15 Beste nieuwe tv-programma's van 2020 om nu te kijken

Inhoudsopgave:

15 Beste nieuwe tv-programma's van 2020 om nu te kijken
15 Beste nieuwe tv-programma's van 2020 om nu te kijken
Anonim

Tot nu toe brengen veel mensen in 2020 tijd door voor hun tv om af te stemmen op hun favoriete films en televisieprogramma's. Dat komt omdat veel mensen zichzelf in quarantaine plaatsen om hun gezondheid te behouden tijdens deze enge COVID-19-tijden! Dat gezegd hebbende, er zijn tal van geweldige shows om naar te kijken die dit jaar gloednieuw zijn.

We hebben lang genoeg veel van onze favoriete programma's uit 2019 opnieuw bekeken. Het is tijd om af te stemmen op enkele van de gloednieuwe tv-programma's die zijn opgenomen voor ons entertainment! Sommige van deze tv-programma's zijn beschikbaar op Netflix, terwijl andere beschikbaar zijn op Amazon Prime. Sommige van deze tv-programma's zijn beschikbaar op Hulu, terwijl andere beschikbaar zijn op HBO, PBS en andere streamingnetwerken.

15 Tiger King: Murder, Mayhem, And Madness, beschikbaar op Netflix

Tiger King: moord, chaos en waanzin
Tiger King: moord, chaos en waanzin

Een van de grootste shows op Netflix op dit moment heet Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness! De show richt zich op een man genaamd Joe Exotic, zijn strafrechtelijke vervolging, zijn dierentuin met exotische dieren, zijn romantische relaties en zoveel andere interessante onderwerpen. Dit is een makkelijke show om in één keer te bingewatchen.

14 Locke & Key, beschikbaar op Netflix

Slot & Sleutel
Slot & Sleutel

Deze intense tv-show is beschikbaar om te bekijken op Netflix. Het gaat over drie broers en zussen die naar een nieuw huis verhuizen nadat hun vader is vermoord. Het huis waar ze naar toe gaan, is gevuld met een heleboel sleutels die de realiteit kunnen buigen en die hen helpen nieuwe rijken te verkennen die ze anders niet zouden kunnen.

13 Brews Brothers, beschikbaar op Netflix

Brews Brothers
Brews Brothers

Brews Brothers is een show over twee vervreemde broers genaamd Willhelm en Adam. Ze besluiten samen een brouwerij te runnen, ook al hebben ze heel verschillende persoonlijkheden en verschillende technieken als het gaat om het maken van bier. Ze hebben de neiging om koppen te stoten, maar uiteindelijk hebben ze dezelfde doelen.

12 Mrs. America, beschikbaar op Hulu

Mevr. Amerika
Mevr. Amerika

Deze intense tv-show gaat helemaal over de beweging van gelijke rechten. Het richt zich op een conservatieve vrouw genaamd Phyllis die in het tijdperk van de jaren 70 het voortouw nam om politieke opvattingen te veranderen en grote veranderingen aan te brengen in de wereld van het feminisme. Dit toont sterren Cate Blanchett in de hoofdrol.

11 Run, beschikbaar op HBO

rennen
rennen

Dit tv-programma is beschikbaar op HBO en heet Run. Het is een komische thrillerserie die is gemaakt door Vicky Jones. De eerste aflevering van deze show ging in première op 12 april 2020. Dit is weer een interessante show voor mensen die graag op het puntje van hun stoel zitten met hun entertainment.

10 World On Fire, beschikbaar op PBS

Wereld in vuur en vlam
Wereld in vuur en vlam

Dit tv-programma richt zich op de Tweede Wereldoorlog en het drama rond zo'n gekke periode. Het richt zich op de verwevenheid van het lot van gewone mensen in vijf verschillende landen! Dit is absoluut een interessante show om naar te kijken voor mensen die geïntrigeerd zijn door de Tweede Wereldoorlog en alles wat er in die tijd plaatsvond.

9 The Innocence Files, beschikbaar op Netflix

The Innocence-bestanden
The Innocence-bestanden

The Innocence Files is een andere show die op Netflix kan worden gestreamd. De show richt zich op hoe kleine misstappen en doelbewust bedrog tot onterechte veroordelingen kunnen leiden. Mensen zitten momenteel opgesloten in de gevangenis voor misdaden die ze niet hebben begaan of voor misdaden die geen enorm lange straffen verdienden.

8 Deadwater Fell, beschikbaar op Acorn TV

Deadwater viel
Deadwater viel

Deadwater Fell is weer een nieuwe show om naar te kijken in 2020. Het gaat over een huisbrand die een gemeenschap van mensen die dicht bij elkaar staan emotioneel verwoest. Een van de families in de gemeenschap sterft in de brand en het verandert alles voor de buren die in leven blijven.

7 Home Before Dark, beschikbaar op Apple TV+

Thuis voor het donker
Thuis voor het donker

Fans van Stranger Things zullen enthousiast zijn om af te stemmen op Home Before Dark. Tot nu toe heeft het maar één seizoen, maar we hopen in de toekomst nog veel meer seizoenen van deze show te zien! Het gaat over een jong meisje dat verhuist naar een stad waar haar vader vroeger woonde. Ze wil geheimen ontdekken over wat er met hem is gebeurd.

6 Tales From The Loop, beschikbaar op Amazon Prime

verhalen uit de lus
verhalen uit de lus

Dit tv-programma uit 2020 heet Tales From the Loop. Het draait allemaal om een machine die wordt gebruikt om het universum en al zijn verschillende mysteries te ontgrendelen en te verkennen. De specifieke machine waarop deze show zich richt, is gemaakt voor wetenschappelijke doeleinden en de personages gebruiken hem op verschillende manieren.

5 Hunters, beschikbaar op Amazon Prime

jagers
jagers

Deze intense tv-show speelt zich af in de jaren 70 in de stad New York! Het draait allemaal om het vinden van gerechtigheid in een tijd waarin landen in oorlog waren. Enkele leden van de cast zijn Al Pacino, Logan Lerman, Josh Radnor en Kate Melanie. Er zijn ook tal van andere getalenteerde acteurs en actrices die in dit tv-programma verschijnen.

4 Belgravia, beschikbaar op Epix

Belgravia, beschikbaar op Epix
Belgravia, beschikbaar op Epix

Dit tv-programma heet Belgravia. Het wordt beschouwd als een historisch drama. Historische tv-programma's zijn meestal interessant omdat het heel intrigerend kan zijn om coole details over het verleden te ontdekken. Dit is het soort show waar het hele gezin naar kan kijken, omdat het gepast blijft en het stijlvol blijft.

3 The Walking Dead: World Beyond, beschikbaar op AMC

The Walking Dead: The World Beyond
The Walking Dead: The World Beyond

The Walking Dead: World Beyond is gericht op een groep tieners die zichzelf probeert te beschermen in een post-apocalyptische wereld. Op een gegeven moment krijgen de tieners een bericht en dat duwt hen in de richting van een geheel nieuwe reis. Eerst aarzelen ze, maar dan besluiten ze om eropuit te gaan.

2 The Big Show Show, beschikbaar op Netflix

De grote showshow
De grote showshow

Dit tv-programma uit 2020 heet The Big Show Show. De show is een sitcom, dus dat betekent dat het is ontworpen en gemaakt om mensen aan het lachen te maken! Het gaat over een voormalige WWE-worstelaar genaamd Big Show terwijl hij zijn drie dochters opvoedt en met zijn vrouw in de Amerikaanse staat Florida woont.

1 The Outsider, beschikbaar op HBO

Het buitenbeentje
Het buitenbeentje

The Outsider is een interessante show om naar te kijken voor diegenen die geïntrigeerd zijn door horrorfilms en enge films. Dit is een tv-programma dat is geïnspireerd op de romans van Stephen King. Stephen King-romans zijn enorm spookachtig en deze aanpassing voldoet zonder enige twijfel aan die normen.

Aanbevolen: