15 Feiten over de beste rollen van Tina Fey

Inhoudsopgave:

15 Feiten over de beste rollen van Tina Fey
15 Feiten over de beste rollen van Tina Fey
Anonim

Iedereen die moet lachen, kan gemakkelijk krijgen wat hij nodig heeft door naar een Tina Fey-film of tv-programma te kijken! De meeste van haar films en tv-shows zijn super hilarisch. Ze maakte deel uit van films als Mean Girls, Date Night, Baby Mama en Sisters. Haar grootste tv-show tot nu toe zou 30 Rock moeten zijn en ze leende haar stem aan een personage in een animatiefilm genaamd Megamind. Onnodig te zeggen dat Tina Fey volledig wint als het gaat om succesvol zijn in Hollywood. Ze weet mensen aan het lachen te maken en dat is heel belangrijk!

Tina Fey heeft samengewerkt met tal van getalenteerde acteurs en actrices zoals Amy Poehler, Steve Carell, Will Ferrell en meer. Ontdek wat feiten achter de schermen over haar rollen!

15 Tina Fey schreef het scenario voor 'Mean Girls'

Het is voor de wereld duidelijk dat Tina Fey een geweldige actrice en komiek is. Het feit dat ze ook het scenario voor Mean Girls schreef, maakt haar zoveel indrukwekkender. Ze is super intelligent, geestig en geweldig! Niet iedereen heeft de capaciteit om te doen waartoe Tina Fey in staat is.

14 'Sisters' filmen was makkelijk voor Tina Fey en Amy Poehler omdat ze zich echte zussen voelen

Amy Poehler sprak over haar relatie met Tina Fey toen ze zei: "Ik heb het gevoel dat we uitverkoren zussen zijn. Ik zei vandaag dat onze relatie zo oud is als Lourdes Ciccone." Ze hebben in het verleden in zoveel entertainment gespeeld dat ze dichtbij genoeg zijn om zich in het echte leven verwant te voelen.

13 'Baby Mama' was bedoeld om het classisme in het moderne Amerika aan te raken

Baby Mama als film was bedoeld om mensen aan het lachen te maken en werd altijd geclassificeerd als een komedie.dat neemt niet weg dat de film ook het onderwerp classisme in het moderne Amerika aanstipte. Classisme is niet iets waar veel mensen over willen nadenken of mee willen omgaan, maar deze film deed dat wel.

12 Steve Carell was enthousiast om met Tina Fey te werken in 'Date Night'

Volgens Collider zei Steve Carell: "We kregen dit allebei aangeboden, en we spraken elkaar aan de telefoon en maakten een afweging, in termen van wat ieder van ons dacht. Tina zei: 'Zou het niet zijn leuk om gewoon aan een auto te hangen, door New York City?, ' en ik dacht: 'Ja! Ik doe mee! Dat klinkt geweldig!' Toen ik hoorde dat zij de andere component was, en Shawn Levy regisseerde, wilde ik het heel, heel graag doen."

11 Het Amerikaanse leger hielp met 'Whiskey Tango Foxtrot'

De filmproducent Ian Bryce zei: "Vanwege dit script hadden we vanaf het begin de behoefte om het Amerikaanse leger het project te laten steunen. Het leger doet er goed aan om deze films geweldig te maken." Deze film was een dramatische film die niet leek op de gebruikelijke komische rollen van Tina Fey.

10 '30 Rock' zou 'Rock Center' gaan heten

De wereld kent en herkent 30 Rock inmiddels, maar ooit zou de show oorspronkelijk Rock Center gaan heten. Het zou nog steeds net zo'n geweldige show zijn geweest met een andere titel. De show zou hoe dan ook nog steeds zo hilarisch en gedenkwaardig zijn geweest.

9 Paramount Pictures aarzelde om te veel 'SNL'-acteurs te laten schitteren in 'Mean Girls'

Amy Poehler en Tim Meadows, twee populaire SNL-sterren, kregen rollen in Mean Girls met Tina Fey, hoewel Paramount Pictures aarzelde. Ze wilden niet dat de film te veel op een SNL-film zou lijken. Uiteindelijk lieten ze de cast zo uitpakken!

8 Tina Fey en Amy Poehler verwisselden rollen in 'Sisters'

Oorspronkelijk zou Tina Fey de wilde en gekke zus spelen die graag roekeloos was. Amy Poehler zou de rol van de serieuzere zus gaan spelen. Ze eindigden met het wisselen van rollen omdat Tina Fey het gevoel had dat Amy Poehler de gekkere zus beter kon spelen dan zij.

7 'Megamind' werd bijna 'Master Mind' genoemd

Megamind is een geweldige kinderfilm waar Tina Fey haar stem aan leende. De film heette bijna Master Mind in plaats van Megamind! Eerlijk gezegd zou de titel van de film geen groot verschil hebben gemaakt, want over het algemeen werd de film een geweldige film voor het hele gezin.

6 Niemand had echt verwacht dat Alec Baldwin zich bij '30 Rock' zou voegen

Alec Baldwin zien op 30 Rock was een schok voor meer dan alleen kijkers. Zelfs de makers van de show waren verrast dat hij ermee instemde om in de serie te spelen! Zijn keuze om deel te nemen aan de show was geweldig voor alle betrokkenen, want het personage dat hij speelde was echt grappig! Alec Baldwin en Tina Fey voelen goed samen voor de camera.

5 Glen Coco uit 'Mean Girls' is de echte vriend van Tina Fey

Volgens Hello Giggles was Tina Fey bevriend met een echte persoon genaamd Glen Coco en daarom heeft ze de naam aan de film toegevoegd. Glen Coco is de student die vier klasgeschenken krijgt in een van de meest memorabele scènes van de hele film. Tina Fey is cool om de echte naam van haar vriendin te gebruiken!

4 'Megamind' is geïnspireerd door Superman

Volgens Mental Floss was het uitgangspunt van Megamind gericht op het idee van hoe het leven zou zijn als Lex Luthor Superman zou kunnen verslaan. Dat is een zeer interessante gedachte om aan te nemen! Tina Fey's keuze om stemacteren te doen in deze film gaf haar carrière een positieve impuls.

3 'Date Night' is geschreven om realistisch te zijn voor echt getrouwde stellen

Volgens Collider zei Tina Fey: "We wilden dat de film het gevoel had dat hij aan de top van zijn intelligentie was, in de omgang met dit paar en dit huwelijk, en we wilden echt dat dit paar zich waarheidsgetrouw en realistisch voelde om ons, en dat ze geen stel waren dat elkaar haatte en de hele tijd aan het vechten was. Ze waren gewoon een echt stel dat versleten was door hun dagelijkse leven…"

2 Tina Fey's echtgenoot componeerde de muziek voor '30 Rock'

Tina Fey's echtgenoot, Jeff Richmond, is de man die de muziek componeerde voor 30 Rock! Zijn niveau van talent is zo gek en indrukwekkend! Tina Fey en Jeff Richmond zijn een perfecte match omdat ze allebei zoveel creativiteit bieden in de wereld van entertainment en sociale media.

1 Tina Fey en Amy Poehler moeten bepaalde rekwisieten voorstellen in 'Sisters'

Toen het tijd was om de slaapkamers voor de film Sisters te ontwerpen, werden Tina Fey en Amy Poehler gevraagd om hun input en mening te geven. Ze mochten vertellen welke posters ze op de achtergrond op hun slaapkamermuur wilden zien voor de film, wat echt gaaf is! Ze moeten creatief zijn.

Aanbevolen: