Wat Katy Perry en andere American Idol-rechters hebben gezegd over de show

Inhoudsopgave:

Wat Katy Perry en andere American Idol-rechters hebben gezegd over de show
Wat Katy Perry en andere American Idol-rechters hebben gezegd over de show
Anonim

Als het gaat om talentenjachten, is American Idol een van de grootste die ooit heeft bestaan. Sommige van de juryleden die op de show verschenen, waren superberoemd! Het eerste seizoen omvatte Simon Cowell, Randy Jackson en Paula Abdul. In de loop der jaren deden andere juryleden mee! Enkele van die andere juryleden zijn Katy Perry, Nicki Minaj, Mariah Carey, Keith Urban, Lionel Richie, Harry Connick Jr., Jennifer Lopez en Ellen DeGeneres.

Elke rechter spreekt zich eerlijk en zorgvuldig uit over zijn mening. Sommige juryleden op American Idol gaan langer mee in de show dan andere. Jennifer Lopez' ervaring op de show was echt interessant in vergelijking met sommige van de andere juryleden! Daar hadden Mariah Carey en Nicki Minaj ook een tijdje ruzie met elkaar!

15 Katy Perry over de "gemene" rechter

Volgens Refinery29 zei Katy Perry: "Simon [Cowell] kan gemeen zijn omdat hij een executive en een man is. Maar je draait de rol om en ineens ben je een b----. Dus Ik ben voorzichtig." Katy Perry handhaaft tenminste haar eerlijkheid door alles heen, ondanks hoe mensen haar misschien zien.

14 Randy Jackson over werken met Paula en Simon

In een interview met Entertainment Weekly zei Randy Jackson: "Ik kende Paula [Abdul] al jaren en ik had [Simon] Cowell een of twee keer ontmoet omdat we allebei platenmaatschappij waren. Ja, het was bliksem in een fles, maar ik zal je wat vertellen, we hebben echt geluk gehad omdat niemand van ons wist dat we die chemie konden hebben."

13 Nicki Minaj over American Idol Being Life-Changing

Toen Nicki Minaj afscheid nam van de show, nam ze afscheid op haar Twitter-account. Ze postte: “Bedankt American Idol voor een levensveranderende ervaring!” zij schreef. Zou het voor geen geld ter wereld willen ruilen! Tijd om te focussen op de muziek!!! Mmmuuuuhhh!!!” Het is geweldig dat ze genoten heeft van haar tijd in de show.

12 Paula Abdul over wat ze zo leuk vond aan American Idol

Volgens EW zei Paula Abdul: "Wat ik er geweldig aan vond, was dat het families bij elkaar bracht. Het maakte niet uit wat je sociaaleconomische achtergrond was. Het bracht de gemeenschap samen, zelfs op de werkplek. En de talent, toen het talent binnenkwam en ons liet weten dat we naar iets echt unieks en speciaals keken."

11 Simon Cowell over leeftijdsdiscriminatie van American Idol

Volgens Cheat Sheet zei Simon Cowell: "Hoe kun je zeggen: 'Je kunt geen ster zijn [vanwege je leeftijd]'. En ik vond het woord 'idool' onaangenaam om eerlijk te zijn. En waarom is een 35-jarige niet zo geweldig als een 18-jarige? Ik ben net op het punt beland waarop dit niet echt is, daarom ben ik verder gegaan.”

10 Mariah Carey over zich onveilig voelen op de set met Nicki Minaj

Mariah Carey sprak over haar ruzie met Nicki Minaj toen ze zei: "Het voelde als een onveilige werkomgeving. Elke keer dat iemand bedreigingen tegen iemand uitha alt, weet je, dat is gewoon - het is niet gepast. Ik heb twee baby's; Ik ga geen enkel risico nemen. Ja, ik heb meer beveiliging ingehuurd. Ik voelde gewoon dat dit het juiste was om te doen."

9 Keith Urban over wat hij het meest mist aan American Idol

Volgens Taste of Country zei Keith Urban: "Het werd meer dan ik had verwacht. Er hangt een echte familiesfeer in de show en ik voelde me daar meteen onderdeel van… dat is wat ik het meest ga missen." Het is geweldig dat hij zo met veel plezier terug kan kijken op zijn tijd.

8 Katy Perry over focussen op talent voor verhalen

Volgens Refinery29 zei Katy Perry: "Mensen komen ook binnen met hun verhalen. En voordat ze zelfs maar één noot zingen, zullen ze iets zeggen als: 'Ik ben dakloos', en dat zal de manier waarop je neemt ze waar. Maar als ze echt niet kunnen zingen, komt het persoonlijke verhaal op de tweede plaats."

7 Jennifer Lopez over haar beslissing om te oordelen over American Idol

Volgens USA Today zei Jennifer Lopez: "Het was een groot keerpunt in mijn carrière", zei ze. "Iedereen had zoiets van: 'Doe dit niet. Je carrière is voorbij en ze hebben gewonnen 'Ik bied je geen films aan. Ze zullen denken dat je een grap bent als artiest.' En ik dacht: 'De waarheid is dat ik niet een hele reeks films aangeboden krijg, dus wat gaan ze niet doen? mij aanbieden?'”

6 Harry Connick Jr. over het willen zijn van een American Idol-rechter

Volgens PopSugar zei Harry Connick Jr.: "Het kan me niet schelen wie mij kent, wie mij niet kent. American Idol belt en zegt: 'Wil je rechter worden?' Het is gelukt, en dat is wat ik doe. Ze noemen me Tony? Ze kunnen me noemen wat ze willen."

5 Ellen DeGeneres over waarom rechter zijn te moeilijk was

In haar interview met The Wrap zei Ellen Degeneres: Als fan van de shows maakt het niet uit of ik zing of dat ik iets weet van toonhoogte… ik ben zoals iedereen thuis, dus ik Ik dacht dat ik die mensen thuis vertegenwoordig die een mening hebben. Maar toen dacht ik, zoals Howard zegt, ik kan het hart van deze persoon niet breken. Laat iemand anders dat doen.'

4 Simon Cowell over de goede jaren die hij had op American Idol

Volgens Cheat Sheet zei Simon Cowell: "Ik bedoel, ik vind de show nog steeds leuk, maar ik had geluk omdat ik de paarse periode doormaakte met de artiesten waarmee ik nu nog steeds bevriend ben. En we zijn verbazingwekkend gebleven goede vrienden, we praten, hangen rond en praten. Dus ik had de goede jaren!"

3 Paula Abdul over de erfenis van American Idol

In een interview met The Rolling Stone zei Paula Abdul: "Ik voel me zo gelukkig en een enorm gevoel van dankbaarheid dat ik vanaf dag één deel heb mogen uitmaken van iets dat een ongelooflijke erfenis nalaat." Het is geweldig dat Paula Abdul zo liefdevol terugkijkt op haar tijd met de show.

2

Tijdens het Late Night with Seth Meyers-interview van Jennifer Lopez, zei ze: "Ik ging zo op in het optreden [op het podium] dat ik niet eens besefte dat Keith Urban naast me uit elkaar viel. Ik heb niet één keer gekeken en merkte dat hij aan het snikken was." Keith Urban was zo ontroerd door het optreden dat ze zagen.

1 Katy Perry over een betere rechter zijn en werken met talent op hoog niveau

Katy Perry sprak met Parade over American Idol en zei: Het maakt me een betere rechter omdat ik aan de slag kan met echt hoogstaand talent. Ik heb echt geïnvesteerd in deze show en dat ben ik altijd geweest. Achter de schermen ben ik altijd aan het uitzoeken hoe we de beste mensen kunnen verheffen, innoveren en eruit halen? En zo opent gelukkig iemand als Alejandro de deuren.”

Aanbevolen: