15 Grootste beroemdheden die we vergaten waren op RuPaul's Drag Race

Inhoudsopgave:

15 Grootste beroemdheden die we vergaten waren op RuPaul's Drag Race
15 Grootste beroemdheden die we vergaten waren op RuPaul's Drag Race
Anonim

Sinds 2009 verslaan RuPaul Charles en zijn koninginnen absoluut de reality-tv-showgame. We bevinden ons momenteel midden in een misselijkmakend 12e seizoen, benieuwd wie er met de kroon en $ 100.000 aan prijzengeld gaat lopen. Als we All Stars meenemen, wat we natuurlijk doen, hebben we al 15 koninginnen gekroond gezien. Hoewel elke winnaar zijn eigen vaardigheden naar de race heeft gebracht, zijn ze niet de enigen die ons week na week laten kokhalzen.

Mama Ru, Michelle Visage, Ross Mathews en Carson Crestley zijn altijd fantastisch en veel fans stemmen elke week gewoon af om te zien welke koninginnen de nepste van het stel zijn. Een van de grootste bonussen die fans van Drag Race krijgen, is echter de eindeloze parade van beroemdheden die komen opdagen voor de gastjury. We leefden dit seizoen voor Nicki Minaj's verschijning, maar welke andere celebs zijn er geweest die we op dit moment zijn vergeten?

15 Khloe Kardashian zou een vaste klant moeten zijn

Iedereen die ooit Keeping Up with the Kardashians heeft gezien, weet dat Khloe de grappigste van de clan is (de lat ligt echt niet zo hoog). Haar beurt als gastrechter in twee afzonderlijke afleveringen van seizoen 6 deed ons echter verlangen naar meer. Zonder filter past ze precies in het paneel.

14 Michelle Visage HAAT Joel McHale

Hoewel Tiffany Pollard er ook was tijdens het optreden van Joel in seizoen 11, was het zijn ruzie met Michelle Visage die de aflevering echt won. Sorry, het is beter om het Michelle's ruzie met hem te noemen. Zijn luide, onaangename opmerkingen en gekrijs elke keer dat een koningin naar buiten stapte, deed Michelle jeuken om hem een klap te geven.

13 Baby Spice is terug

Sorry, het spijt me niet Adam Lambert, maar je hebt de verkeerde aflevering gekozen om in te verschijnen. Hoewel Lambert een redelijk logische keuze is voor een Drag Race-gastrechter, leefden we absoluut voor Emma Bunton in hun seizoen 3-aflevering. Eerlijk gezegd was het zo leuk om te zien hoe Baby Spice iets anders deed dan de prego-reclame voor tomatensaus.

12 Mitch maar geen camera?

Helemaal terug naar seizoen 4, aflevering 10, stapte Jesse Tyler Ferguson van Modern Family op om zijn twee cent te geven. Hij werd vergezeld door Jennifer Love Hewitt en hoe schattig ze altijd is, we zouden willen dat Ru zijn echtgenoot op het scherm, Eric Stonestreet, had kunnen scoren.

11 Clinton weet altijd wat ze moet dragen

Clinton Kelly werd ingeschakeld om de 10e aflevering van seizoen 5 te beoordelen en we kokhalzen. Ook al had hij deze keer niet de brutale Stacey London als co-ster, we houden nog steeds van de man en het was gewoon zo leuk om hem weg te zien van de gekke wereld die TLC is.

10 Demi zat in de verkeerde aflevering

Demi Lovato was een gastrechter in de 9e aflevering van seizoen 7. Het v alt niet te ontkennen dat ze een enorme ster is, dus het is behoorlijk indrukwekkend van Ru's kant om haar te laten zien. We kunnen echter niet anders dan wensen dat ze erbij was geweest tijdens Brooklyn en Yvie's iconische seizoen 11 lipsynchronisatie met Lovato's Sorry Not Sorry.

9 Jessica Alba is altijd een welkome aanblik

Jessica Alba gaf ons alles wat we van haar konden verwachten tijdens haar optreden in seizoen 7. Ze is schattig, modebewust en gewoon een hele pompoen. Dat gezegd hebbende, leverde ze vriendelijke kritiek op elke koningin, waardoor haar reputatie als Hollywood's Sweetheart volledig intact bleef. Geen drama hier te vinden!

8 We zouden graag zien dat Leah Remini terugkeert

Leah Remini's gastplek in seizoen 6 was alles! Zij en Michelle Visage gaan ver terug naar hun dagen in Jersey en hun chemie was geweldig om te zien. Ze leverden uitstekende scherts, waardoor Mama Ru zelfs zei dat ze niet had moeten instemmen om hen bij elkaar te laten zitten. Hilarisch!

7 Cersei kwam om te doden

Dat klopt, de ooit koningin van Westeros verscheen al lang in seizoen 6 op Drag Race. Nu hebben Drag Race-koninginnen zichzelf vaak vergeleken met GoT-personages, dus dit was echt een leuke keuze voor een gastjury. We kunnen echter niet anders dan wensen dat ze al een van Shangela's (vele) seizoenen in de buurt was.

6 Niet Grace, niet Frankie, maar Lily Tomlin

In staat zijn om Hollywood-legendes zoals Lily Tomlin te scoren, laat echt zien hoe gerespecteerd RuPaul is in de industrie. Tomlin verscheen in seizoen 3, aflevering 3, maar we denken dat het tijd is voor haar om terug te komen, deze keer misschien zelfs met Jane Fonda op sleeptouw (vingers gekruist!).

5 Is dat Miley Cyrus of Barry 'B. J.' Johnson?

Ok, dus we zijn er zeker van dat niemand Miley Cyrus' beurt als gastrechter nog is vergeten, aangezien het vorig jaar in seizoen 11 gebeurde. Maar om haar uiterlijk wat leuker te maken, probeerde ze haar hand bij het slepen zichzelf. Dames en heren, Barry 'B. J' Johnson (laat Silky haar niet zien).

4 Wie weet er meer over doden dan Eliza Dushku?

Luister, we zouden graag zien dat Sarah Michelle Gellar langskomt voor een snelle druppel of twee, maar we moeten ons voorstellen dat de enige echte moordenaar het behoorlijk druk heeft. Dat gezegd hebbende, we waren meer dan enthousiast om Eliza Dushku te zien verschijnen om een aflevering van seizoen 3 te beoordelen.

3 Lizzo liet ons zo goed voelen

Geen thee, geen schaduw, maar Beyonce's heerschappij is voorbij en het is Lizzo's tijd als koningin. De populaire zangeres kwam in seizoen 10 langs voor een plekje in de jury. Zoals verwacht gingen de twee onderste koninginnen van die aflevering het tegen elkaar op in een lipsynchronisatie-gevecht met Lizzo's Good As Hell. Ook al moesten we fanfavoriet Monet X Change achteraf wegkijken, we leefden er nog steeds voor.

2 De koningin der koninginnen

Eerlijk gezegd was het slechts een kwestie van tijd voordat Lady Gaga opdook. Ze heeft een lange geschiedenis in de dragwereld en het is geen geheim dat ze een groot voorstander is van de LGBTQ-gemeenschap. De tweede keer dat ze de Werkkamer binnenliep, liet ze ons kokhalzen in haar eleganza.

1 Ariana Grande & Violet Chachki Forever

Ariana Grande koos de absoluut beste aflevering van seizoen 7 om in te verschijnen. Als fans het zich kunnen herinneren, was Ari erbij toen Violet Chachki voor het eerst haar minuscule taille liet zien. Zeggen dat ze de mond gesnoerd was, zou het understatement van het jaar zijn. We weten zeker dat niemand gelukkiger was dan Ariana om Violet het hele verdomde ding te zien winnen.

Aanbevolen: