De waarheid over het personage 'Parks And Rec' van Ron Swanson

Inhoudsopgave:

De waarheid over het personage 'Parks And Rec' van Ron Swanson
De waarheid over het personage 'Parks And Rec' van Ron Swanson
Anonim

Voor zijn roem was Nick Offerman een vechtchoreograaf en een meestertimmerman. Fans van 'Parks And Rec' zullen daar zeker een kick van krijgen, vooral gezien zijn liefde voor hout en knutselen gedurende de hele show. Een vroege vriendschap met Amy Poehler was van grote invloed op zijn succes. Wat ook belangrijk was, was Nicks vermogen om verschillende rollen te spelen, of dat nu betekende in een sitcom als 'Will &Grace' of iets serieuzers zoals de 'West Wing'.

Zijn carrière zou voor altijd veranderen op 'Parks and Rec'. Fans waren zwaar geïnvesteerd in het personage van Ron Swanson, dat een hoofdbestanddeel van de show werd en een grote favoriet bij fans. Verrassend genoeg was Offerman erg hands-on met het proces van zijn karakter.

Houtbewerker komt tot leven

ron parken en rec
ron parken en rec

Wat Rons karakter zo veel groter maakt, is het feit dat veel van wat je ziet, eigenlijk Nick Offerman is. Offerman is echt een houtbewerker en een behoorlijk interessante man, dit maakte het samenstellen van zijn personage heel gemakkelijk, zoals Michael Schur, de maker van de show, uitlegt: "Veel van de eer gaat naar Nick Offerman. In het echte leven is hij een ongelooflijk interessante man, en op zijn minst is het veel gemakkelijker om een interessante man te spelen als je een interessante man bent. Sommige details, zoals het feit dat hij een houtbewerker is, komen uit Nicks echte leven."

Een ander cruciaal aspect was om het personage een personage te maken dat niet veel om de overheid gaf. Hoewel het aanvankelijk een vergezocht concept leek, werkte het duidelijk allemaal ten goede: "Het oorspronkelijke ontstaan was het idee dat de directeur van het departement een libertariër zou zijn die niet in de overheid geloofde. We dachten dat het te grappig was, maar toen ontmoetten we deze vrouw bij de lokale overheid en vertelden haar het idee. Ze zei: "Oh, ik ben een libertariër. Ik ken de ironie.” Dat bevestigde dat dit mogelijk was."

Naarmate de show vorderde, begon Rons karakter te evolueren en het laatste puzzelstukje veranderde hem in een echte man, een element dat volgens Schur en zijn interview met AV Club te vaak voorkwam op televisie: "Als de karakter uitgebreid, begon hij het soort man te vertegenwoordigen dat niet vaak op tv wordt getoond: een man. Hij is een echte man. Hij geeft niets om iets dat in een tijdschrift is verschenen. Er komt een regel aan - dit is een minderjarige spoiler - waar iemand naar Julia Roberts verwijst, en hij zegt: "Is dat het kieskeurige meisje van Mystic Pizza?" Dat is wat hij zou weten van Julia Roberts. Wat hij wil doen is naar zijn hut in het bos gaan, jagen, een hert doden, het opeten en alleen zijn. Veel van de details zijn Nick, en veel van hen zijn wij aan het brainstormen voor zo'n man - een 19e-eeuwse ruige individualist."

Door deze drie elementen samen te voegen, kwam Ron tot leven en werd hij oorspronkelijk gevormd tot een grote favoriet bij de fans. Dit leidt tot de volgende vraag, zou hij een spin-off van zichzelf doen?

Ron Spin-Off

Offerman hield van zijn tijd in de show, dus het is geen geheim dat hij open zou staan voor een spin-off, zoals hij zei met de Independent: "Natuurlijk. Om zoiets te laten gebeuren, moet het zou betekenen dat de makers van de show zouden voelen dat ze een geldige reden hadden om wat meer verhalen in die wereld te vertellen met dit personage. Als dat het geval zou zijn, zou ik me absoluut aanmelden zolang ik nog op de been ben, omdat ik denk er is geen schrijver die ik meer waardeer dan Mike Schur. Hij is een van de slimste komedieschrijvers die ik ooit ben tegengekomen, maar wat nog belangrijker is, hij heeft zo'n hoge mate van integriteit en empathie in zijn schrijven."

Houd je adem echter niet in, Offerman heeft het erg druk en heeft veel geluk, gezien zijn veelzijdigheid. Ron heeft veel verschillende rollen op tafel en hij is daar dankbaar voor: "Oh jongen. Ik niet. Ik heb veel geluk dat ik meer dan één hoed heb om op mijn werk te dragen. Ik ben niet bijzonder ambitieus - ik heb geen Ik heb geen overstijgende doelen op een bepaald gebied. Zowel mijn vrouw [Will & Grace-ster Megan Mullally] als ik houden ervan om gewoon bezig te zijn met goed schrijven en of dat op het podium is of op televisie en film, maakt niet echt een groot verschil uit. Zolang iemand mijn merk van onwetendheid nog steeds koopt, ben ik erg dankbaar."

Het v alt nog te bezien wat de toekomst in petto heeft, ik hoop dat we Offerman ooit de rol van Ron zullen zien spelen, zelfs voor een eenmalige.

Aanbevolen: