Het kantoor: 15 keer waren Jim en Karen beter dan Jim en Pam

Inhoudsopgave:

Het kantoor: 15 keer waren Jim en Karen beter dan Jim en Pam
Het kantoor: 15 keer waren Jim en Karen beter dan Jim en Pam
Anonim

Hoewel Jim Halpert en Karen Filippelli slechts zestien afleveringen met elkaar hadden, liet hun relatie nog steeds een blijvende indruk achter bij de kijkers van The Office.

Veel mensen geloven dat Pam en Jim RelationshipGoals zijn, maar in werkelijkheid waren ze niet altijd de beste. Pam was extreem onzeker en eerlijk gezegd soms behoorlijk giftig! Jim's relatie met Karen was heel logisch, maar kijkers van de show besteedden er nooit tijd aan om de relatie de eer te geven die het verdiende, want diep van binnen wisten we allemaal dat Jim en Pam uiteindelijk samen zouden eindigen! Als we een stap terug doen en de twee relaties echt onderzoeken, is het duidelijk dat Jim hoogstwaarschijnlijk veel gelukkiger zou zijn geweest als hij ervoor had gekozen om bij Karen te zijn in plaats van Pam.

15 Karen en Jim waren allebei ambitieus

het kantoor
het kantoor

Toen Jan op het punt stond te worden ontslagen bij Dunder Mifflin, stond haar baan plotseling voor het grijpen. Michael Scott kreeg de kans om voor de baan te solliciteren voordat hij wist dat Jan ontslagen zou worden. Karen en Jim kwamen ook naar het hoofdkantoor in New York voor een sollicitatiegesprek, omdat ze allebei hetzelfde ambitieniveau hadden.

14 Karen en Jim hadden allebei ervaring in managementfuncties bij Dunder Mifflin

karen en jim
karen en jim

Karen ging omhoog bij Dunder Mifflin! Karen begon als verkoopster bij de vestiging in Stamford en stapte vervolgens over naar de vestiging in Scranton met Jim en Andy. Daarna werd ze filiaalmanager bij de Utica-vestiging. Jim deelde kort de managerpositie bij de vestiging in Scranton met Michael Scott.

13 Karen liet Jim meteen zien dat ze geïnteresseerd was… Pam wachtte ongeveer 4 jaar

pam en karen
pam en karen

Een groot verschil tussen de karakters van Karen en het karakter van Pam is dat Karen Jim meteen liet zien dat ze geïnteresseerd was. Pam, aan de andere kant, wachtte ongeveer vier jaar om haar romantische interesse in Jim te uiten. Zodra Karen merkte dat ze verliefd was, was ze vocaal.

12 Pam zette Jim door zo'n emotionele onrust, hij moest naar een andere staat verhuizen… en leidde hem naar Karen

kantoor
kantoor

Pam bracht Jim door zo'n emotionele beroering, dat hij naar een andere staat moest verhuizen. Hij verliet Scranton en verhuisde naar Stamford om te proberen een nieuwe start na te streven waar hij niet in een werkomgeving hoefde te zijn die hem zoveel dagelijkse pijn en hartzeer bezorgde. Zijn keuze om te verhuizen was terecht. En zijn keuze om te verhuizen leidde hem naar Karen.

11 Jim hielp Karens arbeidsethos te verbeteren

relatie liet nog steeds een blijvende indruk achter bij kijkers van The Office. Karen en Jim
relatie liet nog steeds een blijvende indruk achter bij kijkers van The Office. Karen en Jim

Toen Jim voor het eerst naar Stamford overstapte, kreeg hij de leiding om ervoor te zorgen dat Karen bepaalde werkopdrachten op tijd afrondde. Dat gezegd hebbende, ze was misschien een beetje een slappeling voordat hij langskwam. Ze verbeterde uiteindelijk haar arbeidsethos aanzienlijk nadat Jim meeging en uiteindelijk manager werd!

10 Karen was een vrije geest met Jim terwijl Pam gespannen was

het kantoor
het kantoor

In de paar scènes die we zagen van Karen en Jim die tijd samen doorbrachten, leek Karen erg vrijgevochten. Ze stapte op het podium en zong karaoke op de bruiloft van Bob en Phyllis. Ze sprong op Jims rug voor een ritje op de rug toen ze samen in New York City waren. Pam was veel meer gespannen met Jim dan speels.

9 Karen had haar eigen leven en interesses behalve Jim

pam en karen
pam en karen

Karen had haar eigen leven en haar eigen interesses, behalve Jim. Pam leek het type vrouw te zijn dat alle tijd en aandacht van Jim nodig had. Elke persoon in een relatie die alle tijd en aandacht van zijn partner probeert op te zuigen, is te aanhankelijk, behoeftig en giftig. Pam moest Jim soms een pauze gunnen, vooral met zijn overstap naar Athlead!

8 Karen hoefde niet dronken te worden (zoals Pam deed) voor haar eerste kus met Jim

de kantoorkus
de kantoorkus

Sommigen proberen misschien te beweren dat de eerste kus van Pam en Jim op casinoavond was, maar echte fans van The Office weten dat de eerste keer dat Pam Jim kuste was toen ze dronken was in Chili's tijdens een Dundee Awards-ceremonie. Pam was volledig verspild en haar remmingen waren totaal verminderd toen ze een kus op Jim plantte. Let wel, ze was toen ook nog verloofd met Roy.

7 Pam verwierp Jim Twice… Karen verwierp Jim Zero Times

het kantoor
het kantoor

Pam heeft Jim twee keer afgewezen, terwijl Karen Jim helemaal niet heeft afgewezen. Pam had twee verschillende kansen om haar gevoelens aan Jim te beantwoorden en liet beide kansen aan haar voorbij gaan. Karen had nooit de behoefte om Jim af te wijzen en was vanaf het begin helemaal down voor hem.

6 Karen zei openlijk dat ze bereid zou zijn om voor Jim te verhuizen… wat Pam niet was

het kantoor
het kantoor

Karen zei openlijk dat ze bereid was om voor Jim naar een nieuwe stad te verhuizen, terwijl Pam niet bereid was om voor Jim te verhuizen. Toen Karen en Jim op sollicitatiegesprek waren voor de baan in New York, hadden ze er een eerlijk gesprek over. Pam liet Jim later weten dat ze niet voor hem naar Philadelphia wilde verhuizen. Ze stemde er niet mee in om met hem te verhuizen tot een jaar in de toekomst tijdens de allerlaatste aflevering van de show.

5 Karen sprak rechtstreeks met Jim toen ze problemen hadden… Ze hadden veel "lange gesprekken"

lange gesprekken
lange gesprekken

Toen Karen en Jim problemen hadden, spraken ze die uit. Ze hadden veel lange gesprekken… Jim kwam de ochtend slaperig en moe op het werk nadat hij en Karen de hele nacht opbleven om lange gesprekken te voeren. Het feit dat ze dat voor elkaar wilden doen, laat zien hoe volwassen hun relatie was.

4 Pam vertrouwde Brian The Boom Operator toe toen ze met Jim had moeten praten

het kantoor
het kantoor

Pam vertrouwde Brian de telefoniste toe terwijl ze met Jim over haar gevoelens had moeten praten. Karen en Jim hadden lange gesprekken in hun relatie, en Pam wendt zich tot Brian, de boomoperator… Dit contrast lijkt ons niet juist! Pam had met Jim moeten praten over alles wat ze voelde.

3 Pam was nogal manipulatief met Jim… Herinner je je de aflevering van Chairs versus Copier?

pam en jim
pam en jim

Pam was nogal manipulatief met Jim. Wie herinnert zich de aflevering stoelen versus kopieerapparaat nog? Het kantoor was totaal opgedeeld en de helft van de medewerkers wilde nieuwe stoelen en de andere helft een nieuw kopieerapparaat. Pam vertelde Jim dat hij zich op "zeer dun ijs" bevond omdat hij niet aan haar kant stond in het debat.

2 Pam's vreugdevuuruitbarsting saboteerde de relatie van Jim en Karen

pam het kantoor
pam het kantoor

Pams uitbarsting bij het vreugdevuur tijdens een stranddag heeft de relatie tussen Jim en Karen totaal gesaboteerd. Karen was gewoon niet het type om zoiets te doen. Karen was het type dat iemand apart nam en een privégesprek met hen voerde. Pam sprak luid over haar gevoelens voor Jim in het bijzijn van iedereen.

1 Door Pam verloor Jim een jaar aan geld en leuke ervaringen bij Athlead

Jim stelt voor aan Pam, The Office
Jim stelt voor aan Pam, The Office

Pam zorgde ervoor dat Jim een jaar aan geld en leuke ervaringen bij Athlead misliep. Hij wilde echt deel uitmaken van het bedrijf met zijn vrienden, atleten ontmoeten, veel geld verdienen en een betere toekomst creëren voor zichzelf en zijn gezin. Pam stond hem niet toe om dat na te streven totdat hij weer een jaar tijd had verspild bij Dunder Mifflin.

Aanbevolen: