Owen Wilson & 9 Andere beroemdheden die we vergaten waren op 'Community

Inhoudsopgave:

Owen Wilson & 9 Andere beroemdheden die we vergaten waren op 'Community
Owen Wilson & 9 Andere beroemdheden die we vergaten waren op 'Community
Anonim

Dan Harmons meta-meesterwerk Community liep van 2009 tot 2015 en draaide om de levens van zes willekeurige studenten aan het Greendale Community College. De belangrijkste castleden zijn Alison Brie, Joel McHale, Donald Glover, Gillian Jacobs, Dani Pudi en Chevy Chase. Zoals de norm is in sitcoms, verwelkomden veel community-afleveringen beroemde gasten.

Gastpersonages werden meestal gecast voor kleine rollen en hadden in vergelijking met beroemde gasten in andere tv-shows nauwelijks regels. Daarom is het moeilijk om iedereen te onthouden op de lange lijst van beroemdheden die in de zes seizoenen van de show te zien waren.

10 Tony Hale

tony hale op community
tony hale op community

Fans van Arrested Development kennen Tony Hale misschien van zijn vertolking van Buster, de jongste en meest hulpeloze van de Bluth-groep.

In 'Beginner Pottery' van seizoen 2 speelde Hale Professor Holly, de beeldhouwprofessor die "ghosting" verafschuwde: het naspelen van de beroemde scène uit het romantische drama Ghost, met Patrick Swayze en Demi Moore in de hoofdrol.

9 Betty White

betty white op community
betty white op community

In 'Anthropology 101' trad Betty White op als professor June Baurer. Omdat ze Jeff uiteindelijk verstikte, kreeg ze betaald verlof en dus kwam John Oliver's personage tussenbeide om de klas over te nemen. Omdat hij dacht dat alles kon worden bekeken door een lens van het bestuderen van de mensheid, keken ze alleen maar grappige YouTube-video's.

Betty White is het meest bekend om haar tijd op Golden Girls. Het feit dat ze ermee instemde een gastrol te zijn in de show van Dan Harmon, bewijst dat ze echt een geweldig gevoel voor humor heeft.

8 Matt Jones

matt jones op community seizoen 1
matt jones op community seizoen 1

Matt Jones maakte heel kleine optredens in Community in seizoen 1, een jaar nadat hij een prominentere rol kreeg in Breaking Bad als Badger.

In de derde aflevering van seizoen 1 bracht hij de groep wat koffie en als sommige fans van Breaking Bad hem niet meteen herkenden, deden ze dat zeker wel toen hij zijn mond opendeed en begon te praten.

7 Adam DeVine

adam DeVine op Community
adam DeVine op Community

In 'Cooperative Escapism in Familial Relations' van seizoen 4 speelde Adam DeVine Jeffs jongere halfbroer, William Winger Jr. Het was een intense aflevering die inzicht bood in Jeffs familiegeschiedenis. Uiteindelijk confronteerde hij zijn vader die hem in de steek liet toen hij zeven was.

Adam DeVine's beroemdste rollen zijn onder meer Andy van Modern Family, Adam DeMamp op Workaholics en Bumper in Pitch Perfect.

6 Josh Holloway

josh holloway als zwarte rijder op community
josh holloway als zwarte rijder op community

Josh Holloway is niet bepaald een begrip. Fans van ABC's drama Lost kennen hem als Sawyer, een onrustige, knappe oplichter. Holloway verscheen in de paintballfinale van seizoen 2, 'A Fistful of Paintballs' en speelde een vreemdeling, genaamd Black Rider.

Community dankt een deel van haar succes aan haar zelfreferentiële humor. Abed verwijst naar Holloway's rol als Sawyer op Lost door te zeggen dat Black Rider "knap genoeg is voor netwerktelevisie".

5 Hillary Duff

hilary duff op community
hilary duff op community

In de vroege jaren 2000 speelde Hillary Duff meestal sympathieke underdogs, maar in Community speelde ze een gemeen meisje, Meghan. Ze liet Annie, Britta en Shirley van stoel wisselen in 'Aerodynamics of Gender' en het trio nam wraak toen ze realiseerden zich dat Abed geweldig is in het lezen van de tekortkomingen van mensen en ze in hun gezicht te gooien.

Abed veranderde in wezen in een pestkop en de enige manier om de vrede te herstellen was door Meghan te vertellen hoe ze hem moest beledigen, zodat hij er verslagen uit zou zien en alles weer normaal zou worden.

4 John Goodman

ohn Goodman Community
ohn Goodman Community

Seizoen 2 begon met 'Anthropology 101' en Betty White, maar seizoen 3 begon met 'Biology 101' en John Goodman. Hij speelde vice-decaan Robert Laybourne, maar hij was niet de enige gastster van de aflevering: Michael K. Wiliams speelde de biologieleraar, professor Kane.

John Goodman is vooral bekend van zijn rollen in Roseanne en verschillende films van de gebroeders Coen.

3 Brie Larson

brie larson op community
brie larson op community

De Captain Marvel-ster verscheen voor het eerst op Community in 'Herstory of Dance' van seizoen 4, waar ze Rachel speelde, de romantische interesse van Abed. Hij speelde zich af op twee dates in de aflevering, maar hij realiseerde zich dat hij Rachel, het coatcheck-meisje, het leukst vond.

Het vierde seizoen van Community wordt beschouwd als het slechtste seizoen van de serie. NBC ontsloeg de maker Dan Harmon en de show was gewoon niet wat het zou moeten zijn zonder hem. Het personage van Brie Larson keerde terug in seizoen 5.

2 Owen Wilson

owen wilson op community
owen wilson op community

'Onderzoeksjournalistiek' is absoluut een van de beste afleveringen van seizoen 1. Niet alleen speelde Jack Black Buddy, een "mollige, behendige kerel", die zijn uiterste best deed om toegelaten te worden tot de studiegroep; in de allerlaatste seconden van de aflevering verscheen Owen Wilson als leider van de 'coole groep'.

De aflevering werd steeds hilarischer. Jammer dat Wilson maar één regel had. Hij zou een geweldige toevoeging aan de cast zijn geweest.

1 Martin Starr

professor cligoris over gemeenschap
professor cligoris over gemeenschap

Martin Starr, de ster van Silicon Valley en Freaks and Geeks, was de leraar politieke wetenschappen van Greendale, professor Cligoris. In 'Geography of Global Conflict' van seizoen 3 kreeg Annie koppen met een andere Annie, een meisje dat haar persoonlijkheid en ambitie deelde.

Deze nieuwe Annie slaagde er niet alleen in om Cligoris voor zich te winnen, ze stal ook Annie's VN-model. Bovendien realiseerden Annie en Jeff zich dat ze wederzijdse gevoelens voor elkaar hebben. Maar aangezien dit Community is en niet How I Met Your Mother, gebeurde er op dat moment niets tussen hen.

Aanbevolen: