Jamie Lee Curtis & 9 andere beroemdheden die we vergaten waren op 'New Girl

Inhoudsopgave:

Jamie Lee Curtis & 9 andere beroemdheden die we vergaten waren op 'New Girl
Jamie Lee Curtis & 9 andere beroemdheden die we vergaten waren op 'New Girl
Anonim

Net als elke andere gerenommeerde sitcom, ontving New Girl een groot aantal beroemde gasten. Ze portretteerden allerlei personages die Jess, Cece, Nick, Schmidt en Winston kruisten, variërend van familieleden tot romantische interesses. Sommige A-listers speelden slechts voor een aflevering, terwijl anderen nog een tijdje bleven.

De eerste New Girl-beroemdheidsgast die typisch in je opkomt, is Megan Fox die in seizoen 6 inviel voor Zooey Deschanel, maar ze is zeker niet de enige.

10 Zoe Lister-Jones

In seizoen 4 had Schmidt een toegewijde relatie met raadslid Fawn Moscato, gespeeld door Zoe Lister-Jones. Hoewel het eerst leek dat Schmidt een grote aanwinst zou zijn in haar campagne, gingen ze uit elkaar na een bepaald golfbaanschandaal.

Fawn Moscato werd ook genoemd in de allerlaatste aflevering van New Girl. Het bleek dat ze de verkiezingen toch won, want op het bordje op haar tafel stond 'burgemeester'.

9 Josh Gad

In de aflevering 'Katie' van seizoen 2 speelde Josh Gad de beruchte Bearclaw, Jess' toevallige date. Hij hernam zijn rol in 'Walk of Shame' van seizoen 4, toen Jess zich realiseerde dat ze een nacht met hem doorbracht. Josh Gad was ook een van de beroemde gasten op Modern Family. Hij speelt typisch excentrieke en energieke jongens die onmogelijk te haten zijn.

Het lijdt geen twijfel dat als Bearclaw zijn eigen spin-off zou krijgen, het een grote hit zou zijn.

8 Lizzy Caplan

Het zou Jess eeuwen kosten om te beseffen dat ze Nick leuk vindt in seizoen 1 als Lizzy Caplans personage Julia er niet was. Ze verscheen voor het eerst in 'The Story of the 50' toen Nick haar voorstelde als zijn nieuwe vriendin. Jess deed ongelooflijk kinderachtig jegens Julia, ook al was ze bereid om haar te helpen een parkeerboete voor de rechtbank op te lossen.

Julia was geen meisjesachtig meisje, maar dat betekent niet dat ze het verdiende om door Jess te worden uitgelachen. Als het gaat om Nick's liefdesbelangen, was het karakter van Lizzy Caplan absoluut een van de beste.

7 Jamie Lee Curtis

Jess is duidelijk niet zoals andere meisjes. Ze is eigenzinnig en naïef, maar toch assertief en gepassioneerd. Wat voor soort moeder heeft zo'n uniek persoon grootgebracht? Nou, Jess is opgevoed door Joan, gespeeld door niemand minder dan Jamie Lee Curtis. Ze verscheen voor het eerst in de aflevering 'Parents' van seizoen 2, waarin Jess erachter kwam dat haar ouders gingen scheiden en ze probeerde ze te 'in de val lokken'.

Jamie Lee Curtis' grootste hits zijn onder meer True Lies, Freaky Friday en meest recentelijk Knives Out.

6 Taylor Swift

Niemand had verwacht dat Taylor Swift zou verschijnen in de finale van seizoen 2, 'Elaine's Big Day', de aflevering waarin Cece bijna trouwt met Shivrang. Maar de aflevering heet echter niet 'Cece's Big Day'. De grootste en meest hilarische kaak-dropper vond plaats aan het einde van de aflevering, toen Taylor Swift's personage Elaine de bruiloft stopte en wegliep met de bruidegom.

Zangers van beroemdheden en popsterren verschijnen vaak als gasten in sitcoms. Jennifer Lopez, Britney Spears en Katy Perry kozen ervoor om te verschijnen in How I Met Your Mother, maar Swift is team New Girl.

5 Lisa Bonet

Zoë Kravitz' moeder Lisa Bonet speelde Brenda Brown, een progressieve leergoeroe die leraren aanspoorde om zich te binden, wat ertoe leidde dat Jess en haar liefdesinteresse in seizoen 4, meneer Geauxinue, lippen op elkaar sloten. Lisa Bonet werd beroemd in de jaren tachtig toen ze werd gecast in The Cosby Show. Ze is bijna beroemd omdat ze getrouwd is met de Game of Thrones-ster, Jason Momoa.

4 Bezig Philipps

Toen Busy Philipps van Cougar Town in New Girl verscheen, stal ze meteen de show. De charismatische actrice portretteerde Connie, de eigenaar van Presh, een coole bar die de competitie van The Griffin werd.

Ze bewees Nick en Schmidt dat ze niet iemand is om mee te sollen. Aangezien Jess bezig was met een straatverbod, was Busy Philipps absoluut het grootste hoogtepunt van een verder vrij gemiddelde aflevering.

3 Jessica Biel

Seizoen 4 begon met een geweldige selectie van een beroemde gast: Jessica Biel. Tijdens de laatste bruiloft van de zomer was Jess niet de enige die de knappe getuige op het oog had. Haar concurrent was het personage Kat van Jessica Biel. Jess voelde zich onzeker over het verleiden van hem, omdat ze dacht dat Kat veel aantrekkelijker en slimmer was.

Jessica Biel neemt momenteel een pauze van acteren. Ze is een van die beroemdheden die in 2021 moeder worden. Zij en Justin Timberlake verwelkomden hun zoon Phineas op 18 januari.

2 Linda Cardellini

Linda Cardellini voegde zich in seizoen 3 bij de cast van New Girl voor drie afleveringen en speelde Abby Day, de roekeloze oudere zus van Jess. Ze werd nooit eerder of daarna genoemd, wat een echte teleurstelling is, aangezien Linda Cardellini een broodnodige frisse wind in de show bracht.

Tijdens haar korte maar wilde verblijf ging ze uit met Schmidt, stal ze wat geld van het hok en belandde ze zelfs in de gevangenis. Het is moeilijk te geloven dat twee zussen zo verschillend kunnen zijn!

1 Prins

Wie had gedacht dat een van de meest iconische namen in de muziekindustrie zou instemmen met een aflevering van New Girl. Seizoen 3 was niet zo succesvol als de eerste twee, dus de makers brachten de grote wapens binnen. Prince hoefde niet te acteren; hij speelde zichzelf. Nadat ze door een auto zijn aangereden, bevinden Cece en Jess zich in het huis van de ster, waar ze pingpong spelen, drinken en natuurlijk zingen.

Aanbevolen: