15 dingen die je nooit wist over de zwarte lijst

Inhoudsopgave:

15 dingen die je nooit wist over de zwarte lijst
15 dingen die je nooit wist over de zwarte lijst
Anonim

Zelfs in het begin hield "The Blacklist" ons altijd scherp. Inderdaad, het is een show waar niets is wat het lijkt.

In deze show sluit crimineel meesterbrein Raymond "Red" Reddington een ongemakkelijke samenwerking met de FBI, waarbij hij hen in de richting van enkele van de dreigende criminelen in het land wijst. In ruil daarvoor vraagt hij om specifiek met één persoon te werken, een profiler genaamd Elizabeth Keene.

James Spader speelt Red terwijl Elizabeth wordt gespeeld door Megan Boone. Ze worden ook vergezeld door Diego Klattenhoff, Harry Lennix, Hisham Tawfiq en Amir Arison. Tot nu toe bestaat de show al zeven seizoenen. En zelfs als je het op de voet hebt gevolgd, wedden we dat er nog steeds enkele dingen zijn die je niet weet over de show. Bekijk wat we hebben gevonden:

15 Megan Boone was de eerste die in de show werd gecast

De zwarte lijst
De zwarte lijst

Tijdens een interview vertelde de uitvoerend producent van de show, John Eisendrath, aan de Daily Actor: "Megan was de eerste persoon die we hebben gecast, ik denk een lange weg en alle anderen deden er gewoon heel lang over." Ondertussen merkte Boone op: "Het auditieproces bracht me eigenlijk steeds dichter en dichter en dichter bij het stuk."

14 Aanvankelijk was Ryan Eggold niet geïnteresseerd in de show omdat hij geen tv wilde doen

De zwarte lijst
De zwarte lijst

Boone onthulde: "Ryan was niet geïnteresseerd in tv en toen zeurden zijn agenten hem en zeurden om het script te lezen. Hij deed het niet en uiteindelijk zeiden ze dat ze echt op zoek waren naar dit personage en het script is ongelooflijk." Ze voegde eraan toe: 'Hij las het en daarna verscheepte hij zichzelf, denk ik, van New York naar auditie in LA.”

13 De allereerste scène die Megan Boone met James Spader neerschoot, was degene waar ze hem in de nek stak

De zwarte lijst
De zwarte lijst

Boone legde uit: "Het was mijn eerste scène die ik met James filmde en dat was de eerste keer dat ik leerde wat een ongelooflijke collega en medewerker hij zou worden." Ze herinnerde zich ook: "Oh, god. De scène in de pilot waar ik Red in de nek stak, was echt een ongelooflijke dag.”

12 Ze schieten soms 12 uur lang

De zwarte lijst
De zwarte lijst

Boone vertelde NewsChannel 5: "Je ziet snelle flitsen. Het is allemaal samen bewerkt. Het ziet er echt gelikt en aantrekkelijk uit en we zitten op sommige dagen 12 uur midden in een sneeuwbank, dus de glamour neemt soms een beetje af.” Ze voegde eraan toe: "Ik denk dat ik nu meer werk dan dat ik overdag wakker was."

11 Megan Boone draagt een pruik op de show

De zwarte lijst
De zwarte lijst

Terwijl hij sprak met "TODAY's" Hoda Kotb en Kathie Lee Gifford, merkte Boone op: "Britse acteurs dragen veel pruiken. Ik vind het een mooi ritueel aan het eind van de dag, de pruik af, de make-up eraf, naar huis, het werk achter me laten.” Boone zei ook dat de pruik haar een "meer naïeve, jonge uitstraling" zou geven.

10 James Spader besloot kaal te worden voor de rol

De zwarte lijst
De zwarte lijst

Tijdens een telefonische vergadering met de media legde Spader uit: Het was een idee dat ik heb geïnitieerd en ik denk dat het de juiste keuze was. Het leek gewoon bij zijn levensstijl te passen. Hij is iemand die licht en snel moet reizen, en dat leek hem bij uitstek praktisch.” In het verleden liet de acteur zijn haar lang staan voor andere projecten.

9 Megan Boone doet veel fysieke training voor de show

De zwarte lijst
De zwarte lijst

Boone onthulde: Ik doe veel fysiek mee aan de show. Ik heb kaomagma gedaan en ik heb krachttraining gedaan en ik ben in de beste fysieke vorm van mijn leven om me hierop voor te bereiden. Het is heel vestaal en het is een heel fysieke rol.” Het is echter mogelijk dat Boone haar stuntdeelname heeft geminimaliseerd toen ze in verwachting was.

8 Amir Arison zou maar in één aflevering verschijnen

De zwarte lijst
De zwarte lijst

Arison vertelde SheKnows: "Ik heb een beetje geïmproviseerd door de computer en ze hebben het gebruikt, wat vrij zeldzaam is voor een gescripte netwerkshow. Toen ik zag dat ze het gebruikten, zei ik: 'Oh, ze reageren op mij.' En toen ik dat zag, werd ik inderdaad opgeroepen voor een nieuwe aflevering, en er kwamen steeds meer afleveringen binnen."

7 Megan Boone tastte vroeger in het duister over het verhaal van haar personage Arc

De zwarte lijst
De zwarte lijst

Boone onthulde: "Tijdens het leven van de serie heb ik in het ongewisse gestaan over wat ons te wachten staat. En dat was de juiste keuze voor mij, want dat is een beetje het geval voor Elizabeth Keen, mijn karakter.” Boone zei echter dat ze "de strategie aan het veranderen was", omdat ze "gaat zien en plannen wat er verderop gaat gebeuren."

6 In het begin las James Spader maar één script tegelijk

De zwarte lijst
De zwarte lijst

Spader onthulde dat hij aanvankelijk "voelde hoe het voelde om een kijker te zijn." Hij legde uit: "Ik was zo anticiperend op het volgende script dat zou komen, in welke richting we zouden gaan, hoe het verhaal zich zou kunnen ontvouwen, hoe de relaties zouden kunnen evolueren en wat voor soort puinhoop we zouden kunnen krijgen in de volgende.”

5 De show heeft een aantal ex-militaire mannen die als adviseurs op de set dienen

De zwarte lijst
De zwarte lijst

Tijdens een gesprek met Opdracht X, onthulde Klattenhoff: "Je gaat naar binnen en we hebben wat adviseurs, we hebben een paar stuntmannen die ex-militaire badass Rangers en Special Forces zijn. [Directeur] Joe Carnahan was erbij, en we hadden veel jongens die wisten hoe ze de wapens moesten gebruiken, dus ik ging gezellig tegen ze aan zitten en ze vertelden het me."

4 Voor zijn karakter ha alt Ryan Eggold inspiratie uit Bourne- en James Bond-films

De zwarte lijst
De zwarte lijst

Terwijl hij met PopSugar sprak, merkte Eggold op: Dit is nu een heel nieuw balspel, en ik probeer er gewoon een beetje achter te komen. Nu wordt hij een super stoere agent, dus ik kijk naar Matt Damon of Jeremy Renner in de Bourne-dingen of Daniel Craig in James Bond en dat soort dingen, en dat soort sfeer.

3 De schrijvers nemen aanwijzingen van Amir Arison over wanneer ze voor zijn personage schrijven

De zwarte lijst
De zwarte lijst

Arison onthulde: "Je hoort dat [van] acteerleraren en mensen in het bedrijf [die zeggen] dat de beste rollen op tv zijn wanneer de schrijvers beginnen te schrijven naar de stem van de acteur en het begint te vermengen. Dit is de eerste keer in mijn carrière dat dat is gebeurd, en het is heel spannend en heel magisch.”

2 Megan Boone moest Liz' nepdood geheim houden voor haar castmates

De zwarte lijst
De zwarte lijst

Tijdens een interview met Entertainment Weekly bekende Boone: Ik hield ervan en haatte het om al die tijd een geheim te hebben. Het was de eerste keer in mijn leven dat ik al heel lang een enorm geheim had en ik moest het voor mijn cast en zoveel mensen die dicht bij me stonden verborgen houden.”

1 Ondanks zijn rol in het thuisland hadden showrunners geen idee wie Diego Klattenhoff was, maar ze hielden toch van hem

De zwarte lijst
De zwarte lijst

Eisendrath onthulde: "Net als bij Ryan hadden we zoiets van, waar ben je geweest? Oh, oké, en nu weten we dat hij in Homeland was. Ik had Homeland niet gezien en Bokkenkamp ook niet. Het was niet alsof we hem kenden of hem kenden van die show, we dachten gewoon oh ja, hij zou geweldig zijn."

Aanbevolen: