15 Geheimen achter de schermen van Netflix's Love Is Blind

Inhoudsopgave:

15 Geheimen achter de schermen van Netflix's Love Is Blind
15 Geheimen achter de schermen van Netflix's Love Is Blind
Anonim

Love is Blind is een originele Netflix reality-tv-show die de theorie test dat liefde kan worden gecreëerd en kan bestaan zonder dat twee mensen elkaar fysiek zien. De show richt zich op de vraag of twee mensen in staat zijn om een echte band te creëren vol onvoorwaardelijke liefde, gebaseerd op niets meer dan een emotionele band die kan groeien na persoonlijke en intieme gesprekken.

Voor sommige stellen in de show werd hun liefde voor elkaar alleen maar sterker toen ze elkaar voor het eerst zagen! Lauren en Cameron zijn daar een goed voorbeeld van uit Love is Blind. Voor andere stellen was het ongelooflijk om elkaar voor het eerst te zien, maar meer details over elkaar te weten komen na een persoonlijke ontmoeting, stond de romantiek uiteindelijk in de weg. Dat was het geval voor Carlton en Diamond. Lees verder om meer te weten te komen over interessante geheimen en feiten achter de schermen van Netflix' Love is Blind !

15 Deelnemers solliciteerden niet… Ze moesten uitgenodigd worden

Gigi en Damian gaven allebei toe dat ze zich op geen enkele manier konden aanmelden voor de show. Ze werden gescout door showmakers via de populaire dating-app Tinder en het populaire sociale mediaplatform Instagram. Het feit dat de makers van de show deze route namen om deelnemers voor de show te vinden, onthult het feit dat echte mensen op zoek waren naar echte liefde in de show.

14 Individuen werden aangemoedigd om uit elkaar te gaan bij het altaar als ze wisten dat ze weg wilden lopen

Helaas werden individuen aangemoedigd om uit elkaar te gaan bij het altaar, zelfs als ze wisten dat ze vóór hun trouwdag wilden weglopen. Kelly en Kenny onthulden dat ze wisten dat ze nooit zouden trouwen. Ze liepen nog steeds door het gangpad en deelden dat emotioneel ongemakkelijke moment waarop ze uit elkaar gingen in het bijzijn van vrienden en familie, hoe dan ook.

13 Barnett matchte met een van de vrouwtjes op een dating-app voor de show

Barnett onthulde dat voordat hij werd uitgenodigd om te schitteren in de show, hij een match had met een van de vrouwen in de show via een dating-app. Hij zou niet onthullen welke vrouw het was, maar we kunnen aannemen dat het niet zijn vrouw, Amber was, want als zij het was geweest, zou hij er waarschijnlijk geen probleem mee hebben om dat toe te geven.

12 Iedereen beleefde hun face-to-face introducties op dezelfde dag

Toen alle deelnemers die ervoor kozen om elkaar ten huwelijk te vragen, de kans kregen om elkaar persoonlijk te ontmoeten, vonden de introducties eigenlijk allemaal op dezelfde dag plaats! Dat betekent dat op dezelfde dag dat Lauren en Cameron elkaar face-to-face ontmoetten, dezelfde dag dat de rest van de koppels elkaar ook face-to-face konden ontmoeten.

11 Kenny en Kelly hebben het alleen in Mexico gehaald omdat Diamond en Carlton uit elkaar gingen

Kenny en Kelly zijn alleen in Mexico aangekomen omdat Diamond en Carlton uit elkaar zijn gegaan. Als de relatie tussen diamant en Carlton de tand des tijds en waarheid had doorstaan, hadden we waarschijnlijk niets meer gezien van Kenny en Kelly tijdens de reis naar Mexico.

10 Als twee mensen niet in elkaar geïnteresseerd waren, zouden ze hun tijd in de pods doorbrengen met dutten

Als twee mensen niet in elkaar geïnteresseerd waren en een geplande pod-datum samen hadden, zouden ze hun tijd in de pods doorbrengen met dutjes. Deelnemers voelden niet de behoefte om gesprekken met andere mensen te forceren die duidelijk niet bij hen pasten. In plaats daarvan kozen ze ervoor om wat rust te nemen.

9 Carlton was niet nieuw op reality-tv… hij maakte deel uit van Real Housewives of Atlanta

Carlton speelde in The Real Housewives of Atlanta voordat hij speelde in Love is Blind. Het is best interessant om te ontdekken dat hij niet nieuw is in de wereld van reality-televisie. Het drama dat plaatsvond tussen Carlton en Diamond was echt triest om te zien, dus hopelijk kan elke andere reality-tv die hij doet dat niveau van verdriet vermijden.

8 Jessica kwam er naar verluidt achter dat producenten Mark dwongen om in de show te blijven en daardoor wilde ze weggaan

Jessica zou erachter zijn gekomen dat de producenten van de show Mark dwongen om in de show te blijven en toen ze erachter kwam, wilde ze zelf vertrekken! De producenten van de show beweerden dat ze de vrijheid had om te vertrekken wanneer ze maar wilde, maar zo voelde ze zich duidelijk niet.

7 Nick en Vanessa Lachey waren veel meer betrokken dan we wisten

Nick en Vanessa Lachey waren veel meer betrokken dan de kijkers van de show konden zien. Scènes van Nick en Vanessa Lachey die met de deelnemers spraken tussen de poddata waren niet in de show opgenomen, maar Nick en Vanessa besteedden allebei veel tijd aan het praten met de deelnemers over hun gevoelens.

6 Netflix zorgde voor een budget voor de trouwjurken

Netflix zorgde voor een budget voor trouwjurken voor alle bruiden in de show! Ze hadden een vast bedrag dat ze bereid waren te besteden, dus als een van de bruiden een trouwjurk vond die ver boven het budget lag, moest de bruid het verschil zelf of met de hulp van haar toekomstige echtgenoot goedmaken. Amber is een deelnemer die met haar partner Barnett sprak over het feit dat ze extra geld nodig had voor haar bruidsjurk.

5 Poddatums kunnen tot 5 uur duren nadat echte verbindingen zijn gemaakt

We konden de lengte van de pod-datums in de show niet zien of de mate van hoe diep de pod-gesprekken echt gingen, maar de realiteit is dat de pod-datums tot vijf uur tussen individuen die zich echt met elkaar verbonden voelden! Vijf uur is een extreem lange tijd om met iemand door een muur te praten.

4 Giannina en Damian zijn gelukkig weer samen

Gigi en Damian zijn nu gelukkig weer samen, volgens de Love is Blind reünie-aflevering die Netflix onlangs heeft uitgebracht. Het is geweldig om deze twee weer bij elkaar te zien, want hun breuk was extreem pijnlijk en beschamend voor een Gigi en super hartverscheurend en pijnlijk voor Damian.

3 Wijn, frisdrank, bier en snacks waren altijd aanwezig

Wijn, frisdrank, bier en andere verschillende snacks werden altijd aan de deelnemers van de show verstrekt. Dit is hoogstwaarschijnlijk de reden waarom we Jessica vrij consequent met een glas wijn in haar hand zagen. In de aflevering van de reünie sprak ze over het feit dat ze te veel dronk omdat ze altijd een glas wijn in haar hand leek te hebben.

2 Jessica verontschuldigde zich bij Amber voor het blijven achtervolgen van Barnett

Op de Love is Blind-reünie-aflevering verontschuldigde Jessica zich zachtjes aan Amber omdat ze Barnett bleef achtervolgen gedurende de show. Amber had geen probleem om Jessica tijdens de reünie uit te nodigen voor gedrag dat volgens haar nep en "schuchter" was. Jessica erkende wat ze verkeerd had gedaan en verontschuldigde zich.

1 Het belangrijkste is dat Cameron en Lauren nog steeds samen zijn

Volgens fans van sociale media waren Cameron en Lauren de sterren van de hele show. Fans over de hele linie op sociale media kunnen het erover eens zijn dat het kijken naar de romance tussen Cameron en Lauren het hoogtepunt was van elke afzonderlijke aflevering. Wat de andere koppels betreft, Amber en Bennett zijn ook tot op de dag van vandaag getrouwd en zoals eerder vermeld, zijn Gigi en Damian weer bij elkaar, maar nog niet getrouwd!

Aanbevolen: