Vóór 'Captain America' maakten deze films Chris Evans tot een ster

Inhoudsopgave:

Vóór 'Captain America' maakten deze films Chris Evans tot een ster
Vóór 'Captain America' maakten deze films Chris Evans tot een ster
Anonim

Hollywood-ster Chris Evans werd begin jaren 2000 beroemd, maar werd pas in 2011 een begrip toen hij zijn MCU-doorbraak beleefde in Captain America: The First Avenger. Hoewel Evans in talloze succesvolle films heeft gespeeld, behalve als Captain America, maken sommigen zich misschien zorgen over wat de acteur zal doen nu hij het Marvel-schild voorgoed heeft opgehangen.

Vandaag bekijken we alle succesvolle films die de acteur maakte voordat hij bij het MCU kwam. Blijf scrollen om te zien hoeveel blockbusters Chris Evans vóór eind 2011 speelde!

10 'Wat is je nummer?'

Het begin van de lijst is de rom-com uit 2011 What's Your Number? waarin Chris Evans Colin Shea speelt. Naast Evans zijn er in de film ook Anna Faris, Ari Graynor, Blythe Danner, Ed Begley Jr. en Oliver Jackson-Cohen. Wat is uw nummer? is gebaseerd op Karyn Bosnak's boek 20 Times a Lady en heeft momenteel een 6,0 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 30,4 miljoen aan de kassa.

9 'Fantastic Four' (en het vervolg)

De volgende op de lijst is de superheldenfilm Fantastic Four uit 2005, die is gebaseerd op het gelijknamige Marvel Comics-team. Daarin portretteert Chris Evans Johnny Storm / Human Torch, en hij speelt naast Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Michael Chiklis, Julian McMahon en Kerry Washington. Een vervolg op de film, getiteld Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, werd uitgebracht in 2007 en Chris Evans nam zijn rol opnieuw op. De eerste film heeft een beoordeling van 5,7 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 333,5 miljoen aan de kassa.

8 'Niet nog een tienerfilm'

Laten we verder gaan met de tienerparodie Not Another Teen Movie uit 2001 waarin Chris Evans Jake Wyler speelt. Naast Evans zijn er in de film ook Jaime Pressly, Mia Kirshner, Randy Quaid, Chyler Leigh en Eric Christian Olsen te zien.

Not Another Teen Movie is een parodie op films als She's All That, Varsity Blues, 10 Things I Hate About You, Can't Hardly Wait en Pretty in Pink. De film heeft momenteel een beoordeling van 5,7 op IMDb en bracht uiteindelijk $ 66,5 miljoen op aan de kassa.

7 'Scott Pilgrim vs. De wereld'

De romantische actiekomedie Scott Pilgrim vs. the World uit 2010 is de volgende. Daarin speelt Chris Evans Lucas Lee, en hij schittert naast Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin, Anna Kendrick en Alison Pill. De film is gebaseerd op de graphic novel-serie Scott Pilgrim van Bryan Lee O'Malley en heeft momenteel een 7,5 op IMDb. Scott Pilgrim vs. the World verdiende uiteindelijk $ 49,3 miljoen aan de kassa.

6 'De perfecte score'

De volgende op de lijst is de tienerkomediefilm The Perfect Score uit 2004. Daarin speelt Chris Evans Kyle (een personage waar hij geen relatie mee had), en hij schittert naast Erika Christensen, Scarlett Johansson, Darius Miles, Bryan Greenberg en Leonardo Nam. De film volgt een groep middelbare scholieren die van plan zijn de antwoorden te stelen voor hun aanstaande SAT-examen. The Perfect Score heeft een rating van 5,6 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 10,9 miljoen aan de kassa.

5 'Punctie'

Laten we verder gaan met de biografische dramafilm Puncture uit 2011 waarin Chris Evans Michael David 'Mike' Weiss speelt. Naast Evans zijn er in de film ook hoofdrollen voor Mark Kassen, Vinessa Shaw, Brett Cullen, Michael Biehn en Marshall Bell. Puncture heeft momenteel een beoordeling van 6,8 op IMDb, maar het was geen kassucces omdat het minder dan $ 1 miljoen verdiende.

4 'The Losers'

De actiefilm uit 2010 The Losers waarin Chris Evans Captain Jake Jensen speelt, is de volgende. Naast Evans zijn er in de film ook Jeffrey Dean Morgan, Zoe Saldana, Idris Elba, Columbus Short en Jason Patric te zien.

The Losers is een bewerking van de Vertigo Comic-serie met dezelfde naam - en heeft momenteel een beoordeling van 6,3 op IMDb. De film bracht uiteindelijk $ 29,9 miljoen op aan de kassa.

3 'Duwen'

De volgende op de lijst is de superheldenthriller Push uit 2009. Daarin speelt Chris Evans Nick Gant en schittert hij naast Dakota Fanning, Camilla Belle, Cliff Curtis, Djimon Hounsou en Joel Gretsch. De film volgt een groep mensen geboren met bovenmenselijke vermogens terwijl ze samenkomen om te vechten tegen een overheidsinstantie - en het heeft momenteel een 6,1 beoordeling op IMDb. Push verdiende uiteindelijk $ 48,9 miljoen aan de kassa.

2 'The Nanny Diaries'

Laten we verder gaan met het comedy-drama The Nanny Diaries uit 2007. Daarin speelt Chris Evans Hayden "Harvard Hottie", en hij schittert samen met Scarlett Johansson, Laura Linney, Alicia Keys, Donna Murphy en Paul Giamatti. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2002 van Emma McLaughlin en Nicola Kraus, en heeft momenteel een 6,2 beoordeling op IMDb. De Nanny Diaries verdienden uiteindelijk $ 47,8 miljoen aan de kassa.

1 'Straatkoningen'

En tot slot, de lijst wordt afgerond met de actiethriller 2008 Street Kings waarin Chris Evans rechercheur Paul "Disco" Diskant speelt. Naast Evans zijn er in de film ook Keanu Reeves, Forest Whitaker, Hugh Laurie, Common en The Game te zien. De film volgt een undercoveragent die betrokken raakt bij de moord op een officier - en heeft momenteel een beoordeling van 6,8 op IMDb. Street Kings bracht uiteindelijk $ 66,5 miljoen op aan de kassa.

Aanbevolen: