal over plastische chirurgie

Het laatste seizoen eindigde toen de tweeling op reis ging naar Turkije om wat verbeteringen aan te brengen in de plastische chirurgie, en het stopte voordat fans de kans kregen om hun nieuwe look te zien. Dit seizoen onthult de hete nieuwe glam-ups, aangezien de tweeling hun cosmetische chirurgieprocedure als een enorm succes beschrijft. Ze onthullen dat deze transformatie wonderen deed voor hun zelfrespect en gaven aan dat het hen 'een betere versie van zichzelf' maakte. Ze geven allebei toe dat ze opgelucht waren na het zien van hun nieuwe uiterlijk, en ze schreeuwen de artsen uit die ervoor zorgden dat ze zo'n soepele, gastvrije ervaring hadden.

9 'House Of Eleven' wordt tijdens seizoen 3 naar een hoger niveau getild

De Silva-tweeling heeft een modelijn genaamd House of Eleven, die is genoemd ter ere van hun broer die aan kanker is overleden. Ze hadden al enorm succes gezien in het bedrijfsleven, en beroemdheden zoals Jessica Alba, Demi Lovato en Nicki Minaj zijn allemaal gespot in hun outfits. Ze hebben aan fans onthuld dat seizoen 3 hun merk wereldwijd zal zien gaan en een aantal grote geldbewegingen gaat vastleggen die ze in de loop van het jaar vieren.

8 Er komt veel drama in seizoen 3 van 'Darcey And Stacey'

Hun merk zal zeker naar nieuwe hoogten worden gebracht, en ze maken er geen geheim van dat hun aanzienlijke bedrijfsgroei op de show zal worden geportretteerd. Seizoen 3 van Darcey en Stacey zal de focus leggen op al deze ongelooflijke ontwikkelingen, maar zal ook onthullen dat aan de top blijven van het bedrijf een enorme tol eist van het persoonlijke leven van de tweeling. Er ontstaat drama als de dames worstelen om hun werk en privéleven overeind te houden en hun best doen om met beide werelden te jongleren.

7 Darcey Silva worstelt na het beëindigen van haar verloving met Georgi Rusev

Darcey SIlva geeft toe dat ze een aantal persoonlijke problemen ondervindt na het beëindigen van haar verloving met Georgi en belooft fans dat ze zullen getuigen van de onrust en de pijnlijke reis die ze doormaakt als onderdeel van haar aanpassingsfase. Ze onthult dat de show haar emotionele uitdagingen zal volgen, maar duikt niet diep in de details. Dit laat fans zich afvragen of het paar hun geluk nog een keer zal proberen in de liefde of dat ze echt voorgoed voorbij zijn.

6 Stacey Silva en Florian Sukaj staan voor een pre-wedding horde in seizoen 3

Ondertussen zit Stacey Silva midden in haar trouwplannen wanneer Florian Sukaj een andere kant van zichzelf laat zien in seizoen 3. Zijn jaloerse neigingen nemen het over en Stacey begint te twijfelen aan haar beslissing om te trouwen. Ze begint zich af te vragen of ze de bruiloft wel kan doorzetten en voelt zich ongemakkelijk over het slechte gedrag van de Florian. Niets lijkt zeker en fans weten niet zeker wat er gaat gebeuren.

5 Stacey Silva wil haar familie uitbreiden

Stacey's verhaal krijgt een emotionele wending, als ze vertelt over haar sterke verlangen om haar gezin uit te breiden. Ze vertelt hoe sterk haar verlangen is en begeleidt fans door de moeilijke beslissingen die zij en Florian moeten nemen om de sprong te wagen met deze cruciale stap. Fans worden betrokken bij de emotionele en fysieke strijd als Stacey het tikken van haar biologische klok erkent.

4 nieuwe gezichten maken een debuut tijdens seizoen 3 van 'Darcey And Silva'

Tijdens hun promotie van seizoen 3 deden Darcey en Stacey een paar beloften aan fans, waarvan er één meteen de interesse van hun fans wekte. De tweeling plaagde de nieuwe serie met succes door fans een niet zo klein geheim te vertellen. Ze deelden opgewonden dat ze een aantal nieuwe gezichten in de show zullen debuteren en gaven verder aan dat dit zowel nieuwe vrienden als nieuwe familieleden zou omvatten. Hun binnenste cirkel breidt zich uit en fans zullen binnenkort een plaats op de eerste rij krijgen voor alle dramatische momenten.

3 Darcey Silva's dochters komen in de spotlights in seizoen 3

Darcey Silva is een trotse mama en ze is er trots op te weten dat ze een erfenis voor haar kinderen opbouwt. Tijdens een sneak-peek interview onthult ze dat haar dochters Aniko en Aspen weer in de serie zullen verschijnen en vertelt ze fans dat Aniko zal deelnemen aan de Miss Connecticut Teen USA competitie."Ze hebben geweldige hoofden op hun schouders en iedereen is dol op ze. Ik ben zo trots op ze als moeder", zegt ze, terwijl fans reikhalzend uitkijken naar de volgende generatie Silva's die de televisiewereld stormenderhand zal veroveren.

2 'Manifesting Mode' is in volle kracht voor de Silva Twins

Terwijl ze aan een nieuw jaar vol avonturen en beloften beginnen, hebben de Silva-tweelingen een geheel nieuwe kijk en een frisse kijk op wat hun toekomst in petto heeft. Darcey beschrijft 2022 als een volledige 'manifesterende modus' en zegt dat ze er alles aan doet om een positief resultaat in alle aspecten van haar leven te bevorderen. De tweeling heeft een visie op hun succes en laat niets hen in de weg staan om hun doelen te bereiken.

1 Een paar verrassingen zullen binnenkort volgen op 'Darcey and Stacey' seizoen 3

Fans zullen moeten afstemmen op seizoen 3 om te zien hoe de dingen verlopen voor Darcey en Stacey Silva. Ze willen niet te veel onthullen, maar ze hebben precies de juiste hoeveelheid hints gegeven om fans betrokken te houden en meer te weten te komen. Ze zinspeelden op vele aanstaande verrassingen die in de komende afleveringen tot wasdom zullen komen, en fans zijn afgestemd en klaar om al het drama in zich op te nemen.

Aanbevolen: