10 acteurs die Captain America wilden zijn (5 we hadden voor Chris Evans gecast)

Inhoudsopgave:

10 acteurs die Captain America wilden zijn (5 we hadden voor Chris Evans gecast)
10 acteurs die Captain America wilden zijn (5 we hadden voor Chris Evans gecast)
Anonim

Na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame weten we nu dat Chris Evans officieel zijn kostuum ophangt en zijn schild doorgeeft aan Anthony Mackie, maar voordat we hem voor het eerst zagen verschijnen in Captain America: The First Avenger, was er waren tal van bekende en verrassende acteurs waarvan je nooit zou verwachten dat ze auditie deden voor de rol.

Chris Evans heeft Johnny Storm al gespeeld in de Fantastic Four, dus het is absoluut niet eerlijk dat hij alle Marvel-rollen voor zijn rekening neemt. Van alle acteurs die auditie deden voor Captain America, waren er genoeg die het nog beter hadden kunnen doen om Steve Rogers uit te beelden die we nog nooit in een superpak hebben gezien.

Ook al zijn we dol op Chris Evans in de rol, we zijn hier om enkele acteurs op te sommen die wanhopig de rol wilden en de weinigen die de rol ongetwijfeld nog beter zouden spelen dan de Cap die we kennen en waar we van houden.

15 John Krasinski stond op de shortlist voor de rol

Jack Krasinski in Jack Ryan
Jack Krasinski in Jack Ryan

John Krasinski is al een tijdje geïnteresseerd in het spelen van een Marvel-rol, en hij is nu dol op de rol van Mr. Fantastic in de Fantastic Four. Voor die tijd wist hij het ver te schoppen in het auditieproces voor Captain America. Krasinski maakte grapjes over het zien van de gespierde Chris Hemsworth als Thor voor de eerste keer: "Ik ging, 'ik ben goed. Dit is stom. Dat is oké, ik ben geen Captain America."

14 Joe Jonas deed auditie voor de rol

Joe Jonas
Joe Jonas

Joe Jonas is misschien wel een van de meest onverwachte mensen die op deze lijst verschijnt, maar het blijkt dat hij ook auditie deed voor de rol van Steve Rogers. Hij kwam niet zo ver als sommige andere acteurs, maar hij was geïnteresseerd genoeg om het te proberen. Volgens Fandango was hij niet de enige Jonas Brother die auditie deed, Kevin Jonas probeerde de rol samen met hem uit.

13 Beter: Chris Pine is altijd in de war met Chris Evans

Chris Pine
Chris Pine

Chris Pine zou in het Marvel Cinematic Universe passen, vooral omdat hij altijd in de war is met de twee Chrises die al in het universum zijn, Chris Evans en Chris Hemsworth. Hij heeft oneindig veel overeenkomsten met Chris Evans, waaronder dezelfde naam, blond haar, blauwe ogen, en hij speelde ook in een superheldenfilm (Wonder Woman).

12 Sebastian Stan wilde oorspronkelijk Captain America worden

Afbeelding
Afbeelding

Velen hebben gespeculeerd dat Sebastian Stan de volgende Captain America had kunnen zijn voordat Anthony Mackie werd bevestigd om die rol op zich te nemen, maar het blijkt dat hij echt Cap had kunnen zijn als hij niet was afgewezen voor de rol tijdens de eerste audities. Dat klopt, Sebastian Stan deed eigenlijk eerst auditie voor Captain America, maar we zijn blij dat hij in plaats daarvan Bucky Barnes heeft geland!

11 Channing Tatum dacht zeker aan auditie

Channing Tatum in Dear John
Channing Tatum in Dear John

Channing Tatum was een van de geruchten die de rol van Captain America op zich nam voordat Chris Evans in beeld kwam. Tatum gaf commentaar op de mogelijkheid om de rol te spelen. "Captain America? Oh mijn God! Vreemd genoeg kreeg ik net een boek - een van de schilders kwam naar me toe en gaf me een boek. Ik zou erover nadenken. Misschien is het lot! Ik zou er zeker over nadenken, "zei Tatum.

10 Beter: Tom Hardy wordt vaak gecast als een slechte jongen, maar we zouden graag zijn lieve kant zien

Tom Hardy in Inception
Tom Hardy in Inception

Van de hoofdrol in The Dark Knight Rises en Venom is het duidelijk dat Tom Hardy is getypeerd als de slechterik. Zelfs met zijn reputatie als de bad boy in films, denken we dat Tom Hardy een uitstekende keuze zou zijn voor Captain America op basis van zijn uiterlijk en vaardigheden. We hebben hem iets meer een heroïsche kant gezien in Mad Max: Fury Road en denken dat hij Cap een fantastisch voordeel zou opleveren.

9 Alexander Skarsgard werd afgewezen na auditie

Alexander Skarsgrd in slagschip
Alexander Skarsgrd in slagschip

Alexander Skarsgard heeft absoluut de pre-superserum Captain America-uitstraling, en dat is misschien de reden waarom hij werd afgewezen voor de rol. Blijkbaar kwam Skarsgard niet zo ver in het auditieproces, ondanks dat hij er helemaal uitzag voor de rol. Hopelijk waren er geen harde gevoelens!

8 Dane Cook wilde de rol omdat hij een enorme fan is

Dane Cook
Dane Cook

Dane Cook deed verrassend auditie voor de rol van Captain America en beweerde dat hij een grote fan is van het personage en de strips. Hij deelde zelfs enkele details over zijn auditie op sociale media, met name over hoe hij een ton voor de rol heeft uitgewerkt. Voor deze denken we dat Chris Evans zeker de betere keuze was!

7 Beter: Scott Eastwood lijkt precies op Steve Rogers

Scott Eastwood
Scott Eastwood

Scott Eastwood zou helemaal kunnen doorgaan voor de broer van Chris Evan, maar in tegenstelling tot Evans heeft hij nog nooit een andere Marvel-rol gespeeld, dus hij zou zeker veel beter in het supersuit passen, zonder enige verwarring bij de fans te veroorzaken! Eastwood heeft het uiterlijk, het lichaam en de acteervaardigheden die hem een perfecte Cap zouden maken.

6 Jensen Ackles was geïnteresseerd, maar toegewijd aan het bovennatuurlijke

Jensen Ackles verkleed als Captain America
Jensen Ackles verkleed als Captain America

Jensen Ackles deed oorspronkelijk auditie voor Captain America, maar kreeg uiteindelijk de rol van Hawkeye aangeboden. Hoewel hij duidelijk een fan is van het personage, heeft hij uiteindelijk de rol afgewezen om zijn rol in Supernatural te behouden. Het afwijzen van het Marvel-salaris om toegewijd te blijven aan zijn CW-familie is een totale zet van Steve Rogers.

5 Wilson Bethel was er kapot van dat hij de rol niet kreeg

Afbeelding
Afbeelding

"Ik bedoel, dat was allebei, waarschijnlijk de meest opwindende tijd van mijn leven en ook de meest verwoestende toen het niet gebeurde", vertelde Wilson Bethel Comicbook over het auditieproces voor Captain America. "Ze stopten me in het Cap-pak en deden alles. Het was dus deze krankzinnige periode waarin ik in die tijd een beetje dacht dat ik misschien de rol zou krijgen", deelde Bethel.

4 Better: Charlie Hunnam weet wat er nodig is om een actiester te zijn

Charlie Hunnam
Charlie Hunnam

Hoewel Charlie Hunnam Brits is, heeft hij ons zeker zijn acteervaardigheden getoond in films als Pacific Rim en The Lost City of Z. Hij kan een absolute lieverd zijn in films en hij weet de kijkers te charmeren, wat is precies wat we nodig hebben in Captain America. Ook, gebaseerd op Doctor Strange en Spider-Man, is het duidelijk dat Marvel er geen probleem mee heeft om Britten in Amerikaanse rollen te casten!

3 Sam Worthington zou alles hebben gedaan voor de rol

Sam Worthington
Sam Worthington

"Ik ben een fan. Ik ben een fan van strips. Ik ben een fan van Captain America", vertelde Avatar-acteur Sam Worthington aan MTV over zijn verlangen om Cap te spelen. "Alle bloggers duiken erin en gaan, 'Hij is Australisch! Verdomme, hij kan [Captain America] niet spelen! - maar ik zou een moord doen om het te spelen, " merkte Worthington op.

2 Kellan Lutz had graag Captain America willen zijn

Kellan lutz
Kellan lutz

Kellan Lutz, het meest bekend van zijn rol als sprankelende vampier in Twilight, deelde met MTV dat hij 'heel graag Captain America zou spelen'. Als we eerlijk zijn, wie zou dat niet leuk vinden? Hij heeft misschien niet de rol in deze film gekregen, maar misschien zien we hem in fase 4… misschien als een vampier in Blade?

1 Beter: Ryan Gosling heeft nog nooit een supersuit gedragen, maar dat zou hij wel moeten doen

Ryan Gosling
Ryan Gosling

Ryan Gosling is genomineerd voor twee Oscars, terwijl Chris Evans voor geen enkele is genomineerd. Niet dat we het hier in de gaten houden, maar als er iemand is die de rol van Captain America op zich kan nemen, dan is het Ryan Gosling wel. Hij is charmant, lief en veelzijdig genoeg om de fans voor zich te winnen als Steve Rogers.

Aanbevolen: