Wat is er gebeurd tussen Johnny Depp en de zus van Amber Heard, Whitney?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Johnny Depp en de zus van Amber Heard, Whitney?
Wat is er gebeurd tussen Johnny Depp en de zus van Amber Heard, Whitney?
Anonim

We leren nog steeds nieuwe informatie over de relatie tussen Johnny Depp en Amber Heard. Onlangs kwam het onderwerp van een nep-kneuzingskit ter sprake, samen met Kate Moss die getuigde door haar ex te verdedigen.

Bovendien vertelde Whitney Heard haar kant van de dingen. Depp had een heel andere versie van hun relatie. Laten we eens kijken wat er tussen de twee is gebeurd.

Een verklaring van Amber gehoord over haar zus zorgde ervoor dat Kate Moss erbij betrokken raakte

Hoe werden zowel Whitney als Kate bij deze beproeving betrokken? Nou, het was allemaal te danken aan Amber Heard, die probeerde duidelijk te maken waarom Johnny Depp een enorme blauwe plek had op een foto uit 2015.

Volgens de getuigenis van Amber Heard, werd dat veroorzaakt doordat Johnny Depp blijkbaar Ambers zus van de trap wilde duwen… Amber beweerde dat ze rood zag en hem onmiddellijk sloeg.

"Whitney's rug was naar de trap en Johnny zwaait naar haar", zei Heard destijds. “Ik aarzel niet, ik wacht niet… Ik denk gewoon, in mijn hoofd, meteen aan Kate Moss en trappen. En ik zwaaide naar hem.'

De naam van Kate Moss ter sprake brengen was geen wijs besluit van Amber, aangezien de actrice het standpunt zou innemen via een videogesprek. Ze loste de situatie op en beweerde dat ze tijdens hun reis naar Jamaica gewoon alleen was gevallen vanwege een gladde trap.

“Ik schreeuwde omdat ik niet wist wat er met me gebeurde en ik pijn had. Hij kwam terugrennen om me te helpen en droeg me naar mijn kamer en bezorgde me medische hulp. Hij heeft me nooit geduwd, geschopt of van een trap gegooid.”

Tijdens de getuigenis van Depp besprak hij ook zijn relatie met Whitney. Hij zei niet alleen dat de twee hecht waren, maar hij verklaarde ook dat haar relatie met Amber niet de beste was en soms behoorlijk agressief.

Johnny Depp zei dat hij Whitney Heard "naar liefde groeide"

Volgens Whitney was de verklaring van Amber waar: "Ik sta bovenaan de trap met mijn rug naar de trap, en dat is wanneer Johnny de trap op rent. Ik kijk naar Amber, hij komt erachter me, slaat me in de rug. Ik hoor Amber schreeuwen, 'Sla mijn f------ zus niet!' Ze geeft hem een klap en laat er een landen. Op dat moment rent [Depp's bewaker] Travis [McGivern] de trap op, nadat Amber er een heeft geland."

Whitney zou verder beweren dat haar werd aangeboden om een NDA te ondertekenen door Depp, "Er lag een NDA op mijn keukentafel. … Ik heb begrepen dat het een contract is om dingen privé te houden. Om in wezen je mond te houden. Ik werd gevraagd om er een te ondertekenen. Ik geloof niet dat ik het ondertekend heb. Ik ben enige tijd daarna vertrokken."

Johnny had een andere beoordeling en beweerde dat hij eigenlijk dicht bij Whitney stond. "Ik vond haar erg leuk en ik ben van Whitney gaan houden… (zij) leek altijd het vuile uiteinde van de stok te krijgen."

"Ze was een vertrouwde zus en vriendin, en toen lakei, en dan ofwel de bokszak of het dartbord of de ontvanger van zeer lelijke of vernederende woorden."

Johnny zou verder beweren dat Amber en Whitney soms een vluchtige relatie hadden, waarbij Heard haar zus duwde en wijn in haar gezicht gooide.

Johnny Depp ontkende alle beschuldigingen van Amber over haar zus Whitney

Als het gaat om de uitspraken van Amber en zus Whitney, ontkent Johnny Depp ze allemaal volledig en noemt de verhalen 'krankzinnig'.

Depp zou verder stellen dat het luisteren naar sommige van de beweringen echt belachelijk voor hem was: Het is krankzinnig om gruwelijke beschuldigingen van geweld te horen, seksueel geweld, dat is ze aan mij toegeschreven. Ik denk niet dat iemand het leuk vindt om zichzelf open te splijten en de waarheid te vertellen. Maar er zijn momenten dat het moet, omdat het uit de hand loopt.”

"Ik heb in mijn leven nog nooit seksueel misbruik, fysiek misbruik, al deze bizarre, buitensporige verhalen over mij die deze dingen begaan, gepleegd."

“Dit is voor niemand van ons gemakkelijk, dat weet ik. Maar wat er ook gebeurt, ik ben hier gekomen en heb de waarheid verteld. En ik heb me uitgesproken voor wat ik al zes jaar met tegenzin op mijn rug draag.”

We wachten af hoe dit allemaal afloopt voor de twee.

Aanbevolen: