15 actrices die we kunnen zien als Blair voor The Gossip Girl Reboot

Inhoudsopgave:

15 actrices die we kunnen zien als Blair voor The Gossip Girl Reboot
15 actrices die we kunnen zien als Blair voor The Gossip Girl Reboot
Anonim

Leighton Meester is een van de beste actrices van deze generatie! Niemand zal haar schoenen kunnen vullen als het gaat om het spelen van een rol zo groot als Blair Waldorf, maar er is een lange lijst van meisjes die misschien in de buurt komen! Lees verder om erachter te komen welke jonge, beeldschone brunette in aanmerking komt voor de rol van Blair Waldorf in de aanstaande Gossip Girl-reboot.

Toen Leighton Meester tussen 2007 en 2013 de rol van Blair Waldorf op zich nam in de originele Gossip Girl-serie, werd ze meteen een favoriet bij de fans. Ook al deed haar personage niet altijd de leukste dingen in de show, ze behield de steun van kijkers die haar wilden zien winnen! Alles wat we ooit wilden was dat Leighton Meesters personage, Blair Waldorf, bevriend zou blijven met Serena van der Woodsen en dat Blair Waldorf haar prachtige romance met Chuck Bass zou beleven!

15 Maia Mitchell zou de perfecte Blair Waldorf zijn

Het is gemakkelijk om je een prachtig juweel zoals Maia Mitchell voor te stellen als de nieuwe Blair Waldorf. Ze bracht tijd door met het spelen van de rol van Callie Jacobs in het populaire tiener-tv-drama The Fosters. De wereld werd daar verliefd op haar karakter omdat ze de rol speelde van een meisje dat boven alles vocht voor gerechtigheid.

14 Ariel Winter als Blair Waldorf zou ideaal zijn

Ariel Winter werd beroemd in Modern Family als Alex Dunphy en nu Modern Family officieel eindigt, zou het leuk zijn om Ariel Winter in een nieuwe tv-rol als Gossip Girl te zien. Ariel Winter is duidelijk het type actrice dat zich op zijn gemak voelt om deel uit te maken van een tv-show die meerdere seizoenen duurt.

13 Camila Mendes hoort bij de Upper East Side… niet alleen in Riverdale

Camila Mendes is een prachtige schoonheid die zoveel te bieden heeft! Ze speelt de rol van Veronica Lodge op Riverdale en zo kennen en herkennen de meeste mensen haar! Haar de rol zien spelen van een verwend, rijk meisje zou niet zo moeilijk zijn, aangezien ze dat al doet op Riverdale.

12 Laura Marano heeft dat roddelmeisje-uiterlijk

Er is geen twijfel over mogelijk… Laura Marano heeft de uitstraling die nodig is om een rol te krijgen in een show als Gossip Girl. Ze heeft zo'n mooi gezicht en zo'n elegante manier van doen. We kunnen haar gemakkelijk voorstellen als Blair Waldorf. Niet iedereen kan zo'n grote rol spelen.

11 Sara Waisglass is het evenbeeld van een jonge Leighton Meester

Deze jonge actrice is vooral bekend van haar rol in Degrassi: Next Class, maar mensen over het hele internet vragen zich af of ze familie is van Leighton Meester! Ze zou gemakkelijk Blair kunnen spelen omdat ze zo op Leighton Meester lijkt. Sara Waisglass heeft zelfs dezelfde kuiltjes!

10 Maisie Williams moet van Game Of Thrones naar Gossip Girl gaan

Maisie Williams kreeg haar bekendheid en populariteit door haar tijd als Arya Stark op HBO's Game of Thrones. Nadat ze een begrip werd, begon haar fanbase snel te groeien! Hoewel niets kan tippen aan het zien van Maisie Williams in GoT, zou het een echte traktatie zijn om haar in Gossip Girl te zien!

9 Haley Lu Richardson zou geweldig zijn voor Gossip Girl

Haley Lu Richardson heeft die klassieke All-American, buurmeisje-look. Als ze werd gekozen om de rol van Blair Waldorf te spelen in de Gossip Girl-reboot, zou niemand er boos over zijn! Ze heeft zo'n grote glimlach. Ze speelde ook in The Edge of Seventeen, Five Feet Apart en Split.

8 India Eisley als Blair Waldorf? Ja

Herken je deze jonge schoonheid? Ze maakte een paar jaar geleden deel uit van The Secret Life of the American Teenager! The Secret Life of the American Teenager was een geweldige show voor zijn tijd. Ze speelde de rol van de angstige en pittige jongere zus. Nu ze volwassen is, zou ze gemakkelijk Blair Waldorf kunnen spelen.

7 Madison Davenport zou een schoonheid in Manhattan kunnen zijn

Deze mooie jonge actrice zou perfect passen in de Upper East Side van Manhattan. Ze heeft een onschuldige blik met een bepaalde vonk in haar ogen en dat is precies waar het personage van Blair Waldorf om draait. Madison Davenport zou absoluut perfect zijn.

6 Joey King zou een heel lieve Blair Waldorf zijn

Na het zien van Joey King in The Kissing Booth, een uitstekende originele Netflix-film over jonge liefde, kunnen we haar gemakkelijk zien in de Gossip Girl-reboot als Blair Waldorf. Ze weet precies wat er nodig is om te schitteren in een tv-show met een middelbare schoolthema. Ze weet ook hoe ze scènes van vriendschap en romantiek moet naspelen!

5 Kaya Scodelario speelde al in een ander intens tienerdrama… SKINS

We zagen haar in SKINS, dus waarom zouden we haar niet ook in Gossip Girl zien? SKINS en Gossip Girl zijn twee tv-programma's die de grenzen verleggen als het gaat om wat "te scherp" is en wat een beetje ongepast is! Ze zou goed passen bij de Gossip Girl-reboot op basis van haar tijd in SKINS.

4 Zoey Deutch lijkt erg op Leighton Meester

Deze mooie jonge actrice is een andere goede keuze omdat ze precies op Leighton Meester lijkt. Iedereen die gelaatstrekken deelt met en eruitziet met Leighton Meester, moet zwaar in aanmerking komen voor de rol van Blair Waldorf. Het enige dat haar in de weg zou kunnen staan, is het feit dat ze al 25 jaar oud is.

3 Bailee Madison is de perfecte actrice voor deze rol

Bailee Madison is een andere voor de hand liggende keuze voor de rol van Blair Waldorf in de aanstaande reboot van Gossip Girl. We hebben Bailee Madison in zo'n lange lijst met films en tv-programma's zien verschijnen, en Gossip Girl zou haar lijst er alleen maar beter uit laten zien. Herinner je haar van Bridge tot Terabithia en ga je er gewoon mee door?

2 Hailee Steinfeld zou gemakkelijk Blair Waldorf kunnen spelen

We hebben allemaal Hailee Steinfeld gezien in Pitch Perfect 2 en Pitch Perfect 3, dus waarom niet haar ster in de Gossip Girl-reboot? Ze heeft al het lange bruine haar en de donkerbruine ogen, dus haar ster als Blair Waldorf is alleen maar logisch! Bovendien heeft ze al zo'n enorme schare fans.

1 Amanda Arcuri is een Degrassi-sterretje dat bij Gossip Girl hoort

Degrassi-fans zullen deze mooie actrice meteen kunnen herkennen! Ze maakt deel uit van Degrassi: Next Class en in dat tv-programma zien we haar rockende roze en blauwe haarkleuren. Haar zien met haar van nature donkerbruine haar als Blair Waldorf zou absoluut ongelooflijk zijn!

Aanbevolen: