Nieuwe meisjesmomenten die verrassend geïmproviseerd waren

Inhoudsopgave:

Nieuwe meisjesmomenten die verrassend geïmproviseerd waren
Nieuwe meisjesmomenten die verrassend geïmproviseerd waren
Anonim

"New Girl" is door zowel critici als kijkers uitgeroepen tot een van de beste komedies van de moderne tijd. Het sterrenensemble bestaat uit de eigenzinnige leraar Jess, Nick, de slapper geworden-bar-eigenaar, kattenliefhebber Winston en kostuumkenner Schmidt. Het verhaal volgt deze vier personages terwijl ze door romantische relaties, carrièreproblemen en volwassen wordende vriendschappen navigeren terwijl ze samen op een loft in Los Angeles wonen. De meeste afleveringen zijn verankerd rond Jess die, volgens regisseur Elizabeth Meriwether, opzij zou zijn gezet als een secundair personage in een andere show.

Een van de vele details achter de schermen van de show die fans misschien niet wisten, is dat ongeveer twintig procent van elke aflevering volledig geïmproviseerd is. Ongescripte uitwisselingen tussen de getalenteerde acteurs speelden daarom een grote rol in het succes van de show. Hier bekijken we enkele favoriete 'New Girl'-momenten van fans die verrassend geïmproviseerd waren.

12 Het verhitte gevecht van Jess met Nick in de aflevering 'Fluffer'

In de aflevering 'Fluffer' komen veel personages met elkaar in verschillende complicaties en misverstanden. Dit leidt tot een aantal gevechten, waaronder die tussen Nick en Jess, waar scheuren beginnen te ontstaan in hun relatie. Greenfield beschrijft het proces van het filmen van deze vechtscènes perfect, zoals hij zegt: 'je kunt die scènes samen knippen en terwijl je erin zit, voel je vrij om op elkaar te springen.'

11 Nick en Schmidt's oprechte Bromance Flashback

Volgens The Wrap was de bromance-flashback tussen Nick en Schmidt in de seriefinale volledig geïmproviseerd. De scène omvatte Nick die zijn liefde voor zijn beste vriend toegaf en de drie woorden zei die Schmidt al zeven seizoenen wachtte om te horen: 'I love you'. Zoals Jake Johnson zich herinnert: 'we lachten, de bemanning lachte. Ik dacht: 'nog een wegwerpmoment.' Maar wat ik uiteindelijk waardeer, is dat ze dat er wel in hebben gestopt.'

10 Schmidts geestige comeback over stekelvarkens

Zoals Max Greenfield zei over een scène in de tweede aflevering van het laatste seizoen: "Jake komt de scène binnen en hij heeft een regel als, 'dat is als een stekelvarken dat een stropdas omdoet'. En ik herinner me heel levendig improviserend bij elke take, 'wauw, vraag me af hoe dat eruit zou zien.'" De comeback van Greenfield zorgde ervoor dat de bemanning elke keer in lachen uitbarstte en Johnson vroeg hem te stoppen omdat hij echt geloofde dat ze de lijn zouden invoeren.

9 De gespiegelde persoonlijkheden van Winston en Nick

Winston en Nick's persoonlijkheden waren oorspronkelijk omgedraaid in het script. Winston zou de onvolwassen baby zijn en Nick zou zijn leven samen hebben. Naarmate de show vorderde, moesten de schrijvers echter steeds improviseren tijdens scènes en aanvullende notities schrijven, omdat het duidelijk werd dat de twee acteurs verschillende energieën naar de personages brachten. Jake Johnson en Lamorne Morris moesten ook verschillende regels improviseren om hun persoonlijkheden op het scherm veilig te stellen.

8 Nick's aandrang dat 'Sparkles Are In'

Personages op "New Girl" staan bekend om hun constante verkeerde uitspraken, stotteren en laster. Dit vormt de basis voor het merendeel van hun verbale humor en uitgebreide vechtscènes. Ze praten ook tegelijkertijd en laten hun dialoog vaak overlappen. Deze losse manier van spreken komt vooral tot uiting in de aflevering 'Operation: Bobcat', waar Nick over Cece's gesprek heen schreeuwt en met overtuiging en passie zegt: 'Sparkles are in'.

7 Nick en Schmidt's uitwisseling over een cookie

De aflevering 'Models' van seizoen twee wordt voortdurend naar voren gebracht als favoriet bij fans. Volgens The Ringer komt dat vooral door de volledig ongescripte uitwisseling tussen Nick en Schmidt over een koekje. Hoewel een koekje een triviaal iets lijkt om over te vechten, markeert de scène een cruciaal punt voor de relatie van de twee personages, terwijl Nick zich realiseert hoe belangrijk Schmidt voor hem is. Mede-showrunner Dave Finkel heeft de uitwisseling beschreven als 'zo echt'.

6 Schmidt's handtekening Verkeerde uitspraak van Chutney

De bizar flexibele manier waarop de schrijvers van de show het script en het opnameproces behandelden, was in het begin een moeilijke onderneming. Veel van de bemanningsleden hadden een mentaliteitsverandering nodig ten opzichte van de traditionele manier waarop filmen voorheen in de industrie werd uitgevoerd. Schmidts niet-geschreven verkeerde uitspraken waren daarom een schok voor zowel de cast als de crew toen het voor het eerst tot stand kwam. Dit omvat zijn kenmerkende verkeerde uitspraak van het woord 'chutney'.

5 Nicks grillige gezichtsuitdrukkingen

Een van de improvisatie-elementen die te zien zijn in veel van de foto's achter de schermen van de show, zijn de grillige gezichtsuitdrukkingen van Nick. Johnson zelf schreef zijn succes toe aan zijn vermogen om hilarische gezichtsuitdrukkingen te maken als reactie op het leveren van hun tekst door andere acteurs. Omdat Johnson aan het begin van de show een aanzienlijk kleiner aantal lijnen had in vergelijking met de andere acteurs, begon hij zijn uniekheid te laten gelden door grappige gezichten te trekken.

4 Schmidt's gemompelde lezingen in de aflevering 'Fluffer'

De acteurs vonden het aanvankelijk moeilijk om hun lange monologen af te leveren terwijl ze de humor van de scènes levend hielden. Johnson en Greenfield besloten daarom een moeilijke vorm van lezen uit te proberen, waarbij veel gefluister en gemompel onder hun adem hoorden. Deze methode slaagde erin het komische element in de monologen te brengen en de aandacht van het publiek vast te houden. Een voorbeeld van deze improvisatietechniek is te zien in Schmidts lezingen in 'Fluffer.'

3 Nicks reactie op watermassage door Tran

Nicks reactie op het laten masseren van water door Tran was volkomen oprecht. Volgens Johnson bracht de bemanning een professionele watermassager binnen om hem uit te leggen hoe hij moest reageren als hij als een baby in het water werd vastgehouden. Johnson vond de lesmethode echter te ongemakkelijk en besloot de scène te spelen alsof hij een beetje in de war was en bang was voor de hele ervaring. Dit leidde tot de uiteindelijke humoristische, niet-gescripte uitkomst.

2 Schmidts vervanging van het woord toilet

Sinds zijn gevierde verkeerde uitspraak van 'chutney', ging Greenfield verder met het uitspreken van toilet als 'turdlet', Jay Cutler als 'Jay Cut-uh-ler' en coupons als 'cup-ons'. gehecht aan de verbale tic van zijn personage dat hij het de hele tijd begon te doen. Soms moest de bemanning zelfs tussenbeide komen en hem vragen om geen verkeerde uitspraken meer te doen tijdens de scène, omdat dit zou afleiden van de eigenlijke dialoog.

1 Nicks razernij in de aflevering 'Operation: Bobcat'

Nick staat bekend om zijn lange tirades terwijl hij bozer en excentrieker wordt naarmate de seizoenen verstrijken. In de zestiende aflevering van het zesde seizoen vertoont hij enkele van zijn meest memorabele ongescripte tirades. Dit gebeurt tijdens zijn gesprekken met Cece omdat de twee tegengestelde persoonlijkheden hebben die vaak botsen. In de aflevering schreeuwt hij hartstochtelijk over haar heen: 'Je moet dat shirt weggooien! Je moet dat shirt weggooien! Uit!’

Aanbevolen: