15 dingen die we niet wisten over de straatverboden van Discovery Channel

Inhoudsopgave:

15 dingen die we niet wisten over de straatverboden van Discovery Channel
15 dingen die we niet wisten over de straatverboden van Discovery Channel
Anonim

Discovery Channel's Street Outlaws is de perfecte realityshow voor de schurkenstaten die iets bingewaardigs nodig hebben om naar te kijken. Voor degenen die een beetje geobsedeerd zijn door auto's, is deze serie een ideale mix van auto-onderdelen en reality-tv-drama. We zien hoe de straatracers zich een weg banen door intense situaties, zowel op de weg als daarbuiten. Vanwege de activiteiten die deze castleden vaak ondernemen, bevinden ze zich in bijna elke aflevering in compromitterende situaties.

Hoewel straatracen een ondergrondse operatie is, niet bepaald openlijk en nog steeds een beetje taboe, zijn we erin geslaagd enkele interessante feiten over de show Street Racers en zijn eclectische cast te ontdekken.

15 De producenten hadden heel weinig vertrouwen in het succes van de show

Straat outlaw promo
Straat outlaw promo

Justin "Big Chief" Shearer deelde met fans dat in het begin niemand dacht dat Street Outlaws enig succes zou hebben. Zelfs de producenten van de show waren erop voorbereid dat het jammerlijk zou mislukken. Ze voorspelden dat de show in het eerste seizoen zou floppen en nooit een tweede zou zien.

14 De racers verloren bijna hun licenties door de show

Straat outlaw chauffeur
Straat outlaw chauffeur

Degenen die ervoor kiezen zichzelf bloot te geven op reality-tv, komen soms in compromitterende situaties terecht. In 2015 dreigde de National Hot Rod Association bestuurders met het verliezen van hun rijbewijs als ze in de Discovery-docu-serie zouden verschijnen. Castleden moesten hun kans wagen toen ze hun contracten ondertekenden.

13 Cast Member Joe Woods dacht dat de show een opzet was

Joe Woods Street Outlaws
Joe Woods Street Outlaws

Joe Woods is zeker een eigenzinnig personage, en op een gegeven moment was hij ervan overtuigd dat de show een undercover spionageoperatie was en dat de Discovery-producenten en de filmploeg erop uit waren om de racers te ontmaskeren. Nou, ze waren erop uit om deze onderwereld van auto's bloot te leggen, maar niet op de manier waarop Joe Woods dacht.

12 Ironisch genoeg was er niets illegaals aan straatrovers

Street Outlaws Discovery Racing
Street Outlaws Discovery Racing

Terwijl de show zijn best doet om het straatracen er erg slecht uit te laten zien, gebeurt er dan echt iets illegaals? Het korte antwoord is waarschijnlijk niet. Het blijkt dat elke race die wordt gefilmd vooraf is goedgekeurd door de stad waarin de cast racet. Alles wat wordt getoond, is correct en legaal gedaan.

11 De show was de oorzaak van de werkloosheid van Derek Travis

street outlaw cast lid Derek Travis
street outlaw cast lid Derek Travis

Zoals we al zeiden, nemen racers risico's wanneer ze zich aanmelden om deel uit te maken van deze show. Hoewel de races vooraf zijn goedgekeurd, zijn sommige castleden nog steeds bezig met illegale activiteiten. Dit beetje illegaal bijverdienen zorgde ervoor dat Derek Travis van zijn beroep werd vrijgelaten. Zijn baas vond het duidelijk niet leuk wat hij zag.

10 De winkel was het epicentrum van criminele activiteiten

Street Outlaw Shop beschoten
Street Outlaw Shop beschoten

Een van de engste en meest wenkbrauwverhogende dingen die met deze serie konden gebeuren, was het incident in de winkel. In 2015 werd Midwest Street Cars elf keer beschoten. Gelukkig was de winkel op het moment van de aanval gesloten, dus niemand raakte gewond. Het is duidelijk dat niet iedereen een fan van Street Outlaws is.

9 Papa David belandde in het ziekenhuis na roekeloos racen

Papa Dave Street Outlaws
Papa Dave Street Outlaws

Hoeveel voorzorgsmaatregelen er ook worden genomen, straatracen is een gevaarlijk tijdverdrijf, ontdekte papa David. Dave Comstock racete op een weg die niet was voorbereid voor dragracen, en hij eindigde zijn voertuig zes keer. Zijn verwondingen brachten hem in het ziekenhuis.

8 Twee sterren verloren vroegtijdig het leven door racen

Street Outlaws die zijn overleden
Street Outlaws die zijn overleden

Een paar castleden zijn voortijdig overleden, maar het interessante is dat noch Butch DeMoss of Tyler "Flip" Priddy's overlijden het gevolg was van echt gevaarlijk racen. De details over hun overlijden zijn schaars, maar we weten wel dat geen van beide is overleden aan motorgerelateerde ongelukken.

7 James "The Reaper" Goad's gewaardeerde voertuig werd gestolen

Street Outlaws-auto gestolen
Street Outlaws-auto gestolen

James "The Reaper" Goads kostbare bezit, een vintage Chevrolet uit 1955, werd uiteindelijk van zijn eigendom gestolen. De politie wendde zich tot het publiek voor hulp en binnen enkele dagen werd het voertuig teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. Het was niet eens gestript voor onderdelen, wat een bonus was.

6 Ronnie Pollard werd gearresteerd voor motordiefstal

Ronnie Pollard gearresteerd
Ronnie Pollard gearresteerd

Ronnie Pollard bevond zich in heet water toen hij werd aangehouden omdat hij deel uitmaakte van een enorme diefstalbende. Pollard en een paar andere mannen werden in 2015 gearresteerd voor motordiefstal. Deze vlek op Pollards dossier was niet gemakkelijk om van terug te komen.

5 Izzy Valenzuela was de oorzaak van een verschrikkelijk ongeluk

Izzy Valenzuela van ongeval met Street Outlaws
Izzy Valenzuela van ongeval met Street Outlaws

Izzy Valenzuela nam deel aan een race die het leven kostte aan twee onschuldige omstanders. Wat erger is, is dat Izzy de politie aanvankelijk vertelde dat hij niet eens op de plaats van het ongeval was en dat hij in de winkel was geweest. Dit alles was uiteindelijk de oorzaak van Valenzuela's aanklacht wegens moord.

4 Racer Derek kreeg zijn start dankzij zijn vrouw

Derek Travis van Street Outlaws
Derek Travis van Street Outlaws

Derek Travis heeft zijn vrouw te danken voor zijn introductie in de straatracewereld. Hij en zijn toekomstige vrouw zouden hun Mustang GT uit 1985 en Camaro uit 1982 altijd met elkaar vergelijken, in een discussie welke sneller was. Deze vriendschappelijke wedstrijd leidde Travis uiteindelijk naar waar hij nu is.

3 Kye Kelly's voormalige beroep was heel anders dan racen

Kye Kelly van Street Outlaws
Kye Kelly van Street Outlaws

Kye Kelly was niet altijd een straatracer. Voor dit optreden was hij de inspecteur van een petroleumraffinaderij en hield hij toezicht op honderden werknemers. Hij begon als "brandwacht" en werkte voor tien dollar per uur en werkte zich op tot supervisor voordat hij overstapte naar straatracen.

2 James Love scoorde zijn eerste rit voor slechts vijfenzeventig dollar

James Love Street Outlaws
James Love Street Outlaws

James Love kocht zijn eerste auto voor minder dan honderd dollar! Terwijl Love extreem arm opgroeide, slaagde hij erin genoeg geld bij elkaar te krijgen om een Monte Carlo uit 1972 voor zichzelf te kopen. Het voertuig kostte hem slechts vijfenzeventig dollar, wat best verbazingwekkend is. Love zei dat hij het opknapte en er een tijdje mee reed.

1 Vrouwelijke racer Precious Cooper is de meter van de kinderen van een andere racer

Kostbare Cooper en JJ Da Boss
Kostbare Cooper en JJ Da Boss

Precious Cooper is een van de weinige vrouwelijke castleden van Street Outlaws en staat bekend als The Queen of the Streets. Ze werd gerekruteerd door JJ Da Boss en is zo hecht met hem dat ze de meter van zijn kinderen is. Het blijkt dat Precious en JJ's vrouw al sinds hun kindertijd goede vrienden zijn.

Aanbevolen: