12 De kantoormomenten die verrassend ongeschreven waren

Inhoudsopgave:

12 De kantoormomenten die verrassend ongeschreven waren
12 De kantoormomenten die verrassend ongeschreven waren
Anonim

Misschien is de wereld sinds Friends niet meer zo absoluut ingehaald door een tv-sitcom zoals het was met The Office. Hoewel de show een aantal jaren geleden in 2013 eindigde, heeft hij een grote recente opleving in populariteit gezien dankzij de huidige beschikbaarheid op Netflix.

The Office volgt de werknemers van Dunder Mifflin in het kleine filiaal van het papierbedrijf in Scranton, Pennsylvania. De show was innovatief omdat er geen lachband op zat en het werd opgenomen alsof het een documentaire was die over het kantoor werd gemaakt. Ondanks dat het een volledig gescripte show was, waren er echter een aantal scènes en momenten van televisiegoud die in de geschiedenis van The Office werden gezien die volledig geïmproviseerd / niet-gescript waren.

12 De kus wereldwijd gezien

michael oscar kus kantoor
michael oscar kus kantoor

In "Gay Witch Hunt", de opener van het derde seizoen van de show, gaat Michael op een missie om het kantoor te bewijzen dat hij niet homofoob is. Om dit te doen brengt Michael Oscar naar voren tijdens een klassieke bestuursvergadering en hoewel het script opriep dat Michael Oscar op de wang kuste, ging Steve Carell veel verder en plantte er een rechtstreeks op Oscar's lippen.

11 Hotdogvingers

Dwight Onzin Achtergrondverhaal
Dwight Onzin Achtergrondverhaal

In de vroege aflevering, "He alth Care", geeft Michael Dwight de taak om een nieuw zorgplan voor het kantoor te kiezen. Als hij de opties doorneemt, begint Dwight met het opsommen van nep-gezondheidsgerelateerde aandoeningen die de kantoormedewerkers gedekt willen hebben. Eén in het bijzonder, 'hotdog fingers', werd volledig geïmproviseerd, wat leidde tot meer dan één castmate die in lachen uitbarstte - waarvan een deel in de scène te zien is.

10 Hoe bouw je (hilarische) spanning op

Afbeelding
Afbeelding

Tegen het einde van dezelfde aflevering "Gezondheidszorg" krijgt Michael de kans om de grote 'verrassing' te onthullen die hij aan het kantoor heeft beloofd om de teleurstelling over het nieuwe zorgplan te compenseren. Natuurlijk had Michael eigenlijk nooit een verrassing om te onthullen. Hoewel Steve Carell de opdracht had gekregen om Michael zo lang mogelijk ongemakkelijk te laten pauzeren, bleef Carrell gedurende een verbazingwekkende tweeënhalve minuut nog verder bevriezen, waardoor hij op het scherm begon te zweten en te huilen.

9 Vinger in de broek

Steve Carell's vertrek uit het kantoor
Steve Carell's vertrek uit het kantoor

In "Women's Appreciation" probeert het kantoor Phyllis te troosten nadat ze hen heeft verteld dat een knipperlicht haar eerder op de dag heeft aangesproken. Michael, op zijn achterlijke manier, probeert haar te helpen, waardoor hij overboord gaat door zijn vinger door zijn broek te steken - een daad die ervoor zorgde dat veel van de andere acteurs moesten vechten om hun gelach te verbergen.

8 Phyllis vinden

Phyllis Vance - Het kantoor
Phyllis Vance - Het kantoor

Een moment dat 'unscripted' ging, niet tijdens de show, maar achter de schermen plaatsvond voordat de show daadwerkelijk begon, was de casting van Phyllis Lapin. Tijdens de pre-productie van het eerste seizoen was Phyllis Smith een castingagent die regels las met acteurs die auditie deden. De makers van de show waren zo dol op Phyllis dat ze haar uiteindelijk als Phyllis Lapin castten.

7 Een warm moment samen

Afbeelding
Afbeelding

In "Geld" heeft Dwight het moeilijk nadat Angela het uitmaakt. Zijn oude kantoorvijand Jim wordt uiteindelijk degene die Dwight troost en een echte vriend is door met hem te praten in het trappenhuis van het kantoorgebouw. Verrassend genoeg wordt Dwight geraakt door Jim's woorden en na een beetje te hebben gehuild, reikt hij op een geïmproviseerd moment naar Jim uit voor een knuffel, maar zonder dat hij het weet, is Jim al vertrokken.

6 Een nieuwe werknemer op kantoor

het kantoor jim cast
het kantoor jim cast

Een moment dat om een bepaalde reden niet in het script stond, maar op de een of andere manier in de show terechtkwam, was in "Launch Party". In deze aflevering keert Meredith terug naar kantoor nadat ze in een vorige aflevering werd aangereden door Michaels auto. Bij haar terugkeer met een grote cast op, tekenen enkele van haar collega's haar cast. Jim, gespeeld door John Krasinski, wordt getoond terwijl hij Meredith's cast signeert, alleen tekende hij het met zijn echte naam en niet Jim Halpert.

5 Scranton verlaten voor de grote stad

michael het kantoor new york
michael het kantoor new york

Het is moeilijk om openbare scènes op te nemen als je iemand hebt die zo herkenbaar is als Steve Carell. In "Valentijnsdag" van seizoen twee verlaat Michael Scranton voor een reis naar New York om een presentatie te geven. Er is een reeks waarin Michael door de stad toert en een aantal beroemde bezienswaardigheden van de Big Apple bezoekt. De meeste van deze scènes waren niet-gescript en moesten snel worden opgenomen omdat de menigte zich rond de bemanning bleef verzamelen zodra Carrell werd opgemerkt.

4 Leren over het vrouwelijk lichaam

Afbeelding
Afbeelding

Sommige afleveringen van The Office kunnen behoorlijk ordinair worden. In "Sexual Harassment" komt Michael in de problemen nadat hij zijn werknemers heeft beledigd met grove roddels. Dit zorgt voor een bezoek van Jan en een directieseminar over seksuele intimidatie. Het onderwerp veroorzaakt opschudding onder het kantoor, wat ertoe leidt dat Dwight Toby bezoekt om hem te ondervragen over het vrouwelijk lichaam. Veel van de belachelijkheid die Dwight vraagt, werd geïmproviseerd door Rainn Wilson.

3 Haal het meeste uit hun tijd

het kantoor
het kantoor

Er wordt veel tijd doorgebracht door de castleden van The Office die achter hun bureau op hun computer zitten en doen alsof ze gewoon kantoorwerk doen. Een aantal van hen besloot uiteindelijk om het meeste uit hun tijd aan een bureau te halen en begon daadwerkelijk productieve taken uit te voeren. In veel scènes die het hoofdkantoor tonen, zou de cast aan persoonlijke taken werken: belastingen doen, e-mails verzenden, solitaire spelen en andere niet-werkactiviteiten.

2 Iemand nieuw achter de camera

de kantooropening
de kantooropening

De montage-openingsscène van The Office is direct herkenbaar. Wat de meesten niet weten, is dat een deel van de beelden daadwerkelijk is gemaakt door acteur John Krasinski die Jim Halpert speelt tijdens een persoonlijke reis die hij maakte naar Scranton, waar hij van plan was locaties te interviewen als onderdeel van onderzoek voor zijn rol. De producenten van de show gebruikten een deel van het beeldmateriaal niet alleen voor de opening, maar ook als referentie voor toekomstig decorontwerp.

1 Aangemoedigd om het te vleugelen

het kantoor
het kantoor

Er zijn een heleboel kleinere momenten gevonden in de show die niet in het script zijn geschreven. De acteurs van The Office werden vaak gekozen vanwege hun achtergrond in improvisatie, of ze werden aangemoedigd om te experimenteren met lijnen en uitvoering, die allemaal een niveau van authenticiteit aan de 'documentaire' show creëerden. Zoeken naar een acteur die zijn lach probeert te onderdrukken is een activiteit die je kunt doen terwijl je een aflevering bekijkt, omdat ze nooit wisten wanneer een van hun medeacteurs het boek zou verlaten en een hilarisch moment zou creëren.

Aanbevolen: