Kevin Hart & 9 Andere beroemdheden die we vergaten waren op 'Modern Family

Inhoudsopgave:

Kevin Hart & 9 Andere beroemdheden die we vergaten waren op 'Modern Family
Kevin Hart & 9 Andere beroemdheden die we vergaten waren op 'Modern Family
Anonim

Van 2009 tot 2020 was Modern Family een van de meest geliefde sitcoms op televisie. Het werd beschouwd als een game-changer: het was multicultureel en er was een homostel bij - iets dat sindsdien volledig is genormaliseerd. Door de jaren heen won het 22 Emmy Awards en ontving het een flink aantal beroemde gasten.

Hoewel deze veelzijdige en bruisende familie nauwelijks extra personages nodig had om het interessant te houden, was het altijd spannend om andere A-listers bij de cast te zien komen. Sommigen van hen werden pas beroemd nadat ze in de show waren verschenen, dus fans hebben ze de eerste keer niet echt opgemerkt.

10 Jane Krakowski

Dr. Donna Duncan over Modern Family
Dr. Donna Duncan over Modern Family

De 30 Rock-ster was een gastrol in seizoen 5. Jake Krakowski speelde Dr. Donna Duncan, een vrouw die koppen stootte met Gloria over een plek in het juniorcongres die ofwel naar Manny of haar zoon kon gaan.

Nadat de dingen fysiek werden en ze naar het kantoor van de directeur werden gestuurd, bekende Donna dat ze zich gedraagt omdat ze onlangs is gescheiden en moeite heeft om ervoor te zorgen dat haar zoon haar leuk gaat vinden. De twee kregen een band omdat ze iets belangrijks gemeen hadden.

9 Matthew Broderick

Matthrew Broderick en Ty Burrel over Modern Family
Matthrew Broderick en Ty Burrel over Modern Family

Modern Family is op zijn grappigst wanneer het de plot bouwt op een simpele miscommunicatie. Betreed Dave, gespeeld door Matthew Broderick, een willekeurige man die Phil net heeft ontmoet in de sportschool. Het bleek dat hij ook een vriend van Cam was en dat hij homo was.

Toen Phil Dave uitnodigde om met hem voetbal te kijken, dacht Dave dat het een afspraakje was. Broderick was zo grappig in deze rol dat het echt jammer is dat hij het nooit heeft hernomen.

8 Winston Duke

winston hertog over moderne familie
winston hertog over moderne familie

Winston Duke voegde zich in seizoen 8 bij de cast als Dwight, een geweldige voetballer uit het team van Cameron die tijdelijk bij Mitch en Cam verbleef sinds zijn thuissituatie te wisselvallig werd. Na een paar afleveringen waarin hij ook kort met Alex uitging, verdween Dwight.

Winston Duke werd een gastpersonage in Modern Family en werd M'Baku in de MCU-films.

7 Aisha Tyler

Aisha Tyler moderne familie
Aisha Tyler moderne familie

In 'Spring-a-Ding-Fling', de 16e aflevering van seizoen 5, ging Mitch voor het eerst naar zijn nieuwe baan. Aisha Tyler speelde zijn baas Wendy, een erg aardige vrouw die Mitch aanzag voor iemand die echt wreed was. Hij besloot voor zichzelf en zijn collega's op te komen, maar realiseerde zich dat hij een grote fout had gemaakt en dat het allemaal een groot misverstand was.

Aisha Tyler is het meest bekend om haar vertolking van Dr. Tara Lewis in Criminal Minds.

6 Kevin Hart

Kevin Hart moderne familie
Kevin Hart moderne familie

In seizoen 3 speelde Kevin Hart de nieuwe buurman/vriend Andre van Phil. In 'Treehouse' hielp Andre Phil bij het bouwen van een boomhut en in 'Planes, Trains, and Cars' moedigde hij Phil aan om een tweezits cabriolet te kopen in plaats van iets dat meer geschikt was voor zijn grote gezin.

Net als Andre houdt Kevin Hart van zijn auto's. Zijn collectie omvat een Ford Mustang, de 2019 Aston Martin Vanquish en Ferrari 458 Spider.

5 Judy Greer

Judy Greer over modern gezin
Judy Greer over modern gezin

Judy Greer was een van de eerste celebrity-gasten op Modern Family. Ze speelde in de aflevering 'Truth Be Told' van seizoen 1 als Denise, de ex-vriendin van Phil. Phil, naïef als hij is, zag hun berichten aan voor een vriendelijk gesprek, niet door te zien dat Denise hem aanviel.

Judy Greer is geen onbekende in komedie. Ze verscheen ook in Arrested Development, Archer, en 13 Going on 30.

4 Edward Norton

edward norton over modern gezin
edward norton over modern gezin

In seizoen 1 speelde Edward Norton Izzy LaFontaine, een bassist die Claire inhuurde als verrassing voor Phil toen ze hun jubileum vierden. Claire is over het algemeen erg slecht in het kiezen van een goed cadeau voor Phil, terwijl Phil altijd de spijker op de kop slaat als het gaat om het geven van Claire.

Het was een echte verrassing om Edward Norton te zien verschijnen in deze geliefde familie sitcom. Hij is vooral bekend van Fight Club en American History X, beide zeer serieuze films.

3 Jesse Eisenberg

jesse eisenberg over modern gezin
jesse eisenberg over modern gezin

Jesse Eisenberg voegde zich bij de cast van Modern Family in 'Under Pressure', dezelfde aflevering waarin Jane Krakowski te zien was. Hij speelde Asher, Cam en Mitch's milieuactivist buurman. Hij had een probleem met het paar dat hun airconditioning de hele tijd liet draaien, omdat het slecht was voor het milieu.

2 Elizabeth Banks

elizabeth banken op modern gezin
elizabeth banken op modern gezin

De meeste kennen Elizabeth Banks als Effie Trinket van The Hunger Games, maar fans van Modern Family kennen haar als Sal, een van de beste vrienden van Mitch en Cam. Ze is baldadig, onverdraagzaam en flamboyant.

In tegenstelling tot de meeste gastberoemdheden, was ze een terugkerend personage. Ze had bijna de bruiloft van Cam en Mitch geleid en eindigde met het opvoeden van een kind als alleenstaande moeder.

1 Josh Gad

Josh Gad over modern gezin
Josh Gad over modern gezin

In seizoen 3 wilden Claire en Phil ervoor zorgen dat de kinderen begrijpen dat onderwijs essentieel is als je het ooit wilt maken in deze moderne wereld. Ze nodigden Phils vriend Kenneth (Josh Gad) uit voor een etentje omdat ze dachten dat hij een nietsnut was.

Tot hun verbazing was Kenneth eigenlijk miljonair. Hij vertelde de familie dat hij zijn succes te danken heeft aan Phil en zijn kenmerkende enthousiaste houding.

Aanbevolen: