Alle liefdesbelangen van Michael Scott, officieel gerangschikt

Inhoudsopgave:

Alle liefdesbelangen van Michael Scott, officieel gerangschikt
Alle liefdesbelangen van Michael Scott, officieel gerangschikt
Anonim

Michael Scott is een van de meest hilarische en sympathieke personages op televisie. Zijn zoektocht naar liefde voedde veel van zijn hilarische capriolen gedurende zeven seizoenen van The Office. Uiteindelijk was hij in staat om zijn perfecte match te vinden, met haar te trouwen en een gezin te stichten! Fans van The Office waren opgetogen toen ze Michael Scott eindelijk zagen eindigen met een vrouw bij wie hij duidelijk hoorde te zijn.

Voordat hij met deze specifieke vrouw eindigde, ging Michael Scott uit met een paar vrouwen die gewoon niet geschikt voor hem waren. Hij was ook verliefd op een paar vrouwen die gewoon niet goed voor hem waren! Lees verder om erachter te komen hoe we alle liefdesbelangen van Michael Scott hebben gerangschikt.

11 Jan Levinson– De meest giftige en onstabiele vriendin… ooit

michael en jan
michael en jan

Jan Levinson is gemakkelijk de meest giftige en onstabiele vriendin die Michael Scott gedurende de hele show heeft gedateerd. Ze was totaal grillig en verloor voortdurend haar verstand zonder goede reden. Zijn relatie met haar was ongezond en onevenwichtig. Ze probeerde alles onder controle te krijgen en was enorm manipulatief. Hij voelde zich echter enorm tot haar aangetrokken en liet haar met veel dingen wegkomen totdat hij uiteindelijk besloot om weg te lopen.

10 Donna Newton– Een meedogenloze bedrieger

donna en michael
donna en michael

Donna Newton is een andere vrouw met wie Michael Scott uitging en ze maakte hem eigenlijk heel blij. Hij was opgewonden om tijd met haar door te brengen, intiem met haar te zijn en nog veel meer. Helaas was ze getrouwd en hield ze dat geheim voor Michael. Ze kon een buitenechtelijke affaire aangaan achter de rug van haar man om zonder veel schuldgevoelens te voelen. Michael Scott was er gewoon niet mee akkoord. Toen Michael besloot om de zaken met Donna af te blazen, was het eigenlijk een emotionele uitdaging voor hem omdat hij gevangen zat tussen een rots en een harde plek. Hij wilde zijn relatie voortzetten, maar hij wist dat het moreel niet juist was.

9 Katy– Michael's onbereikbare verliefdheid

katy en michael
katy en michael

Michael was enorm verliefd op Katy, het portemonneemeisje. Ze wordt beschouwd als een onbereikbare verliefdheid omdat hij niet echt in staat was om een date met haar te krijgen. In feite ging ze daar een tijdje met Jim Halpert uit. Michael vindt haar zo leuk dat hij de hulp inroept van Ryan Howard om zijn auto schoon te maken, omdat hij dacht dat hij haar de eerste dag dat ze elkaar op kantoor ontmoetten een lift naar huis zou geven. Ze werd gespeeld door Amy Adams.

8 Margaret de hospita--Michael was op zoek naar iemand die jonger was

het kantoor
het kantoor

Margaret de hospita is iemand met wie Pam Michael probeerde te koppelen, maar hij voelde zich niet tot haar aangetrokken omdat hij wist dat hij bij iemand wilde zijn die jeugdiger en gepassioneerder was. Hij ging met haar op een koffiedate, maar het liep uiteindelijk niet zo goed af en hij beledigde haar zelfs, waardoor ze de date inkortte. Het was duidelijk dat de zaken tussen deze twee nooit ergens heen zouden gaan.

7 Julie, Pam's vriend– "Date Mike" maakte haar bang

het kantoor
het kantoor

Pam probeerde Michael in een andere aflevering te koppelen aan een andere van haar vrienden, Julie genaamd, in een bar en speelhal voor volwassenen. Het ging goed tussen Michael en Julie totdat Michael zich realiseerde dat hij eigenlijk een date had met Julie… Toen besloot hij zijn methodes te veranderen en zich te gaan gedragen als "Date Mike". Hij joeg Julie helemaal weg!

6 Conciërge Marie– A One Night Stand Gone Wrong

het kantoor
het kantoor

Tot op de dag van vandaag weten kijkers van The Office niet helemaal zeker wat er tussen Michael Scott en conciërge Marie is gebeurd. Zo te zien zijn ze aangesloten en is het waarschijnlijk niet zo goed gegaan. Het enige wat we zien is dat ze hem uit haar hotelkamer schopt en zijn schoenen de gang in zet. De situatie tussen de twee eindigde op een zeer ongemakkelijke manier. Wat er ook gebeurde, het had Michael zo emotioneel geraakt dat hij David Wallace aanviel!

5 Nikki The Benihana Serveerster– Ze was een leuke afleiding voor een dag

het kantoor
het kantoor

Toen Michael, Jim, Andy en White tijdens een kerstaflevering naar Benihana gingen om te lunchen, flirtte Michael met een van de serveersters. Haar naam was Nikki. Hij nodigde haar terug op kantoor uit om samen met hem en de rest van de medewerkers van het kerstfeest te genieten. Ze was uiteindelijk erg leuk voor hem om mee om te gaan op die dag, maar hij herinnerde zich niet echt hoe ze eruitzag en ze vertrok op een abrupte manier.

4 Stoelmodel– Michael's Dead "Soulmate"

Stoelmodel
Stoelmodel

Michael beschouwde het stoelmodel dat hij super aangetrokken voelde als zijn soulmate, maar toen Dwight een beetje onderzoek deed en ontdekte dat ze was overleden, sprak Michael het feit uit dat hij niet geloofde dat er een speciaal iemand in de wereld die op hem wacht… Omdat het stoelmodel was overleden!

3 Carol Stills– Michaels overijverige capriolen hebben haar uitgeschakeld

Carol Stills
Carol Stills

Carol Stills en Michael hadden in het begin een fijne relatie. Ze leerden elkaar kennen omdat zij zijn makelaar was en kwamen elkaar weer tegen op de ijsbaan. Helaas was hij veel te overijverig en opdringerig met bepaalde aspecten van hun relatie en het maakte haar bang. Ze besloot weg te lopen uit de relatie.

2 Helene Beesly– Haar leeftijd deed hem van gedachten veranderen

Helene Beasly
Helene Beasly

Michael Scott's relatie met Helene Beasley was eigenlijk heel schattig. Toen hij Pam eenmaal met alles aan boord had kunnen krijgen, had hun relatie waarschijnlijk de hele weg kunnen gaan. Helaas kwam hij erachter hoe oud Helene was en dat maakte hem helemaal af. Hij veranderde van gedachten over de hele relatie en besloot de relatie met haar te verbreken omdat hij het gevoel had dat ze te oud was en dat ze al een vol leven had geleefd.

1 Holly Flax– Net zo dom en dom als Michael

het kantoor
het kantoor

Holly Flax was altijd bedoeld om bij Michael Scott te eindigen en we zijn zo blij dat ze samen zijn beland. Uiteindelijk verliet hij de show om met haar naar Colorado te verhuizen en het was de slimste beslissing die hij had kunnen nemen, omdat ze in staat waren om gelukkig samen te leven en een gezin te stichten. Het enige dat Michael Scott ooit wilde, was een echtgenoot en een vader zijn, en met Holly Flax konden zijn dromen werkelijkheid worden. Ze maakten elkaar oprecht blij. Hun relatie was super schattig en aangenaam om te zien ontvouwen!

Aanbevolen: