Michael Scott en nog 14 tv-bazen, officieel gerangschikt

Inhoudsopgave:

Michael Scott en nog 14 tv-bazen, officieel gerangschikt
Michael Scott en nog 14 tv-bazen, officieel gerangschikt
Anonim

Televisieprogramma's streven er allemaal naar om elke week miljoenen mensen te vermaken, en een van de meest effectieve manieren om dit mogelijk te maken, is door zo herkenbaar mogelijk te zijn. Natuurlijk, de sci-fi-shows waar we allemaal graag naar kijken, kunnen plaatsvinden in werelden die ons bevattingsvermogen te boven gaan, maar er zijn genoeg herkenbare elementen in deze shows om ervoor te zorgen dat mensen terugkomen voor meer. Niet alleen de thema's moeten vertrouwd aanvoelen, maar ook de personages, en de archetypische baas is een populaire keuze voor veel shows.

Zoals we in de loop der jaren allemaal zijn gaan zien, komen de bazen die we op televisie zien allemaal in interessante pakketten. Sommige van deze mensen zouden een droom zijn om voor te werken, terwijl anderen een totale nachtmerrie zouden zijn. Onnodig te zeggen dat het tijd is om deze bazen eens nader te bekijken.

Vandaag rangschikken we Michael Scott en andere beroemde tv-bazen.

15 Wilhelmina Slater is zo stoer als het maar kan

Wilhelmina Slater over Ugly Betty
Wilhelmina Slater over Ugly Betty

Fans van de serie Ugly Betty kennen Wilhelmina Slater maar al te goed, en ze werd al snel een van de meest beruchte bazen op het kleine scherm. Er zijn niet veel mensen die in de rij zouden staan om voor haar te werken, daarom staat ze vandaag onderaan onze lijst.

14 Er is bijna niets leuks aan Mr. Burns

Mr. Burns op The Simpsons
Mr. Burns op The Simpsons

The Simpsons is al sinds de jaren '80 op televisie en daarom kennen veel mensen Mr. Burns. Hij is nooit bekend geweest als een geweldige baas, en zijn hebzucht en zijn ego zijn beide uit de hand gelopen. Het is maar goed dat Homer de dag doorkomt voor zijn gezin.

13 Ari Gold is niet gebalanceerd genoeg voor de meeste mensen

Ari Gold op Entourage
Ari Gold op Entourage

Ari Gold is een quote-machine uit de serie Entourage, en veel mensen hebben sterke gevoelens voor dit personage. Aan de ene kant kan hij dingen gedaan krijgen voor zijn klanten. Hij is echter niet immuun voor het maken van fouten. Daarom moeten we hem een paar keer omver slaan.

12 Michael Scott is lief, maar hij is te geneigd om fouten te maken

Michael Scott op het kantoor
Michael Scott op het kantoor

Helaas, we hebben Michael Scott bereikt. Terwijl de Scranton-vestiging in Dunder Mifflin kan gedijen en hij bekend staat als een uitzonderlijke verkoper, maakt Michael de ene fout na de andere. Hij heeft een enorm hart, maar hij steekt vaak zijn voet in zijn mond en kan hinderlijk zijn.

11 Frank Underwood heeft de neiging om egoïstisch te zijn

Frank Underwood over House Of Cards
Frank Underwood over House Of Cards

Frank Underwood is een behoorlijk complex personage en hij heeft een aantal fantastische eigenschappen. De man is intelligent, en dit is een reden waarom House of Cards-fans hem waardeerden. Frank is echter ook egoïstisch en meedogenloos, wat moeilijk zou zijn om regelmatig mee om te gaan op de werkplek.

10 Dr. Bob Kelso's harteloze beslissingen worden niet altijd leuk gevonden

Dr. Bob Kelso over scrubs
Dr. Bob Kelso over scrubs

Scrubs-fans kennen Dr. Bob Kelso en velen zouden het goed vinden om voor hem te werken. Hij heeft nogal wat klappen tegen hem, ondanks dat hij soms vertederend overkomt. Hij kan bijna ongevoelig zijn als het gaat om het nemen van beslissingen, en hij staat niet bepaald bekend als trouw.

9 Don Draper is een complex personage met enkele goede eigenschappen

Don Draper op Mad Men
Don Draper op Mad Men

Don Draper is hier een harde noot om te kraken, want hij heeft nogal wat fans. Hij is echter iemand die doet wat hij moet doen om te winnen. Hij is niet iemand die een vaststaand idee heeft van goed en slecht, wat de zaken compliceert. Hij heeft wel een aantal goede eigenschappen.

8 Ron Swanson is stoer, maar hij heeft liefde voor zijn crew

Ron Swanson over parken en rec
Ron Swanson over parken en rec

Als iemand die voor de overheid werkt, zouden de meeste mensen Ron Swanson verdoezelen en niet twee keer nadenken. Echter, zoals we hebben gezien op Parks and Recreation, is er een zachtere kant die hij soms uitstra alt. Verder heeft Ron een diepe zorg voor de mensen in zijn leven.

7 Sam Malone weet hoe hij een bedrijf moet runnen waar iedereen van houdt

Sam Malone op Proost
Sam Malone op Proost

Er was een moment dat Cheers de beste show op televisie was en iedereen wilde Sam Malone zijn. Natuurlijk is Sam niet foutloos, maar voor het grootste deel is hij een solide baas die een plek runt waar mensen echt graag komen. Hij is het totaalpakket.

6 Tony Soprano is een echte leider die de klus klaart

Tony op SOPRANOS, DE (Amerikaanse TV-SERIE)
Tony op SOPRANOS, DE (Amerikaanse TV-SERIE)

Het is belangrijk om naar bazen te kijken en goed te letten op het succes dat ze behalen. The Sopranos was in staat om een licht te werpen op Tony en het werk dat hij door de jaren heen heeft gestoken. Ja, Tony kan ruw zijn, maar de man weet wat hij doet.

5 Het genie van Dr. Gregory House maakt zijn team beter

Dr. Gregory Huis op Huis
Dr. Gregory Huis op Huis

Dr. House zo hoog hebben, kan een controversiële keuze zijn, maar laten we het uitleggen. House was een fantastische serie omdat hij zo'n geweldige dokter was. Ja, hij had een heleboel problemen die opgelost moesten worden, maar de man was een genie. Dit zal zijn staf alleen maar beter maken.

4 Jack Donaghy balanceerde uit en werd de beste versie van zichzelf

Jack Donaghy op 30 Rock
Jack Donaghy op 30 Rock

Jack Donaghy was in staat om 30 Rock binnen te komen en meteen indruk te maken, hoewel hij zijn tijd met Liz Lemon zou moeten hebben om zichzelf als personage in evenwicht te brengen. Jack is op zichzelf al een genie, en toen hij eenmaal in zijn rol zat, werd hij een fantastische baas.

3 Dr. Richard Webber hielp het beste uit zijn chirurgen te halen

Webber over Grey's Anatomy
Webber over Grey's Anatomy

Dr. Richard Webber is een van de beroemdste personages die ooit in de serie Grey's Anatomy is verschenen, en het zou gewoon niet goed voelen om hem van deze lijst te laten. Hij was geweldig toen hij de leiding had bij Seattle Grace, en zijn chirurgen profiteerden van zijn leiderschap en ervaring.

2 Kapitein Ray Holt weet hoe hij zijn officieren moet leiden

Holt on Brooklyn Nine-Nine - Seizoen 6
Holt on Brooklyn Nine-Nine - Seizoen 6

Brooklyn Nine-Nine is een van de grappigste komedies op televisie en veel mensen hebben gezien wat kapitein Ray Holt als leider naar de tafel brengt. Hij is een van de meest populaire personages in de serie en hij heeft een manier om zijn officieren te leiden die we zeer waarderen.

1 Leroy Jethro Gibbs is een geweldige baas en zijn bemanning houdt van hem

Gibbs NCIS
Gibbs NCIS

Iedereen die ooit naar NCIS heeft gekeken, weet dat de bemanning van Gibbs voor hem door een bakstenen muur zou rennen. De man is ongelooflijk ervaren en deskundig, en hij weet hoe hij de klus moet klaren. Als zodanig zien we hem als de beste baas die op het kleine scherm werkt.

Aanbevolen: