Thanksgiving-film 'Friendsgiving' is de disfunctionele viering van het jaar

Inhoudsopgave:

Thanksgiving-film 'Friendsgiving' is de disfunctionele viering van het jaar
Thanksgiving-film 'Friendsgiving' is de disfunctionele viering van het jaar
Anonim

Geschreven en geregisseerd door Nicol Paone, speelt de komedie met een stel getalenteerde, grappige Hollywood-vrouwen, waaronder Malin Åkerman, Kat Dennings, Aisha Tyler en Chelsea Peretti.

'Friendsgiving' omvat de chaotische energie van Thanksgiving

De vier actrices zijn verschenen in The Drew Barrymore Show om te praten over de film, die voor het eerst werd uitgebracht op 23 oktober.

Åkerman speelt hoofdrolspeler Molly, wiens plannen voor een rustige Thanksgiving worden geruïneerd door een chaotisch ensemble van vrienden, geliefden en familieleden. De actrice herinnerde zich dat ze door Paone was benaderd om mee te doen aan het project, wat uiteindelijk haar eerste producercredit werd.

"[Nicol Paone vertelde me] 'Laten we alle gekte die in de loop der jaren is ontstaan samenbrengen', en ik dacht dat dit een geweldige manier was om te beginnen met produceren, "zei Åkerman.

Åkerman produceerde Friendsgiving samen met Ben Stiller, Nicholas Weinstock en Haroon Saleem. De cast omvat ook Christine Taylor, Wanda Sykes, Jane Seymour en Margaret Cho.

“De film ziet er geweldig uit, het budget was vrij klein,” zei Dennings.

Dennings, bekend van de rol van Max in de CBS-sitcom 2 Broke Girls, legde ook uit dat ze de hele film op slechts één locatie hebben opgenomen.

"De ene trailer, de twee trailers die we hadden, lagen op de bodem van een heuvel, dus niemand van ons nam zelfs de moeite om ernaartoe te gaan," zei ze.

Barrymore wees erop dat dit het teken is van "een gelukkige set" met acteurs die samenwerken en oprecht plezier hebben.

Chelsea Peretti werkte aan 'Friendsgiving' met haar baby op de set

“Het was een geweldig script en het had veel hart,” voegde Tyler eraan toe.

“De komedie was een beetje de kers op de taart van deze ervaring, en we waren gewoon de hele tijd aan het pingpongen en lachen,” vervolgde ze.

Brooklyn 99-ster Chelsea Peretti had net haar baby, Beaumont Gino, gekregen terwijl ze aan Friendsgiving werkte. De actrice is sinds 2016 getrouwd met Get Out-regisseur Jordan Peele.

"Mijn oppas, god zegene haar, zou komen en naar het huis rijden waar we aan het schieten waren en dan zou ik naar beneden rennen en hem verzorgen en dan weer naar boven rennen en het werkte," zei Peretti.

Friendsigiving is te huur op Prime Video

Aanbevolen: