15 actrices die we kunnen zien als Serena voor The Gossip Girl Reboot

Inhoudsopgave:

15 actrices die we kunnen zien als Serena voor The Gossip Girl Reboot
15 actrices die we kunnen zien als Serena voor The Gossip Girl Reboot
Anonim

Als het gaat om een show als Gossip Girl, is het belangrijk om de perfecte cast te hebben! In de originele serie hadden we Penn Badgley als Dan Humphrey, Taylor Momsen als Jenny Humphrey en Ed Westwick als Chuck Bass. We hadden ook Chace Crawford als Nate Archibald, Leighton Meester als Blair Waldorf, en vooral… We hadden Blake Lively als Serena van der Woodsen! Het is moeilijk voor te stellen dat iemand anders een rol op zich neemt die zo ongelooflijk is als Serena van der Woodsen, behalve Blake Lively. Ze is zo'n prachtige en getalenteerde actrice en ze speelde de rol absoluut perfect.

We zagen Serena door de hoogte- en dieptepunten van het middelbare schoolleven gaan, evenals de uitdagingen van het leven na de middelbare school op het gebied van universiteit, vriendschappen, carrières, daten en uiteindelijk trouwen! Welke jonge actrice moet worden gekozen om in de toekomst de rol van Serena van der Woodsen op zich te nemen? Er zijn mogelijkheden genoeg!

15 Dove Cameron zou de perfecte Serena zijn

Dove Cameron is een ongelooflijke Disney Channel-actrice die perfect zou zijn als Serena van der Woodsen. Dove Cameron speelde op Liv & Maddie en Descendents tijdens haar tijd op Disney Channel. Naast haar acteercarrière heeft ze ook een bloeiende muziekcarrière!

14 Lily-Rose Depp kan rode lopers rocken zoals Blake Lively

Lily-Rose Depp is de beeldschone dochter van Johnny Depp. Ze heeft al naam gemaakt buiten de dochter van Johnny Depp! Soms is het moeilijk voor het kind van een beroemdheid om uit de schaduw van hun ouders te komen, maar ze heeft dat tot nu toe geweldig gedaan met haar carrière.

13 Kiernan Shipka zou kunnen gaan van Sabrina spelen naar Serena spelen

Kiernan Shipka is de beeldschone actrice die de rol van Sabrina speelt in The Chilling Adventures of Sabrina van Netflix, die in 2018 begon met filmen. Het zou super gaaf zijn om haar te zien gaan van het filmen van zo'n interessant en bovennatuurlijk tv-programma naar een serie als Gossip Girl in de rol van Serena van der Woodsen.

12 Kathryn Newton ziet eruit als een jonge Blake Lively

Kathryn Newton is een beeldschone jonge actrice die er precies hetzelfde uitziet als Blake Lively toen ze een tiener was. Ze speelde in projecten als The Society, Big Little Lies en Pokémon Detective Pikachu. Ze speelde ook in Ladybird en The Maid !

11 Lili Reinhart kan van Riverdale naar de Upper East Side gaan

Lili Reinhart is de actrice die we kennen en liefhebben als Betty Cooper uit Riverdale. Het zou leuk zijn om haar te zien als Serena van der Woodsen aan de Upper East Side in de Gossip Girl-reboot. Ze heeft het prachtige blonde haar dat nodig is om de rol te spelen, dus waarom zou je haar niet overwegen voor de rol? Shows als Riverdale en Gossip Girl lijken sowieso al zo op elkaar.

10 Sophie Turner zou van Winterfell naar de Upper East Side kunnen gaan

Sophie Turner werd beroemd op HBO's Game of Thrones als Sansa Stark, die in het besneeuwde land van Winterfell woonde. Het zou cool zijn om haar van een show als Game of Thrones naar een show als Gossip Girl te zien gaan! Sophie Turner van Winterfell naar de Upper East Side zien gaan, zou heel gaaf zijn.

9 Elle Fanning heeft dat roddelmeisje eruit

Elle Fanning heeft echt die 'Gossip Girl'-look. Ze ziet er precies zo uit als Serena van der Woodsen op de middelbare school met het lange blonde haar en prachtige blauwe ogen! Elle Fanning is zo'n elegante jonge actrice die veel meer te bieden heeft dan alleen haar schoonheid. Het is gemakkelijk om haar als Serena te zien.

8 Madison Iseman is de perfecte blondine om Serena te spelen

Madison Iseman is een andere mooie blonde actrice die met gemak de rol van Serena Van der Woodsen zou kunnen spelen. Ze speelde in films zoals Jumanji: Welcome to the Jungle, Annabelle Comes Home en Goosebumps 2. Ze speelde ook in The Rachels, Modern Family en Laid in America.

7 Saoirse Ronan ziet eruit als een jonge Blake Lively

Saoirse Ronan is een andere actrice die er hetzelfde uitziet als Blake Lively eruitzag toen ze een tiener was. Ze heeft vaak superserieuze rollen op zich genomen, dus de rol van Serena van der Woodsen op zich nemen zou niet veel voor haar zijn. Enkele van haar grootste films zijn Ladybird, Little Women en The Lovely Bones.

6 Charlotte McKinney is de serena van onze dromen

Charlotte McKinney is absoluut de Serena van der Woodsen van onze dromen. Ze is absoluut prachtig en een van de grootste factoren die een rol spelen bij het casten van een rol als Serena van der Woodsen is het hebben van een bepaalde standaard en niveau van schoonheid. Charlotte McKinney overtreft dat niveau van schoonheid.

5 Peyton List is een voor de hand liggende keuze om Serena te spelen

Peyton List is voor ons een duidelijke en voor de hand liggende keuze voor iemand die Serena van der Woodsen zou moeten spelen. Ze heeft zeker de uitstraling. Ze ziet er precies zo uit als Blake Lively, toen ze tussen 2007 en 2013 de rol van Serena van der Woodsen speelde als middelbare scholiere op Gossip Gir l.

4 Allie DeBerry zou precies passen bij Gossip Girl

Allie Deberry zou geweldig passen als het gaat om een show als Gossip Girl vanwege haar geweldige glimlach! Ze is zeker een Disney Channel-ster, maar ze heeft veel meer te bieden dan alleen dat. Enkele van haar andere films zijn Mamaboy, My Teacher My Obsession en The Secret Lives of Cheerleaders.

3 Olivia Holt als Serena is gewoon logisch

Olivia Holt is een ander prachtig meisje dat voor ons gewoon logisch is als Serena van der Woodsen in de Gossip Girl-reboot. Enkele van haar films zijn Girl vs. Monster, Kickin' It en Cloak & Dagger. Ze speelde ook in Same Kind of Different as Me, Status Update en I Didn't Do It.

2 Kelli Berglund begon met Disney, maar ze kan nog veel meer

Kelli Berglund is een andere geweldige Disney Channel-ster die veel kan brengen buiten haar Disney-ervaring om. Disney Channel heeft haar haar naam gegeven, maar Gossip Girl kan haar echt naar een nieuw niveau van bekendheid brengen! Ze begon op Disney Channel's Lab Rats tussen 2012 en 2016.

1 Olivia Scriven is een Degrassi-sterretje dat we Serena kunnen zien spelen

Olivia Scriven is een Degrassi-actrice die een zeer serieus personage speelde in dat tv-programma. Ze speelde een personage dat tijdens haar middelbare schooltijd worstelde met depressies. Ze zou gemakkelijk de ernst kunnen nemen die hoort bij een rol als Serena van der Woodsen.

Aanbevolen: