10 actrices die we kunnen zien spelen Spider-Woman

Inhoudsopgave:

10 actrices die we kunnen zien spelen Spider-Woman
10 actrices die we kunnen zien spelen Spider-Woman
Anonim

Er is nog geen live-action Spider-Woman-film geweest, maar het moet zeker een keer gebeuren. We hebben al meerdere acteurs de rol van Spider-Man laten spelen, maar om de een of andere reden wordt Spider-Woman nog steeds verwaarloosd!

Andere vrouwelijke helden in de MCU krijgen hun tijd om te schitteren zoals Black Widow bijvoorbeeld die haar eigen solofilm krijgt in 2021. Als Black Widow binnenkort haar eigen film mag uitbrengen, verdient Spider-Woman haar beurt ! Dit zijn enkele actrices die zouden gedijen als ze de kans kregen.

10 Melissa Benoist

Melissa Benoist staat vooral bekend om haar rol als Supergirl in het DC-universum, maar Spider-Woman komt uit het Marvel-universum, wat betekent dat ze eigenlijk niets tegenstrijdigs zou doen. Het zou echt geweldig zijn om Melissa Benoist als Spider-Woman te zien, aangezien we haar al de superheldenrol van Supergirl hebben zien spelen. Ze heeft zichzelf genoeg bewezen.

9 Daisy Ridley

Sinds haar dagen in de Star Wars-filmfranchise heeft Daisy Ridley een enorme naam gemaakt als actrice die weet hoe ze actiescènes moet verwerken. Star Wars-films zijn gevuld met zoveel actiescènes dat het onmogelijk is dat iemand als Daisy Ridley het niet aan zou kunnen om de rol van Spider-Woman op zich te nemen. Star Wars vergelijken met de MCU is als appels met peren vergelijken, maar er is genoeg actie in beide.

8 Yara Shahidi

Yara Shahidi is misschien Disney's nieuwste Tinker Bell, maar dat betekent niet dat ze niet ook in overweging moet worden genomen om de nieuwe Spider-Woman te gebruiken. Spider-Woman is zo'n inspirerende superheld die constant wordt vergeleken met Spider-Man omdat hij vergelijkbare krachten heeft. Ze lijken tenslotte erg op elkaar! Yara Shahidi is om veel redenen een geweldige keuze, waaronder het feit dat ze super mooi is en altijd toegewijd om ervoor te zorgen dat elk deel dat ze neemt geweldig wordt.

7 Maisie Williams

Bij het zien van Maisie Williams in Game of Thrones op HBO, is het gemakkelijk om haar voor te stellen als Spider-Woman. Spider-Woman is een superheld die constant van gebouw naar gebouw springt en plakkerig materiaal van haar pols schiet om de dag te redden!

Het is gewoon logisch om Maisie Williams zo voor te stellen! Ze hanteerde altijd haar zwaard in Game of Thrones en bewees dat ze weet hoe ze moet omgaan met een rol vol actie.

6 Emma Stone

Een van de meest geliefde jonge actrices ooit zou tegenwoordig Emma Stone moeten zijn. Sinds ze begon in La La Land met Ryan Gosling, hebben mensen haar zoveel serieuzer genomen! Maar alleen omdat ze vooral bekend staat om beginnende en romantische komedies, wil dat nog niet zeggen dat actiefilms ook niet in haar straatje passen. Ze kan zeker een actiefilm aan en het zou heel leuk zijn om haar in een film te zien! (Ze was ook al te zien als Gwen Stacy in Sony's The Amazing Spider-Man-franchise, dus de deur kon nog steeds openstaan!)

5 Nina Dobrev

The Vampire Diaries werd duidelijk zo populair omdat Nina Dobrev een enorme factor was in de eerste paar seizoenen. Ze nam afscheid van de show voordat deze tot een einde kwam, maar niet nadat ze haar stempel op de serie had gedrukt en veel van haar verbazingwekkende dit aan elke aflevering had toegevoegd.

Dat gezegd hebbende, als ze van The Vampire Diaries een ongelooflijke serie kan maken om naar te kijken, kan ze gemakkelijk een live-action Spider-Woman-film maken die net zo geweldig is. Nina Dobrev maakt elke film of tv-show beter.

4 Shay Mitchell

Deze mooie actrice is zo leuk om naar te kijken en naar alle films en tv-programma's waarin ze schittert. Bovendien is ze ook erg leuk om te volgen op sociale media! Ze volgt de trends op Instagram, TikTok en al het andere. Ze weet precies wat ze doet als het gaat om het bijhouden van haar fans. Haar zien als Spider-Woman zou heel leuk zijn omdat Shay Mitchell zo'n geweldige actrice is.

3 Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski is niet iemand die mensen zouden kunnen zien in een actiefilm die de rol van superheld op zich neemt, maar dat betekent niet dat het niet iets is dat ze niet gemakkelijk kan bereiken. Ze speelde in de loop der jaren in films als We Are Your Friends, Gone Girl en I Feel Pretty … die allemaal worden beschouwd als romantische komedies en drama's. Haar een filiaal zien en een actiefilm proberen, is precies wat ze nodig heeft.

2 Heather Morris

Fysiek vechten is vergelijkbaar met een dans… Daarom noemen mensen het een dans als mensen zwaardvechten bij schermen beschrijven! Aangezien dat het geval is, is het helemaal niet verrassend om aan Heather Morris te denken als Spider-Woman, aangezien ze een bekende danseres is. Tijdens haar tijd bij Glee stond ze bekend als een van de beste danseressen in de hele show! Haar choreografie was altijd goed en ze weet hoe ze haar lichaam moet bewegen.

1 Ashley Benson

Ashley Benson zou een ideale keuze zijn om Spider-Woman te spelen als de kans ooit op haar pad zou komen. Het was erg leuk om haar in mooie kleine leugenaars te zien, omdat ze altijd klaar stond om op te komen voor haar vrienden en de mensen te verdedigen van wie ze het meest hield. Als ze zo'n personage zou kunnen spelen in een populaire tv-serie voor tieners en ze kan zeker de rol spelen van een held die de hele tijd voor onschuldige mensen om haar heen zorgt.

Aanbevolen: